Красота и мода

20 уникални холандски бебешки имена и знаци

Pin
Send
Share
Send


Холандските имена са доста благородни и с някои примерни талантливи хора, идващи от холандската култура, техният процес на именуване е доста престижен, както и имената. Ако имате нужда от холандски бебешки имена, тогава сте попаднали на правилното място, тъй като тук ще обсъждаме някои от най-добрите холандски имена на всички времена.

Красиви холандски имена за момчета и момичета:

Ето списък на 20-те най-добри и популярни холандски бебешки имена за момичета и момчета.

Холандски имена на момичета:

1. Aleeta:

Традиционното холандско женско име „Алета“ се казва, че произхожда от холандската форма на „Аделхид“. Името е доста примамливо и може да се каже, че е напълно подходящо за именуване на красиво холандско момиченце. Алеета означава "Малко крилати" или "богиня" на английски език.

2. Aleen:

Традиционното холандско момиче „Аллен” се казва, че произхожда от келтската и холандската култура. Това е едно от най-прекрасните имена на всички времена. Ален означава „честно” или „хубаво изглеждащо женско”. Тя прилича на красота и грация и затова е едно от най-често използваните традиционни холандски женски имена.

3. Арабела:

Произходът на това красиво традиционно холандско момиче може да се проследи до холандски, немски. Латински и английски култури. Бела означава „красива“ на латиница. Това име е доста често срещано във Великобритания и всъщност прави доста изяви в британската литература. Изтънчената елегантност на това име го прави избора на запазена марка за родителите.

Виж повече: Бразилски бебешки имена

4. Dael:

Произходът на това традиционно холандско момиче е от нидерландски и английски култури. Значението на това име е „малка долина“ на нидерландски и „лице, което живее в долината“ на английски език. Това име показва известен афинитет към природата и е просто едно от най-добрите имена на всички времена, които идват с толкова голямо значение и ако търсите нещо напълно невероятно и уникално, това е името, за което отивате.

5. Нарцис:

Произходът на това традиционно холандско име на момиче е от цветето „Даффодил“ и е често срещано в холандските и келтските култури. Това е основно име на цвете и затова е едно от най-добрите имена за холандско момиченце. Името звучи доста интересно и без съмнение е едно от най-красивите имена, с които може да предложи дете.

6. Гуен:

Името Гуен е име на момиче от уелски произход, което означава „бял ​​кръг“. Това традиционно холандско женско име е едно от най-готините имена някога и е едно от най-добрите имена, които можете да потърсите, когато сте на път да назовете вашето холандско момиченце. Ако търсите нещо уникално и различно от другите, то това изглежда е идеалният избор.

7. Рейчъл:

Произходът на това традиционно холандско женско име се казва, че е от иврит в стария завет на Библията. Значението на думата Rachel е „женска овца“. Въпреки факта, че смисълът на името не е толкова бляскав, той е едно от най-готините имена някога и е едно от най-добрите имена, които можете да потърсите, когато сте на път да назовете вашето холандско момиченце.

Холандски имена на момчета и значения:

8. Aart:

Името на момчето "Арт" се казва, че произхожда от холандската и немската култура. Смисълът на това най-високо холандско момче е „мощен като орел” и затова може да се счита за едно от най-добрите имена за холандските бебета. Това е един от онези видове имена, които детето ще започне да се възхищава, когато порасне и разбере значението му. Детето определено ще се гордее с родителите си, че го нарича по този начин.

9. Abe:

Името на холандското момченце „Abe“ се казва, че произхожда от иврит, означаващ „баща на множествата“. Това общо име на бебето има красив смисъл и без съмнение е едно от най-добрите имена за холандските бебета. Името означава ofman of nobility на английски език. Ако търсите подходящо холандско име за детето си, тогава може да е това.

10. Cade:

Смята се, че името "Cade" е с произход от английската дума, която означава orround or barrel . Това е много често срещано и стилно име за момчетата. Значението на това наименование е „циркулярно“ и очевидно звучи доста страхотно. Ако търсите нещо напълно уникално и съблазнително, то това име е определено точно за вас.

Виж повече: Персийски имена за момичета

11. Нийл:

Смята се, че името "Нейл" произхожда от келтските и келтските култури. Това високо холандско име на момченце е доста красиво и има различно значение в сравнение с предишните. Името „Нейл“ означава човек, който е шампион в келтската, а също и в ирландската култура - династията на царете е основана от Нийл от деветте заложници. Това име носи изисканата елегантност за холандско бебе.

