Красота и мода

50 съвременни и уникални дизайни на стенен часовник със снимки

Pin
Send
Share
Send


Казва се, че часовниците бавно стават остарели поради използването на мобилни телефони и компютри. Но часовниците не винаги са свързани с функционалността. Те също служат като огромно изявление в стила на дома ви. С нови и новаторски проектирани часовници, които излизат всеки ден, това е най-доброто време да притежавате часовник на стената. Този списък стенни часовници дизайн минава през всеки един от тях в детайли.

Най-добрите дизайни на стенни часовници със снимки:

Нека ги проверим, нали?

1. 3D ретро ретро стенен часовник:

Това е един от онези големи стенни часовници, които изглеждат като взрив от миналото, поради огромния диаметър от 23 инча. Изцяло изработена от лека дървесина, този безрамков дизайн на стенен часовник включва добре изглеждащи декоративни големи предавки и подобрени ръце за по-добра видимост. Също така няма кварцово движение, което е напълно тихо и безшумно в работата си. Това е идеален начин да покажете любовта си към историята.

2. Часовник с кукувица:

Говорейки за часовници с кукувица, това принадлежи към семейството на големи стенни часовници и с право с огромната си височина 10,5 инча. Дизайнът е прост, елегантен, бял на цвят, този часовник може да се постави на всяко бюро или лесно да се окачи на всяка стена. Кукувицата излиза на всеки час и половина, а сензорът за светлина автоматично изключва кукувицата, когато стаята потъмнява.

3. Обикновено модерен стенен часовник:

Само от естествено, инженерно дърво, това е висококачествен модерен стенен часовник. Ръцете са направени изцяло от естествено дърво, а лицето е направено от дърво. Осветеният стенен часовник носи много прост скандинавски модерен стил, който ще изглежда красиво във всяка стая, било то офис или дом. Също така, часовникът е напълно безшумен със своето Кварцово движение. А трябва да има за всяко модерно семейство.

4. Часовник с икони:

Това е един от модерните стенни часовници. Това, което е прекрасно за този часовник, е минималният и много опростен вид. Определено един от онези часовници, които лесно могат да прикрият дома ви в модерно изглеждащо убежище. Също така, тя изглежда прекрасно със своите фини цветове, които лесно могат да осветят вашия мрачен ден.

5. Стенни часовници за модерно изкуство:

Този модерен стенен часовник е вдъхновен от областта на изкуството с този модерен дизайн на занаят. Този часовник със сигурност ще допълни модерния ви дизайн. Безшумното движение без тикане ще ви спаси от всякакъв вид отвличане на вниманието, така че да можете да се концентрирате върху работата или съня си. За да се осигури дълголетие, този часовник се състои от висококачествени материали.

6. Старинен стенен часовник с махало:

Това определено е един от големите стенни часовници, които бихте обичали в стаята си. Напълно реколтирани, с римски цифри, които са лесни за четене и са подходящи за всякакъв вид стая - било то във фоайето на хотела или във вашия офис. Устойчивостта на този часовник е много висока поради използването на висококачествено дърво. Часовникът идва и с ритмично махало, което изглежда страхотно. Той прави много минимален шум и работи на АА батерия.

7. 3D Часовник за стени на Паун:

Един от малкото големи стенни часовници, който се вписва като идеален подарък за нова къща или дори за ваканционен подарък. Електрическият стенен часовник има огромен диаметър 20,8 инча, направен от метал. Рамката е изработена от желязо, а циферблата е направен от алуминий. Часовникът е изцяло ръчно изработен и затова изглежда толкова красив. Също така, часовникът е напълно безшумен, тъй като ви осигурява добър нощен сън. Работи само с една AA батерия.

8. Модерен стенен часовник с повдигнати цифри:

Този часовник е с много лъскав и модерен дизайн. Ръцете с часове и минути са добре украсени, а сребърните цифри са лесни за четене за всеки. Той притежава точен кварцов механизъм и следователно е наистина без поддръжка и дава правилно време. Предната част на часовника има прикрепена към него стъклена леща.

9. Индустриален метален стенен часовник:

Този часовник разполага с изцяло индустриален дизайн на стенен часовник. Дайте на вашия дом интериор модерно усещане с този часовник. В него се помещава точен кварцов механизъм, който осигурява надеждно отчитане на времето, а металната конструкция е изцяло ръчно изработена за добър и приятен чист вид. Този часовник също е повдигнал бронзови цифри за подобрена видимост и 3D ефект, така че дори децата и възрастните лесно да виждат времето.

