Красота и мода

15-те най-добри татуирани дизайни за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Татуировки от Телец са вдъхновение за много хора, родени под влиянието на този зодиакален знак. Телецът, вторият знак на зодиака, е представен от бика, бавен до гняв, но смъртоносен, когато е провокиран, което е много характерно за личността на тауерите. Татуировките на Телека обикновено се изобразяват от бика, глифа от Телец или комбинация от двете.

Мъжете обикновено спортират образа на бика, който често се свързва с мъжествеността, докато жените предпочитат финесът на глифа или татуировката, написана с фалшив шрифт. Татуировките на биковете се предлагат в редица дизайни и цветове с кафяв и черен цвят. Татуировките на биковете имат своето символично значение, което е характерно за чертите и личността на лицето, родено под знака на Слънчевия Телец.

Съпътстващите татуировки Taurus, които са описани по-долу, са част от разнообразните части на тези татуировки, които обикновено се виждат върху тялото на индивидите, които трябва да размахват силния си знак върху тялото си.

Най-добри дизайни за татуировки в Телец:

По-долу са представени 15-те най-добри татуирани таври за мъже и жени, както следва.

1. RagingTaurus Tattoo Design:

Бикът е насилствено същество, безстрашно в природата и силата му не познава граници. Всички тези качества се проявяват в тази татуировка артистично направена в нюанси на черното и кафявото. Тази татуировка е чист образ на мъжественост и сила. Това е един от най-добрите разяждащи се татуировки за мъже.

2.Таурски татуировки:

Биковете са широко известни като късолюбещи същества, свързани с червените цветове и татуировките на бика, които често изразяват тази връзка чрез цвета на кръвта, както е видно в тази татуировка.

3. Татуировка „Телец“:

Рогата на бика са най-мощната и привлекателна черта на неговото тяло, а глифът на Taurus в тази татуировка е така проектиран, че да изобразява роговете по най-различен начин. Той е чист произведение на изкуството и седи добре с жени, принадлежащи към този знак на слънцето.

4. Очертаване на главата на бика с татуировка с глиф:

Тази татуировка е артистично впечатление на главата на бика, очертана с удебелен черен цвят, а глифът е поставен в червено. Той има вид на племенна татуировка и е дизайн, подходящ както за мъже, така и за жени.

5. Тиха татуировка:

Татуировките на бика, които обикновено се изобразяват бурно и агресивно, също се изобразяват с спокоен вид. Тауреят, известен със своите агресивни качества като ревност, притежание и безмилостност, също има нежна страна към тях. Те са топли, искрени и лоялни към приятелството. Тази татуировка, направена в красиво оцветяване на кафяво и черно, създава тези качества чрез изобразяването на бика в нежна почивка.

Виж повече: Паяк татуировка Значение

6. Татуиране на бик Телец:

Типично предаване на бика с главата надолу, посочените рога и петите, които се подготвят за зареждане и причиняват хаос, татуировката на биковете е популярна сред повечето мъже на Телец. Тя е въплъщение на сила и сила, която обхваща мъжествеността в пълния му смисъл. Той е един от най-популярните татуировки за мъже.

7. Татуировка на келтския телец:

Биковете са били много важни в келтската култура през годините. Те бяха символ на сила и дори плодородие. Не е чудно, че татуировките на Селтик Телец са популярни сред хората, чиито предци принадлежат към тази култура. Тук се вижда татуировка, която е обичайно представяне на главата на бик с рога, носени на гърдите като декоративно произведение на изкуството. Изглежда жестоко и дори изглежда добре на мъжете.

8. Татуировка за телешки череп:

Татуировките на Bull skull могат да бъдат проектирани в много различни стилове и модели и по-често се носят от мъже. Той има своята популярност сред западняците от САЩ, индианците и дори мексиканците, за всеки свой смисъл. Проектиран с чист скелет на лицето и рогата, тази татуировка на черепа на бика може да бъде символ на смъртта и унищожението. Като се има предвид големият размер на дизайна, татуировката на черепа на бика прави голяма част от гърба или гърдите.

