Красота и мода

Топ 9 места за меден месец в Дарджилинг

Pin
Send
Share
Send


Една от магическите земи на земята, Дарджилинг е красиво място да се насладите на качественото време с любимия човек. Това място се нарича кралицата на индийските хълмове. Така че това е фантастична идея да се насладите на медения си месец в Дарджилинг. 9 от най-добрите места за меден месец Дарджилинг включват: -

Места за красиви меден месец в Дарджилинг:

1. Ламахата:

Разположен на 23 километра от Дарджилинг, това е едно от най-добрите места за меден месец в Дарджилинг. Въпреки че това е само малко село, но това е красива станция на хълма, която трябва да посетите поне веднъж с любимия си човек, за да оцените красотата на това място. Прекрасната гледка към върховете и реките осигурява спокойно място и време за удоволствие на двойките. Предлагат се различни красиви градини и жилища, където можете да се отпуснете и да се потопите в очарованието на градината.

2. Тигрови хълмове:

Един от най-добрите места за меден месец Дарджилинг е Tiger Hills. Това красиво място осигурява зашеметяващите изгледи на изгрева на слънцето и можете спокойно да погледнете на хималайските върхове, покрити със сняг, и да се забавлявате с любимите си хора. Разположен на улица Senchal, това място предлага живописна красота и панорамна гледка към върховете Lhotse, Mahalu, Kanchenjunga, Kabru и Janu, които могат да осигурят невероятни фотографски сцени. Кликнете върху още снимки и добавете своите спомени. Прекрасната гледка към изгрева на слънцето над Канченджанга е удивителна и по този начин пътуването ви в меден месец в Дарджилинг е оправдано.

3. Glenary:

Популярна за печени изделия, чайове и сладкиши, това е най-емблематичната пекарна и може да бъде в списъка ви с места за посещение по време на медения месец в Дарджилинг. Имате фантастична гледка към снежните планински върхове, докато седнете в стола си и се наслаждавайте на чайовете и сладкишите. Той също така има и ресторант, който обслужва голямо разнообразие от вкусни ястия като свинско месо, пържоли от говеждо месо, леки закуски от тандури, континентални цвъркали, шоколадови яйца и др.

Виж повече:H Най-добрите места за меден месец в Кулу Манали

4. Въжена линия на долината на диапазона:

Едно от най-добрите места за меден месец в Дарджилинг, където можете да се насладите на приключенския човек в себе си, е да вземете цялата гледка към Дарджилинг чрез въжена линия. Това предлага панорамна гледка към пейзажи, натоварени от сняг върхове, ще ви позволи да се потопите напълно в красотата на тази хълмиста станция. Като вземете по 20 минути от всяка страна, ще се насладите на една от най-добрите 40 минути от живота си. Тази въжена линия е започнала през 1968 г. и след като е била прекратена през 2003 г., тя е била отворена отново през 2012 г. Това пътуване е еднакво популярно сред двойките и семействата и е опит, който трябва да има поне веднъж, ако посетите Дарджелинг.

5. Парк славей:

Shrubbery Nightingale Park в Darjeeling е красив обществен парк, който е идеално място за отдих и наслада от зашеметяващата гледка към Kanchenjunga и други върхове на сняг в Източни Хималаи. По време на пиковия сезон, непалските културни програми се провеждат всеки ден вечер. Можете да се насладите на танца и да прекарате известно време. Това място предлага невероятна научна красота и трябва да бъде посещавано поне веднъж.

6. Чаено имение на долината Туквар:

Това е градина с ниска надморска височина, която се намира на 16 километра от Дарджилинг и е добре свързана с пътна мрежа. Има различни места за меден месец в Дарджилинг, но това място е толкова красиво, че не можете да устоите да посетите там веднъж. Осигурява красива панорама от чайни плантации. Качете се там и кликнете върху някои зашеметяващи снимки, за да добавите към спомените си. Тази градина е зона на дъждовна сянка, има собствена детска градина и дървесна и бамбукова гора.

Виж повече:In Местни дестинации в Хайдарабад

7. Shangrila Regency:

Красивите хотели и курорти правят красивите места за меден месец Дарджилинг и един от тях. Този красив хотел разполага с цял етаж, посветен на салона на покрива, който ще ви даде спокойна и успокояваща атмосфера. Разположен на Ганди Роуд, това е атрактивно място за туристите, а оттам и за двойки. Отпуснете се в салона на покрива и се насладете на красотата на планините и върховете на сняг. Отлична светлина и вентилация е налице и е добър хотел за престой в Дарджилинг с партньора си.

8. Планината Kanchenjunga:

Това е третата най-висока в света планина, разположена на границата между Индия и Непал. Това е красиво място за двойки, които са за медения си месец в Дарджилинг. Kanchenjunga означава "Петте съкровища на Сняг" и е много красиво място. Той е дом на голямо разнообразие от флора и фауна, където можете да се разхождате с партньора си, наслаждавайки се на живописна красота на мястото.

9. Loop на Batasia:

Това е специална железопътна линия, създадена за понижаване на наклона на изкачването на Хималайската железница Дарджилинг. Вземете билети, се качите на влака и се насладете на пътуването и живописната красота на мястото и ценете красотата на това място. Тя трябва да бъде посетена веднъж, тъй като е прекрасно преживяване. Малко пътуване по такъв път с любимия човек е страхотна идея да прекарате известно време заедно без никакви смущения. Има и градина, където можете да се насладите на естествената красота и да кликнете върху много красиви снимки.

Виж повече:In Места за пътуване в Мумбай

Дарджилинг е красиво място и е страхотно да посетите през май-юни или септември-декември, за да се насладите на невероятното време и красота на мястото. Също така избягвайте сезона на мусоните, за да избегнете проблеми и планирайте посещение на това красиво и очарователно място.

Гледай видеото: Vardi Wala The Iron Man Full Movie. Kannada Dubbed Action Movies. Tollywood Action Movies (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send