10. Допълнителен нормален часовник на стената:

Първоначално ще почувствате, че това е много минимален и елегантен часовник. Но ако копаете по-дълбоко, ще знаете, че това е един от най-готините стенни часовници, които сте виждали. Часовникът притежава лазерно отрязан отвор, който се върти около центъра на всеки номер, разкривайки всеки час много красиво. Часовата стрелка показва времето, като показва само частта от цифрата. Определено трябва да купите.

11. Часовник от бетонни стени на 4-то измерение:

Един от най-добрите хладни стенни часовници, които ще ви отнемат дъха. Този часовник е истинско произведение на изкуството с кулминацията на иновативен дизайн и опитно майсторство. Той се отличава със спираловиден, стълбищен дизайн, а конкретната му конструкция добавя модерен подход към интериорното проектиране. Часовникът е с изчистени алуминиеви ръце, които са ръчно изработени, а конструкцията е изработена от неръждаема стомана с висока плътност. Просто трябва AA батерия за работа.

12. Лентов стенен часовник:

Това е една от онези хладни стенни часовници, които абсолютно ви харесват в стаята си. Извитите стоманени ленти отбелязват часовете на този съвременен часовник, докато червените ръце го правят лесно за четене на времето. Той също така разполага с Quartz Clock Movement, което го прави по-точен и безплатен, и е изцяло управляван от AA батерия.

13. Минималистичен сив стенен часовник:

Един от най-уникалните стенни часовници, които някога ще видите в живота си. Циферблатът на този двустранен стенен часовник се състои от лъскав черен акрил, а корпусът е от шперплат. Акрилният диск е този, който се върти, а триъгълният разрез от едната страна на циферблата ще даде времето - той ще действа като часовникова стрелка. Има и голяма ръка за бяла минута и малка втора ръка. Също така, часовникът е напълно мълчалив - така че няма никакъв тикащ шум, който да ви безпокои. Чудесно за дневни и трапезарии.

14. Стенен часовник Rosendahl:

Един от най-красноречивите и тихи уникални стенни часовници, които някога ще намерите. Тези часовници са предназначени да дадат на зрителите картина на времето от точното време. Часовникът умело използва голямата точка като часовата стрелка, докато минутката е нормална. Много сладко изглеждащо и наистина минимално изглеждащо произведение на изкуството.

15. История на художествения часовник:

Проектиран от Donald Seitz, това е един от най-внимателно проектираните уникални стенни часовници, които човек може да купи. Понякога се научаваме да купуваме неща за нашия дом според нашите идеи за интериора, да придобием този часовник на стената на изкуството, за да увеличим познанията си в дневната. Този тип часовник показва любовта ви към историята, няколко известни благородни мъже и художници усмихнати лица дава очарователни поглед за часовник.

16. Часовникът на стената на кулата:

Ако имате голяма стена с отворено пространство, тогава този огромен стенен часовник ще ви хареса най-много. Този часовник може да превърне всяко негативно пространство в реколта, художествено, декоративно пространство. Разполага с метална рамка с римски цифри. Бронзовите цветни цифри и часовниковите ръце въвеждат контрастен подход към черната рамка. Този часовник ще придаде елегантен вид на вашия дом или офис.

17. Огромни дървени стенни часовници:

Този 30-инчов огромен стенен часовник разполага с ретро дизайн, с голяма дървена рамка и реколта. Цифрите на циферблата са черни и селски. На върха има и индустриален акцент, като стъклото покрива предната част - вътре има две черни часовникови ръце. За да захранвате тази ретро парче ще ви е нужна само една AA батерия.

18. Световен часовник на световната карта:

Можете лесно да наречете това огромен стенен часовник, като просто погледнете неговия диаметър, който е огромен 48 инча. Това добре закръглено твърдо парче часовник е изцяло ръчно изработено в САЩ, а красивият печат е направен върху масивно дърво. Той също така разполага с кварцов механизъм, така че няма досадно тичащ шум - просто чиста операция. Предната част е отворена с лице и няма стъкло, следователно няма отблясъци и се чете лесно от всички ъгли.

19. Листов метал гигантски стенен часовник:

Този стилен стенен часовник е идеален подарък в дома за затопляне, сватба или социални събирания. Вдъхновен от листата, този луксозен стенният часовник е ръчно изработен с черен метал и малки мъниста в центъра на всеки лист. Много привлекателен часовник за използване в офис, спалня или хол. Не само това, че има черни арабски цифри за лесно четене и идва с не тик, тихо и гладко Quartz движение.

