Красота и мода

Топ 9 бенгалски памучни сари

Pin
Send
Share
Send


Едно парче дреха, когато се увива около тялото, образува едно парче облекло, което наричаме сари. Отдавна в ранните години на независимост или дори преди това, Сари стана национална дреха за жени в Индия заедно с легенди. До всяка дата, Сари е запазил своето значение като национално облекло за Индия и до тази дата, сари са намерили своя път във всеки традиционен празник. Сега има много разлики, когато става въпрос за сари. Тъканта е различна, моделът е различен и е стил на носене. Днес в тази статия ще говорим за бенгалските памучни сари и тяхната красота.

1. Черен и розов памук:

Основният цвят за сари е в дълбоко полунощ черно с мек сатенен финиш. Докато цветът на тялото има лек кадифен допир, широката граница на сарите спомага за появата на черно на Жоржета. По линиите на границата има малка ивица розово жълтокафява, последвана от друга лента от златни произведения. За останалата част от тялото има розови цветя.

2. Праскова Delight:

Докато някои бенгалски сари говорят за изобилие и силни забавни цветове, другите говорят за най-добрите трезви нюанси, за да образуват красив оттенък за сарите, който не е нито прекалено силен, нито твърде мрачен. Един такъв цвят е тази перфектна праскова, която има златна широка граница. Двете меки цветове се сливат почти перфектно, а детайлният модел в трезво слаб червен цвят подчертава сарието.

3. Fun Fun:

Точно както последният сари беше с мек цвят, този път този сари имаше най-доброто от оцветените в него нюанси. В основата на сарието има яркосиньо-син цвят с красива червена граница. В другата част на сари, основният дизайн на палута е направен от случайни ивици или червено, жълто и синьо, което прави този прекрасен избор за спокойно вечерно сари.

4. Поглед от Пуджа:

Пуджа за нас е някакъв вид религиозен празник, където въз основа на случая можете да се обличате най-силно и да обикаляте по улиците с приятелите си, като се наслаждавате на празничното настроение на пуджата, или можете да се обличате до най-близкото, но все още поддържате елегантността си през цялото време. , Перфектният вид за такова време е този сари в бяло с черна горна граница и за останалото е сладко червено.

5.Бенгал Дхакаи Джамдани:

Jamdani Dhakai е един от най-добрите видове памучни сари, които талантът на Бенгал може да предложи на своите почитатели. По цялата дължина на сарито, тъканта спортни цветни произведения на изкуството на глоби и цветя в бяло и синьо. Горната част на сарито има мекосинтен лилав син цвят, а долната част е с тъмно бяло.

Вижте още: Памучни ръчно изработени шалове

6. Показани таланти:

Често е обичайно за бенгалските сари да спортуват основните умения и култури, свързани с Бенгал и нейната етническа принадлежност, като този сари е силен пример. По границите на сарите е красив модел на писане, а останалата част от сарието изглежда мек, но изпълнен с цветове на синьо и бяло.

7.Половият Бенгалски Сари:

Тази красива сари в канарско жълто и поп-бяло прави възхитително допълнение към вашата колекция, където този автентичен бенгалски памук наполовина може да бъде спортиран по време на слънчев ден отвън. Сарито спортува млечно бяло надолу и шикозно жълто отпред.

Виж повече: Сари Копринен памук

8.Каягори Печат:

Kajagori печат се нарича един от красивите печатни тъкани, използвани при производството на тези памучни сари. Този печат е направен от най-простите елементи и в същото време крещи на трезво забавление. Границата е червена и оранжева, докато тялото е бяло и с рисунка.

9.Елегантен външен вид:

Този сари изглежда абсолютно прекрасен в обикновен, но плътен цвят, където основата или тялото на сарито е в черно и бяло, като границата е ярко червена и златна заедно с черното.

Виж повече: Памучни Kanchipuram Sarees

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send