9. Татуировка на Ambigram Taurus:

Амбиграмите са много популярни в света на татуировките. Четене по същия начин нагоре и надолу, те изглеждат загадъчни и са доста творчески начин за получаване на вашето тяло с мастило. Получаването на знака на зодиака Телец, изписан в стил Ambigram, ще бъде уникален избор за любителите на тауетата.

10. Татуировка на Телес, свързана с Венера:

Според митологичните сценарии владетелят на планетата Телец е планетата Венера. Следователно корелацията на двете планети е напълно естествена. Докато самотна картина на очертанията на Венера може да не се квалифицира като татуировка на бик Телец, тя е все по-често срещана в комбинация с бик или просто зодия на Телец. Във всеки случай, връзката с Венера е указание към татуировката на Телец. Това е един от най-добрите татуировки на жените.

Виж повече: Племенна татуировка за китара

11. Татуировка на племето Телец:

Повечето племенни татуировки имат някакъв вид връзка с план на Телец. Все пак, има различни разновидности на главата на бика, от засенчване, разположение, размер и различни увеличения, например думи или промени. Тъй като Телецът е образ на решителност и сигурност, по-голямата част от главите на бика, които ще видите, са висок контраст, въпреки факта, че можете също така да отидете за самотен преобладаващ засенчване, за да говорите с конкретно чувство.

12. Татуировка на знака на зодия "Телец":

В случай, че сте ентусиазирани по отношение на астрологията, тогава тази една от най-ясните татуировки от символи на зодиака, създадена от Телец, само кръг с няколко извивки да говори с рогата и главата. За някой, който също може просто да хареса малко татуировка, която няма да обмисли много, отново това е идеалното решение. Значението не се променя, независимо дали е огромно или малко, в по-голяма степен е индивидуална артикулация и това е направило зодия на Телец изключително основен.

13. Татуировка „Телец“:

Във всяка татуировка на Телец роговете са най-съществената част, по този начин можете просто да прилепите няколко рога към друга напълно неподходяща картина, за да я направи естествено татуировка от Телец. Самоархивирането, например, може да добави няколко рога, за да стане татуировка от Телец. Каквато и да е картината, в която се добавят рога, това маркира очертанията с всяка от характеристиките на бика Телец, завист, неуморимост, възмущение, енергия и много други.

14. Дизайн на татуировки в 3D Taurus:

Отличителен сред най-широко признатите изявления на зодиака татуировка Телец е 3D татуировка Телец. Това включва майстор, който наистина прави картината на бика в пълната си великолепие и прави тълкуване на тялото. Обикновено, този вид татуировка ще има фини елементи, които просто налагат границите между пръстите и практиката. В татуировка 3D Taurus е това, което прилича на снимка е взето специално от бик и обмен на кожата.

15. Цветен татуиран дизайн:

Независимо от факта, че е нормално да виждате татуировки от Телец в по-лесна конфигурация, не си представяйте, че това са основните, които ще преминете. В действителност, често е по-разумните очертания, които имат по-дълбока палитра за засенчване и повече пространство, което включва нюанси и тонове. Поради ентусиазма и враждебността, които са свързани с бика, оттенъците, които се използват често включват червени и черни, а също така и жълти в очите като подход за подчертаване на тази персона и един от един вид елемент. В крайна сметка, обаче, това е вашата татуировка и можете да направите, както желаете, след разговора с вашия занаятчия очевидно!

Виж повече: Joker Tattoo Ideas

Татуировки от Телец са удивително мейнстрийми в това, което очертават и чувствата, които призовават. Отделени от картината на бик, татуировките от Телец са прекрасни и изумителни, а освен това са забавни и въображаеми, в зависимост от стилната нужда на клиента. Придружаващите са част от разнообразните части на тези татуировки, които обикновено се виждат върху тялото на индивидите, които трябва да носят силния си знак върху тялото си.

Източник на изображението: 11.

Гледай видеото: Haas&Hahn: How painting can transform communities (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send