12. Daan:

Даан е много популярно име за холандските момчета и се казва, че произхожда от холандските и келтските култури. Даан има просто значение, което няма нищо общо с произношението на името. Даан означава „господарят ми е съдия“. Значението на тази дума е много плодотворно и възхитително, което го прави идеален избор сред родителите.

13. Radley:

Това високо холандско име на момченце „Радли” се казва, че произхожда от английската дума, означаваща „от или близо до червената ливада”. По-значимото значение на наименованието Радли е запазена гора. Името е най-подходящо за момчетата и е едно от най-добрите холандски бебета, които някога ще намерите.

Холандски имена и имена за бебета за близнаци:

15. Адрия и Адриан:

Ако близнаците съставят момче и момиче, тогава имената на Адри и Ейдриън може да са просто повече от съвършени. Името „Адриа” произхожда от латинската дума, която означава „тъмна” или „момиче с черни очи”. Това име е често срещано сред холандските имена на момиченца и също има елегантен пръстен към него. Името „Адриан“ произлиза от латинската дума, която означава „тъмно“. Името първоначално се отнася за човек, който е живял близо до Адриатическо море. Напоследък името „Адриан“ се промъква до холандското име на момче, за да стане най-популярното някога.

16. Alima и Alina: t

Ако близнаците съставляват две бебешки момичета, тогава имената Алима и Алина биха могли да свършат работата. Името „Алима” произлиза от арабската дума, която означава „познаващ” или „момиче, което познава танца и музиката”. Наименованието „Alina“ е често срещано в келтския, келтския, гръцкия, латинския и руския език. Значението на това име е „Красиво или Честно“. И двете тези екзотични имена са много популярни сред холандските имена на момиченца и изглежда, че са идеален избор за именуване на момче-близнак и момиче.

17. Хенсън и Хенрик:

Ако близнаците съставляват две бебета, то имената Хансън и Хенрик може да са имената, които търсите. Смята се, че името "Хансон" има скандинавски произход и означава "син на Джон". Наименованието „Хенрик” е тевтонски по произход и означава „владетел на имение”. И двете популярни имена са красиви, съблазнителни и атрактивни и са на върха в списъка на холандските имена на момченца и изглежда, че са идеален избор за именуване на близнаци.

18. Dirck and Dwight:

Ако близнаците съставляват две бебета и вие търсите две екзотични и привлекателни имена за вашите бебета, това е мястото, където търсенето ви свършва. Името „Дирк“ първоначално е традиционно холандско име и е холандска форма на Теодорик. Името "Dwight" е вариант на Dewitt, холандско фамилно име, което означава "блажено" или "бяло". И двете тези имена са привлекателни и са на върха в списъка на холандските имена на момченца и изглежда като идеален избор на имена за момчета близнаци. ,

19. Mina и Maryse:

Ако близнаците съставляват две бебешки момичета, тогава имената Мина и Марис биха могли да свършат работата. Името „Мина” е традиционна холандска дума и има холандски, персийски и немски произход. Това име означава proteреволюционен протектор German на немски и гемстон Pers на персийски. Името „Мина” е често срещано в келтските, келтските, гръцките, латинските и руските езици. Името Мари е холандската форма на Мария - майката на Исус Христос. И двете екзотични имена са много популярни сред холандските имена на момиченца и изглежда, че са идеален избор за именуване на близначки момичета.

Виж повече: Испански имена за момчета

20. Kyler and Skyler:

Ако близнаците съставят момче и момиче, тогава имената Kyler и Skyler може да са просто повече от съвършени. Името „Kyler“ произхожда от келтската дума, която означава „живеещ близо до тесен канал“. Това име е често срещано сред холандските имена на бебешки момчета и също така има елегантен пръстен. Името "Skyler" е традиционна холандска дума и означава "Scholar". Напоследък имената "Kyler" и "Skyler" са пълзящи по нивото на холандското име на бебето и е идеален избор, когато става въпрос за именуване на близнаци, съставящи момченце и момиче.

Когато сте бременна, едно от най-вълнуващите и потенциално трудни неща, които ще правите през следващите няколко месеца, е да вземете решение за име за вашето ново момиченце или момче. Холандските имена се състоят от едно или повече имена и фамилни имена. Името, както и на английски, обикновено е специфично за пола. Холандските имена често показват доминиране на немската, латински, келтска и келтска култура в тях. Тук Ви предоставяме списък с най-често използваните и популярни холандски имена за момченца и момчета с техния произход и точното им значение в различни култури. Надявам се, че момчетата ви харесват!

Източник на изображението: 1

Гледай видеото: Духът на времето III: Продължение Zeitgeist: Moving Forward (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send