Красота и мода

15 Най-новите дизайни на Раджастхани Курти за 2018 година

Pin
Send
Share
Send


Раджастан, земята на раджпутите има красива, жизнена и оживена култура. А костюмите им красиво отразяват тяхната култура. От gagagras до Jaipuria pagris, всичко изглежда еднакво зашеметяващо и жизнено. Не можете да пропуснете дизайна на раджастанските курти, които са предимно от памук или коприна. Тяхното облекло Bandhani и Bandhej разкриват своята култура по колоритен начин.

Най-добри проекти на Раджастхани Курти за 2018 г .:

Нека разгледаме някои великолепни дизайни на Раджастхани Курти, за да научим повече за тях.

1. Раджастанска огледална работа Kurtis:

Тази красива огледална работа Kurti е ярък пример за огледална работа, изпълнена в раджастански костюми. Спортувайте с този къртис с буцини бижута, за да завършите изгледа. Това е малко тежко да се носят, но можете да използвате този за вашия колеж традиционен ден.

2. Изгорен Раджастхани Курта:

В по-горе раджастан стил kurta е смес от етнически и модерни стилове. Сгънатият стил дава предимство на ползвателя и изважда уникалност. Можете да бъдете двойка с панталони, палацо или гетри. Това е най-добрият вид kurti, когато планирате да посетите Раджастан, след това опитайте този един костюм да се чувстват тяхната култура в близост до вас.

3. Раджастанска печатна кутия:

Използвайки разнообразие от техники и цветове, този раджастански печат изважда елегантността на раджастханската култура наистина добре. Може да се свърже с jhumkis и сребърна бижутерия. Това е добро облекло за високи момичета или онези момичета, които обичат да опитат малко уникална идея за функции.

4. Мотив "Раджастански лист":

Използвайки прости мотиви, този курти придава изтънчен, но хубав вид на ползвателя. Има редица начини да се облича тези Kurtis, като с гамаши или деним. Този kurti е идеален за ежедневно носене и за колежа. Светлозелен цвят придава нов поглед на този курти, листата на печат изглежда страхотно на този курти. Коледа момичета могат да предпочитат този kurti със сигурност.

5. Раджастански геометричен блок за печат Курти:

Използвайки отличителна техника за блоков печат, този дизайн на kurti прави носещия тънък заради илюзорните модели. Лесно обвързан с гамаши и раджастанския мохрис, куртисът дава красива атмосфера. Тези момичета, които обичат да изучават някакъв геометричен модел в изследването, тогава те могат да опитат уникалната идея на своето облекло, да получат този геометричен модел на курти.

6. Раджастански цветен печат Курти:

Брилянтно направен с сложни дизайни, този дизайн на kurti изглежда о-толкова красив, нали? Идеален за ежедневно носене, сдвоете го с подходящи бижута, за да завършите изгледа. Това е удобно за вашето ежедневие.

7. Раджастхани Джорджет Курти:

Този дизайнер курта използва живи цветове, които са приятни за гледане и получават много почитатели. Минимални бижута са необходими, за да завършите изгледа. Това е специално изглежда добре на тези момичета, чиято височина е кратка, това изглежда доста по тях. Смесени цветни курти също дават изключителен вид в тълпата.

8. Раджастхан Бандей Печат Курти:

Това Bandhej Kurti може да се използва за ежедневни поводи. Без бродерия или копринени конци, но чист памук и минимален дизайн за жени, които обичат да го поддържат прости. Това е най-доброто за летния сезон; помага да се поддържат редовни неща по лесен начин. Няма стягане в тялото, така че момичетата могат лесно да работят цял ​​ден.

9. Раджастанска туника със стил Курти:

Тези туника стил Rajasthani Kurta дизайни даде богат усещане. Проектите са красиви и сложно изработени и правят гост. Можете да намерите такива kurtis онлайн, така че се уверете, че имате един за специални официални събития. Това е черно курти комфорт с бели панталони или джинси, за да получите този модел в стил за вашите дни от колежа.

10. Раджастански ежедневни печат

Ако искате да опитате някакъв традиционен начин, тогава вземете този небрежен печат за вашите редовни неща. Розово оцветеният връх с червени гамаши придава комфорт и през летния сезон. Материалът е изцяло памучен и половин ръкав за ръцете. Collor дава хубав поглед, за да направи пълен индийски костюм.

Виж повече: Най-добри дизайни на пенджабски курти

11. Раджастански къси курти:

Кратките kurtis са супер модерни, така че трябва да притежавате кратък Rajasthani kurti в гардероба си. Може лесно да се носи с чифт черни дънки и бижута за изявления. Опитайте и някои панталони.

12. Раджастхански мозайка Курти:

Patchwork е толкова често срещан в раджастанските костюми и този дизайн на kurti е красив пример за него. Докато сте в Раджастан, определено трябва да се хванете за тези курти.

Виж повече: Най-новите пакистански курти

13. Раджастхани Анаркали Курти:

Можете буквално да почувствате богатството на раджастханската култура, докато носите дълга Anarkali Rajasthani Kurti като тази. С чифт скъпоценни камъни на Mojris и Rajasthani, можете да завършите изглежда като професионалист.

14. Раджастхани Tassled Kurti:

Тъй като пискюли в дрехи са на мода, можете да изберете за Rajasthani стил Kurti с пискюли. Такива дизайни изглеждат толкова изискани и чудесна възможност за специални поводи.

Виж повече: Индо-западен дизайн на Курта

15. Високо врат Раджастхани Курти:

Идеален за офис изглед, този раджастански памучен Kurtis с висок врат изглежда едновременно елегантен и елегантен. Може да се свърже с гамаши или деним с минимални бижута и аксесоари.

Култура, която е толкова богата и жизнена, че трябва да имате куртис от земята на раджпутите във вашия гардероб. Защото не само те правят да изглеждаш без усилие красива, но в същото време ти дава добри вибрации. Ето за невероятния Раджастан. Вие ще получите широка колекция и сортове в тези kurtis, опитайте някои онлайн опция също. Съгласно вашия бюджет ще получите добър тип rajasthaani kurtis за ежедневна употреба за тежко парти използване.

Опитайте някои сезонни колекции за носене в раджастхански модел, вземете някои персонализирани за занаятчийски проекти в колекцията rajasthani. Това е индийското етническо износване, което дава правилна дефиниция на индийската култура.

Pin
Send
Share
Send