20. Метални стенни часовници с пружини:

Този огромен 23,5-инчов стилен стенен часовник е вдъхновен от изисканите цветове на прекрасни пролетни цветя. Ръчно изработена от злато и черен метал, този стенен часовник е идеален за любителите на подаръци. Може да се използва във всяко пространство, включително и в офиса ви, а неговото безшумно кварцово движение не само ще ви държи в течение с точното време, но и никога няма да ви отклони от това, което правите. Изисква само една AA батерия.

21. Стенен часовник на шпиндела:

Този стилен стенен часовник от средата на века е изработен, за да допълни изцяло домашния декор. Часовникът е направен от масивно дърво в тъмен цвят еспресо с фантастични хромирани акценти. Изключително големият часовник на стената също използва точно кварцово движение и работи само с една AA батерия.

22. Най-добър кварцов стенен часовник:

Quarts е марката, която е известна в часовника колекция от дизайни, те дават най-добрите стенни часовници, които ще получите повече на пазара в момента. Ще получите арабски основен цифров и пластмасов капак на обвивка върху него. Това е най-добрият избор за дългосрочен избор на стенни часовници както за спалня, така и за баня.

23. Логото на Batman Arkham City Най-добър часовник на стената:

Това е един от най-добрите часовници, които ще поставят усмивка на лицето на приятеля ви. Това е страхотен винилов часовник с уникален дизайн вътре и ще бъде уникален подарък за вашето семейство или приятели. Този часовник показва колко много ги обичате. Не само този часовник има персонализиран логото на Батман, но също така разполага с напълно безшумен, без тикане механизъм.

24. Най-добър дизайнерски радиоуправляван часовник:

Това определено е един от най-добрите стенни часовници, които са радиоуправляеми. Изглежда много красива и подходяща за всяко пространство във вашия дом. Никога няма да се наложи да сменяте времето, защото то винаги ще дава точно време, тъй като автоматично задава времето чрез радиоуправляван сигнал. Обективът е направен от акрил, а рамката е направена от пластмаса. Той е с диаметър 12 инча и включва четири настройки на часовата зона (Източна, Централна, Планина и Тихия).

25. Най-добър часовник за 3D движещи се съоръжения:

Един от най-добрите часовници, изработен изцяло от премиум пластмаса и метал за по-голяма издръжливост. Този голям часовник осигурява високо качество и издръжливост. Изработена с превъзходна прецизна изработка, това е пълно произведение на изкуството. Проектиран да бъде окачен на стена, това е чудесно решение за всеки дом, ресторант и др. Освен това всички зъбни колела са независимо подвижни и могат лесно да бъдат изключени - показвайки истинската му красота. Страхотен подарък за домакинство или всякакви други годишнини.

26. Кръгли часовници за кученца:

Ако искате стенен часовник с изображения, това ще бъде идеалното решение за вас. Този съвременен стенен часовник има сладък дизайн на кученце, с лесни за четене цифри, които могат да се видят от всеки. Декоративните ръце допълват и хубавия образ. Също така има прецизно кварцово движение за показване на точното време.

27. Стенни часовници с правоъгълник на Северното сияние:

Този правоъгълен стенен часовник съдържа изображения, които са базирани на красивите Северни светлини на Норвегия. Този часовник може да комплиментира всяка стая във вашия дом или офис, с по-малка рамка, огледало с висок гланц, UV покритие, устойчиво на надраскване и е подходящо дори за среда с висока влажност. Той също така разполага с безшумен кварцов механизъм за прецизна и безпроблемна работа.

28. Моден часовник за дърво:

Ако сте в търсене на модерни стенни часовници, това ще бъде идеалното за вас. Напълно изработен от метал и дърво, този часовник има квадратна форма с дървени рамки. Циферблатът е бял, а ръцете са черни, като върху тях са написани римски цифри. Този часовник е лесен за почистване и поддръжка и този часовник може лесно да се превърне в добра опция за подарък. Вашите посетители ще обичат този часовник.

29. Моят световен бароков часовник:

Стенните часовници стават все по-креативни и това е един от онези модни стенни часовници, които всеки ще иска. Този часовник е произведение на изкуството със своята алуминиева конструкция, върху която е отпечатан и координира часовникови ръце, които съответстват на цветовата палитра. Мисленето зад този часовник е напълно изключителен. Часовникът разполага и с кварцов механизъм за точно и точно време.

