Красота и мода

10 Модни обувки за треньори в последните дизайни

Pin
Send
Share
Send


Основаните през 1941 г. треньори започват работа в Нюйорк, които са направили своя щанд в модната индустрия чрез чанти, бижута и обувки по уникалния си дизайн на мъжки и женски обувки. Това е разумно да се знае най-добрите 10 вида обувки обувки, с изключение на техните известни чанти и други аксесоари.

Най-добри обувки за треньори в различни дизайни:

Тук погледнете в топ 10 Треньор обувки в най-новите дизайни. изберете най-добрия си от списъка по-долу.

1. Allover Stud Low Coak Sneaker:

Снежката е лека, лесна за носене на обувката, която има лепенки, залепени върху двата края на обувката. Горната част на маратонката обикновено е направена от платно или синтетичен материал. Цветът може да бъде в контраст с цветния Stud.

2. Цветен печат с обувки за жени:

Носенето на обикновена маратонка с платно без шипове става монотонно. За да се промени това, дизайнерите измислиха дизайн с цветен модел. Флоралният дизайн привлича погледите на всички жени, които обичат кецовете, които могат да бъдат нискорежещи маратонки или високи маратонки.

3. Манхетънски кожени обувки за мъже за мъже:

Този тип обувка е под формална или полуформална обувка с подметка от контраст и отгоре. Горната част може да бъде от кафява или черна кожа с контрастна дървена тапицерия, която е с ръчно зашити дизайн върху страничния горен капак с функция за приплъзване.

4. Обувки за мъжки обувки на Walter Driver Loafer:

Обувките на шофьора Уолтър попадат в категорията на мокасините. Това е приплъзване на кожена тапицерия. Тя е с кожена основа, както и с кожен връх с ръчно изработен дизайн. Горната част на мокасините е анулирана с дизайна.

Виж повече:Обувки за жени

5. Висококачествена обувка с щампа за жени:

Треньорът притежава уникалния си подпис С, който се излъчва чрез чантата им, портфейлите, както и с марката обувки. Горната част на маратонките е проектирана с подписващ материал с дантелена система. Най-често продаваните маратонки днес са високи глезени.

6. Обувки за мъжки обувки Niles 2:

Те са лесни за носене на обувката на Sneaker, благодарение на системата без дантела. В горната част на обувките има кожено покритие с бяла подметка от гума. Този уникален дизайн се предлага в различни цветове, които се използват като ежедневни облекла.

7. Utopia Flat Womens Треньорски обувки:

Този модел с плосък разрез на обувки с печатен дизайн е известен сред жените поради лекотата при носенето им. Точката на петата е около 2 до 3 мм. Цветът на горната част е в контраст с петите.

Виж повече:Shoes Големи обувки за мъже

8. Обувки за мъже:

Този дизайн на обувката попада под категорията на обувките за безопасност. Той има оформен кожен материал с форма на шапка, зашит на горната предна част, който действа като капачка за защита на пръстите от нараняване. Тази обувка е свързана с чифт костюм и вратовръзка.

9. Ботуши за мъже:

Този тип обувка има чехословашки силует, който е под европейска мода, който има полиран връх, изработен от кожа с контрастна дантела и гъвкава гумена подметка. Горната част на горната част е като повдигнат модел с дантели, започващи точно над върха на пръста.

Виж повече:Summer Мъжки летни обувки

10. Обувки за изрязване на пълзящи растения:

Този тип обувка за обувки е изработена от метален кожен връх или лъскав черен кожен връх с лента за глезена за закрепване. Този тип обувка е с женско докосване, купено чрез дизайна на изрезката. Тази обувка се вписва перфектно с чифт гаджето и кафяв топ.

Тази марка осигурява добре проектирана и изработена част от обувки с необходимото количество дизайн и лак, които също се самозащита за своята цена. Тази изключителна бокс обувка е необходима промяна за мъжете, които имат безкрайна двойка други обувки. За дамите, които обичат да покажат марката си аксесоар, към този списък определено, подпис подпис трябва да се поберат в !!

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Гледай видеото: Breaking2. Documentary Special (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send