Красота и мода

9 Прически с къса опашка за къса коса

Pin
Send
Share
Send


Ponytails не са само за училище или фитнес тренировки. Те са най-лесната прическа за постигане, защото всичко, от което се нуждае, е гумена лента. Въпреки че е удобен вариант, опашките са гъвкави и със сигурност не са предназначени за хора с дълга коса. Ето един поглед към деветте най-добри прически за късата коса.

Най-добрите прически за къса коса:

1. Бедствената опашка:

Косата не винаги трябва да е правилна и да изглежда стилно. Също така не е необходимо да изчезват зад главата, само защото има къса коса. Вземането на реплика от прочутия стил Бардо е този разхвърлян бунтар. За да се получи този поглед, става дума за много назад. В случай, че не искате да добавите прекалено много обем, тогава само един пуф над челото е всичко, което е необходимо, за да добавите намек за драма към вашия стил.

2. Издърпаната назад къса опашка:

Ако някой има много къса коса, която не се събира в конска опашка, а след това добавя малко текстура към косата си, за да създаде някакво движение. След като изсъхне, издърпайте косата в опашка. Каквото и косата да не достигне, нека падне. Сега за цялата тази разхлабена коса, обърнете ги в букети и ги обезопасете с щифтове. След това внимателно завърши всички мухи-винаги с лак за коса. Това е сладък, но напълно стилен.

Виж повече: Готини азиатски идеи за опашка

3. Сладък Slick Ponytails:

Този поглед е направен без усилие от Руни Мара в „Златен глобус“. Много прост, но изключително полиран, този вид доказва, че не се нуждае от дълга коса, за да изглежда сложна на червения килим. За тази визия просто отстрани част от косата си и да я събере в опашка. Ако косата ви не е покер, използвайте плоско желязо на средна топлина.

4. Колющи опашки:

Стилът е всичко за отношението. В тази картина Камерън Диас добавя ума и ръба на скромния кон. В края му е остър и предната част е текстурирана, за да добави някакъв обем. Безпроблемна и чиста, този стил подчертава лопатките на врата и раменете. Уверете се, че предната част изглежда заоблена, а не напрегната.

5. Обърнати опашки:

Ponytails може да бъде стилен по време на работа, а не само знак, че сте в ред за следващата кафе пауза. Така че трябва да се балансира между структуриран и твърд. Съберете цялата си коса в опашка и я обърнете през средата. Най-добра за къса коса, тъй като тя запазва косата на минимум.

Виж повече: Прическа за дълги коси

6. Ponytails With Bangs:

Някои стилисти казват, че конските опашки са отговор на мързеливо момиче на сладка прическа. В такъв случай човек би трябвало умишлено да го направи да изглежда така, сякаш е изваден в последната минута. В тази картина Рийз Уийдж лъжица постига точно това. Нейният неустоим чар я прави по-сладка. Дръжките се грижат за всички слоеве и текстури в короната. Просто ги пуснете безгрижно и използвайте спрей за коса, за да го запазите по този начин.

Виж повече: Различни прически за момичета

7. Twisted Messy Crown Tails:

Искаш ли да си сладък коефициент? Опитайте тези усукани разхвърляни коронни опашки. Това е забавно поемане на оригиналните пигтейли. Просто ги завъртете и осигурете с цветни аксесоари за коса. Не е нужно да сте чисти, за да получите този забавен поглед.

8. Висок Афро:

Този вид подхожда на тези с перманентна или естествено къдрава коса. Просто събери косата си в висока опашка. Това е сладко, забавно и изключително удобно. Това може да бъде перфектна прическа на плажа.

Виж повече: Прически за опашка за момичета

9. Мини опашка:

Това е още един горещ поглед към червения килим. Това е стилно и практично и наистина отнема 5 минути, за да го издърпате. Тя помага за създаването на илюзията за тежки странични бретон с косата, която е извън опашката. Тя оформя лицето, добавяйки женствена грация и изтънченост.

Късата коса има много възможности за прически. Така че започнете да експериментирате и бъдете стилни.

Гледай видеото: Пробвам къси перуки от Bang Good! (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send