30. Стенен часовник Piatto:

Последният часовник на стената следва тенденцията да се използват смесени материали, с бетонното си лице и рамкиран меден метален ръб. Изработен изцяло от бетон и метал, този часовник е чудесен за модерни и непринудени жилища. Измерването на 10 инча в диаметър, този часовник също има движение на кварцов часовник за точно отчитане на времето.

31. Часовник на Овен:

Този 8,5-инчов най-новия стенен часовник е добре направен от полиран никел, който напълно запазва тенденцията в днешния стил на интериора. Зад стъкления кристал белият циферблат включва черни арабски цифри, черни часовникови и минутни ръце и черна втора ръка. Има 3-точкова система за закрепване с винт, подходяща за лодки или превозни средства за отдих. Този часовник има и кварцов механизъм за много прецизно проследяване на времето.

32. Удивителен метален акрилен стенен часовник:

Ако търсите удивителни стенни часовници, тогава сте попаднали на правилното място. Този часовник на стената на фоайето е елегантен във външния вид и издава привлекателно изявление, където и да се съхранява. Изработен от висококачествен метал, който ще продължи години наред, часовникът също така включва модел на слънчеви лъчи с кристал в края на всеки удар. Без съмнение този фънки часовник на стената ще получи всичките ви посетители и семейното внимание. Също така, чудесно за подаръци, както добре.

33. Удивителен Часовник за Карина:

Това е един от най-невероятните стенни часовници, които можете да намерите на пазара в момента. Със своя елегантен звънец и искрящ дизайн, този елегантен часовник със стена със сигурност ще обърне глави. Съставен от пластмаса, това е традиционен музикален часовник. Той също така е пречупен кварцов механизъм, така че да дава точно време всеки ден, всеки ден.

34. Augustina Wall Clock:

Това е един от най-античните удивителни стенни часовници, които можете да си купите. Стенният часовник от стария стил разполага с различни антични детайли като римските цифри и объркан крем за часовник. Часовникът се помещава в метална рамка в стил винтидж в черно покритие и може да изглежда страхотно във всяка стая, било то дневна или спалня. Часовникът също има хубава ключалка за лесно окачване.

35. Птици и цветя

Това е абсолютно най-красивите стенни часовници, които сте виждали. Този красив стенен часовник разполага с метална рамка, проектирана да изглежда като цъфтящо дърво с птици, кацнали в клоните. Аналоговият часовник с овална форма включва лесни за виждане черни ръце и часови маркери на светъл фон. Не само това, този часовник може лесно да се монтира с помощта на подходящ хардуер за инсталиране. Тя ще бъде винаги в списъка на стенните часовници.

36. Декоративни стенни часовници:

Този часовник трябва да е в списъка ви за най-добрите красиви стенни часовници. Той носи хубав и красив, уникален пластмасов кръгъл дизайн. Часовникът изглежда напълно ретро в античните си цветове и декоративна граница. Това е не-тичане Quartz безшумно движение ще ви даде точното време, както и няма отвличане на вниманието от това, което правите.

37. Класически часовник:

Простотата е в това парче класически часовник. Този часовник е с кръгла дървена рамка, с лесни за четене цифри и бял часовник. Часовите и минутните ръце са черни на цвят, а втората ръка е златиста, която съответства на общата рамка. Изисква само една AA батерия за работа.

38. Класическа вила Часовник:

Топлото покритие и европейският стил на този класически часовник го правят идеален за кухня или всекидневна. Бронзовата римска цифрова скара е поставена над стъклената леща, като му придава актуализиран обрат към стандартното лице. Часовникът е изработен от здрава и лека пластмасова рамка, което я прави по-малко податлива на драскотини и вдлъбнатини, отколкото традиционната дървена рамка. Също така разполага с кварцов механизъм.

39. Цветна кехлибарена мозайка:

Това е един от най-декоративните елегантни стенни часовници, които ще си купите. Този 19-инчов часовник е украсен на ръка с черен цимент. На циферблата има защитно стъкло, което ще защити циферблата. Този часовник ще съвпадне с повечето декори и мебели в дома ви и ще бъде перфектен подарък за домакинство или почивка.

