Красота и мода

Топ 9 дизайни на стъклени врати

Pin
Send
Share
Send


Дървесината е общия елемент, използван при изработването на врати, независимо дали е интериор или екстериор. Стъклото се използва предимно при изработването на врати за търговски сгради като офиси, болници и др. Стъклото е елегантен материал. Той има изтънчен и чист вид, поради което използването на стъкло се е увеличило при изработването на врати през годините. Ето списък на деветте най-добри дизайна на стъклените врати:

Красиви стъклени врати в Индия:

1. Врата за драскане:

Това е въплъщение на модерността в областта на проектирането. Тази мразовита стъклена врата с произволен неправилен дизайн дава абстрактно докосване. Металната рамка напълно допълва дизайна. Любител на абстрактното изкуство определено би се влюбил в този дизайн.

2. Двойна конструкция на вратата:

Този дизайн с двойна врата е идеален за вътрешни интериорни врати, както и за врати, използвани в офиси, болници и други търговски обекти. Рамката е изработена от дърво. стъклените панели за замръзване съставляват основния материал на вратата, с естествен дизайн на листата и сребърни дръжки на вратите и заключваща система.

3. Конструкция на абстрактни плъзгащи се врати:

Това е модерен дизайн с плъзгащи се врати, абсолютно без рамка, с абстрактни жълти дизайни. Острата дръжка на вратата допълва абстрактността на дизайна.

4. Дизайн на вътрешните врати:

Това е елегантен, абстрактен, атрактивен, но прост интериорен дизайн. Простотата на дизайна, смесена с гения на дизайнера, го прави изключително препоръчителна врата за модерна къща.

5. Нова ера плъзгащи се врати:

Опитът на стъклената врата е направен още по-далеч от плъзгащи се стъклени врати. Те могат да бъдат използвани като преграда между всекидневната и тревата на открито, или всяка друга стая и външна зона, като тревата, басейна, езерото и т.н.

Вижте още: Двойна конструкция за дома

6. Двойна плъзгаща се стъклена врата:

Това са модерни двойни плъзгащи се врати, използвани както за жилищни, така и за търговски цели. Тази двойна плъзгаща се врата може да се използва като разделител, затваряща се врата и т.н.

7. Платно врата:

Какво красиво парче дизайн. Това е зашеметяващ и колоритен дизайн. Технологията за стъклени мазнини я прави трайна и заключващата система също е здрава. Чашата е наистина произведение на изкуството за всеки, който обича цветовете. Не само, че е красив дизайн, но е и на полезност, което го прави задължително да се спомене в деветте най-добри списъци. Висококачествените материали и прозрачният външен вид запазват и фактора на неприкосновеност.

Вижте още: Проекти за безопасни врати Снимки

8. За нейните дизайни:

Ако има здрави врати за мъжете, защо пропускате нещо, което е най-подходящо за дамите в къщата. Този интериорен дизайн на стъклени врати е проектиран с розови swirly проекти, които са прости, но елегантни. Розовите скоби и бравата допълват женското качество на дизайна на вратата. Полупрозрачният материал също запазва фактора на неприкосновеност.

9. Въртящи се врати:

С оста в средата вратата се върти свободно, позволявайки на хората да влизат от двете страни на вратите. Използва се предимно за интериорна и жилищна употреба и може да се използва за търговска и външна употреба. Съоръжението за влизане от двете страни може да помогне да се справим с треска по време на домашно парти. Тази проста, но елегантна въртяща се врата е направена от прозрачен дизайн с черна рамка, която й придава елегантен вид, особено благодарение на контраста, причинен от белия фон.

Виж повече: Дървени дизайни на врати Снимки

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Morning Routine Life Hacks - 35 Life Hacks and DIY Projects You Need to Try! (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send