Красота и мода

Как да носим косата си?

Pin
Send
Share
Send


Ако имате дълга коса и не закъснеете, не сте успели да решите какво и как да го носите, тъй като трябва да сте наистина отегчени от стиловете си и да заключите тогава в статията можете да намерите някои чудесни начини да носите косата си по най-добрия начин, за да имате по-различен и свеж вид. Независимо дали косата ви е права, има ключалки, къдрици или бретон.

Сладък начин да носите косата си:

Ето списък на 5 различни начина за носене на косата си перфектно са както следва.

1. Естествено вълнообразни вълни:

Ако сте готови да направите естествени преси за косата си, което също ще направи вашия поглед различен и освежаващо, тогава можете да опитате това. Разресвайте косата си спретнато, за да сте сигурни, че изобщо няма заплитания. Не, направете две плитки от двете страни на главата си, т.е. наляво или надясно преди лягане. Уверете се, че плитките са достатъчно стегнати. Сега ги обезопасете добре.

Можете да направите това, докато те са относително влажни. Сега, когато станете сутрин, отворете плитките и оставете косата да падне. Ще видите, че сте получили естествени преспи, без каквато и да е притискаща желязо, а косата ви е вълниста и гладка. Можете да преминете през гребена веднъж, само за да го направите по-гладка, като се уверите, че кримпването не се унищожава. Можете да го прикачите с лента за глава.

2. Вълни на Бохо:

Ако имате естествено права коса, можете да опитате и този вид. Почистете косата си, преди да опитате стила чрез шампоан и добре подгответе косата си. Сега, след като косата е суха, нанесете солен спрей в цялата коса. Това ще добави текстура към фината коса. Сега от нишките до средната дължина изстържете косата си с двете си ръце от двете страни и тук сте готови със секси изгледа.

Виж повече: Как да използваме Балсам за коса

3. Бандана с лък Фул:

Дръжте косата си отворена и я почистете добре с шампоан и кондициониране. Сега го разресвайте добре, преди да оставите всичко да е отворено, така че да няма никакви заплитания и косата ви е гладка и копринена. Сега вземете стилна бандана и я завържете в предната част на зоната на короната. Тя трябва да бъде вързана така, че възелът да е отпред. Може също да е към страните. Обвържете лък на възела и сте готови със стилен външен вид.

4. Шал, вързан по средната част:

Ако косата ви е отворена и нямате много време или търпение, за да направите нещо с нея, отидете на този кратък и прост поглед. Напръскайте косата си с текстуриращ спрей от корените до върха на косата. Прокарайте гребена веднъж. Сега средната част на косата. Обвържете хубава печатна бандана през челото и сега сте с модерен поглед!

Вижте още: Как да овлажнява косата

5. Гладък е винаги в:

Ако нямате естествено права коса, можете да опитате и това. Загладете косата си, за да я изправите. Въпреки това може да избягвате да я правите правилно. Така че имате няколко кинка може да бъде на върха ниво. Сега придружете този поглед с шапка. Този стил никога не излиза от мода.

Виж повече: Как да направим тонер за коса у дома

6. Прави и къдрици:

Ако имате гладка права коса, можете да опитате и това. Вземете част от косата и я завъртете нагоре като бобина. Сега вземете фолио и го увийте около бобината. Сега използвайте желязо, за да го натиснете, така че бобината да се превърне в къдрици. Оставете тази част да пада, докато останалата част е все още права. Може да опитате страничен поглед. Този вид е идеален за случаен или официален поглед.

Изображения Източници: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Гледай видеото: КАК ОФОРМЯМ КОСАТА СИ + ВЛОГ (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send