40. Ретро Старинен Имперски Стил Елегантен Стенен Часовник:

Това е един от големите елегантни стенни часовници, за да се получи точно сега. Часовникът ви дава античен вид, с дървесен цвят, който съчетава перфектно старинни светлини и мебели от махагон. Това е най-уникалната функция на махалото, тъй като тя се върти без прекъсване. Все пак часовникът е много тих и изобщо не издава звук. Изисква само две AA батерии за работа.

41. Часовник с пеперуди:

Този часовник с пеперуда е един от най-страхотните и многофункционални и изглеждащи красиви стенни часовници. Идеален за централната част на всекидневната или офиса и изглежда супер готино. Качеството на този часовник е много издръжливо и изцяло изработено от висококачествени материали. Тя също може да бъде уникален подарък за някого, когото обичате.

42. Обикновен часовник с паун

Трудно е да се намерят доста стенни часовници, особено когато е толкова красиво - точно като паун. Предната част е отпечатана в паунови цветове, заедно с координационните си ръце. Този 12-инчов часовник е изработен по поръчка в САЩ, а също така идва с включен хардуер за монтаж. Той разполага с кварцов механизъм за точно отчитане на времето.

43. Часовник за викторина:

Интересни стенни часовници са идеален начин за подарък учители, студенти, инженери или счетоводители. Аналоговият дисплей на този часовник е изработен от матиран черен метал с прахово покритие с бели букви и цифри, което е чудесно за класните стаи или офиса. Уникалната функция е, тъй като часовникът кърлежи, ръцете се движат около циферблата, показвайки времето на деня чрез различен математически проблем за всеки час. Най-добрият креативен начин да следите времето, тъй като той също упражнява мозъка ви.

44. Стенен часовник с гумен винилов запис:

Един от най-уникалните и интересни стенни часовници, които можете да притежавате. Изработена от използвани винилови плочи, движението на часовника е напълно безшумно. Този 12-инчов часовник е изцяло ръчно изработен и лесно ще подхожда на всеки интериорен дизайн. Чудесна възможност за подаръци.

45. Обикновено модерен кръгъл стенен часовник:

Този прост кръгъл часовник се състои от естествено и инженерно дърво. Тази дървесина е нетоксична, устойчива на влага и има отлична устойчивост на цветовете. Скандинавският дизайн е много прост, но модерен, който ще изглежда красиво във всяка стая, било то вашата стая или офис. Също така, той идва с безшумна Quartz движение за точна и безшумна работа.

46. ​​Декоративни стенни часовници:

Това е един обикновен кръгъл часовник, но с полиран и модерен дизайн. Този декоративен часовник е произведение на изкуството. Часовникът е лек, напълно безшумен за използване в спални или офис. Също така, той се състои от изкуствена кожа и безвреден EVA материал, който го прави безопасен за деца.

47. Качествен кварцов стенен часовник:

Качествените стенни часовници винаги продължават дълго, поради което този часовник идва с здрав пластмасов калъф и стъклени лещи, които го държат без прах. Големите черни смели числа са лесни за четене и точното му движение обещава точно време. Идеален за офис, баня или всяка стая в къщата ви.

48. Качество кварцов метален стенен часовник:

Това е един от малкото качествени стенни часовници, които бихте харесали на стената. Той се отличава с много специален и елегантен дизайн, който отговаря на всички ваши декоративни нужди. Изглежда много стилно, не е тикане - така че е напълно спокойно да се осигури хладна и спокойна обстановка. Необходима е една AA батерия за работа.

49. Сладко кафява мечка стенен часовник:

Искате ли да подарите сладки стенни часовници на някого? След това трябва да проверите това. Този сладък часовник не звучи тикано и има този прекрасен, очарователен дизайн, който е едновременно декоративен и приятелски за децата. Също така е отпечатано числото на минутите, което улеснява децата особено да се учат и четат. Идеално за рождени дни или новородени и т.н.

50. Сладък котешки часовник:

Ако обичате сладки стенни часовници за котки, тогава определено се получи това. Този велик котешки часовник е зашеметяващ и интересен. В семейства са над 4 поколения и продължава да бъде най-обичаният Cat Clock. Измерване на 18 инча висок, с това е размахване на опашката. Часовникът е напълно тих и е чудесен, ако имате деца в дома си.

Часовниците са чудесен начин да разширите и подобрите дизайна на интериора. Те също са големи като подаръци, за вашите близки или деца. Различните часовници имат различен дизайн, така че всеки може да има свой собствен привлекателен дизайн. Така този списък обхваща всеки един от тях, така че да можете да изберете най-подходящия за дадения случай.

Гледай видеото: Week 2 (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send