Красота и мода

15 уникални кварцови часовници, които са най-готините

Pin
Send
Share
Send


Кварцовите часовници са различен тип часовник, който използва електронен осцилатор за запазване на времето. Той е по-точен от механичен часовник. Кварцовите часовници използват по-популярно и можете да ги накарате да украсят дома ви. В тази категория има аналогов и цифров тип. Вземете едно с прости или декоративен дизайн.

Най-добри кварцови часовници със снимки:

Ето някои популярни опции за вас от тази категория:

1. Кварцов будилник:

Тази кварцово бяла аларма има ярък циферблат с лесни за четене номера. Можете да включите светлината зад часовника и да проверите времето дори и през нощта. Повторете алармата, когато пожелаете. Вземете кварцовия будилник в спалнята си и се събудете навреме.

2. Кварцов часовник:

Ако искате нещо екстравагантно, можете да получите този красив кварцов часовник. Той е изработен от висококачествен кристал, а интериорът е декориран с розови цветя. Тези бели рози цвят изглежда невероятно и можете да получите различен цвят, ако искате. Направете вашата офис маса или спалня красива с този сладък часовник.

3. Часовник с кварцов камина:

Часовникът от кварцов камина е сладък дизайн и можете да го украсите в стаята си. Предлага се с кристален купол и циферблат с римски цифри. Под часовника има въртящо се махало, което изглежда невероятно. Това ще направи вашия дом блясък.

4. Старинен кварцов часовник Verichron:

Дайте на Вашия дом традиционен вид с този стилен Вирхронски кварцов часовник. Това е един много красив избор и трябва да я накарате да работи. Той се доставя с 31-дневен ключов регулатор на вятъра и махало в дървен случай. Това е кварцов стенен часовник, който можете да получите и да го монтирате във вашия хол, спалня или където пожелаете.

5. Часовник за дядо Кварц:

Дядовите часовници също са много популярни и скъпи. Можете да вземете този красив кварцов часовник на дядо и да го запазите в хола си, за да посрещнете гостите си. Дизайнът е много уникален и е изработен от висококачествен дървен материал. Той ви показва точното време с надежден кварцов механизъм и ако не искате този звук през нощта, можете просто да го изключите.

6. Черен кварцов часовник:

Кварцов часовник с добър външен вид е много по-малко, за да изберете и това е един от тях. Можете да получите този черен кварцов часовник да се монтира на стената. Това е ретро дизайн, който показва вътрешната механична предавка и римските цифри върху нея. Има зелен щифт, който ви показва времето.

7. Изработен кварцов часовник:

Когато искате да получите кварцов часовник за занаяти, опитайте ги с черупки. Това е малък кварцов часовник, който можете да настроите да декорирате дома си. Този дизайн е паунов от морски черупки. Получете разнообразие от цветове със същия дизайн. В тези раковини и има кристали върху него.

8. Безшумен кварцов часовник с кукувица:

Това е немски кварцов часовник с кукувица с 12 мелодии за всеки час. Той има движещ се влак, който се върти около целия часовник. На нея са окачени два шишарки като махало, свързани с вериги. Можете да включите / изключите, когато пожелаете има сензор за светлина, който заглушава часовника, когато е тъмно.

9. Часовник с махало на кварцов календар:

Календарният часовник с кварцово махало е нова иновация в този раздел. Чрез задаване на кварцово движение можете да регулирате собствения си календар. Можете да регулирате датата и часа с помощта на копчето зад часовника. Часовникът е прост дизайн с бял фон и римски цифри. Тази черно-бяла комбинация изглежда красива с махало.

10. Аналогов часовник на Адонис:

Това е зала от розово дърво, завършила кварцов аналогов часовник с добро покритие. Той е завършен с предна и задна част с бял циферблат и черни римски цифри. Има стъклен кристал със сребристо оцветена рамка и две черни ръце и сребърна минута. Можете да я държите на плот с плоско дъно и да работи с батерия.

11. Кварцов LED часовник:

Кварцовият LED часовник не е често срещан и е много интересен часовник, който можете да използвате. Това е предназначено да ви покаже дата, час, ден, температура и т.н. Това е много интересна функция за този часовник. Това е тип настолен часовник и го държи близо до леглото. Не е нужно да ходите никъде другаде, за да знаете датата и температурата.

12. Дървен кварцов часовник:

Дървен старинен кварцов часовник можете да получите за вашия дом. Този много красив дизайн е с цветна секция и изглежда рустик. На него има римски цифри и черни ръце и червени минути. Можете да я задържите във всекидневната си стая, за да я придадете на реколта. Те също са дълготрайни и красиви.

13. Египетски кварцов часовник:

Можете да опитате този невероятен дизайн на кварцов часовник. Това е красив часовник с добра архитектура и изглежда като египетски вид. Тя е изработена от дърво и е украсена с йероглифни цифри. Циферблатите са бели, а дървото е с кафяв цвят и с жълти цветове. Опитайте това, за да получите стар стил, който искате.

14. Акрилен стенен часовник:

Това е красив акрилен кварцов стенен часовник с математическо уравнение. Ако искате нещо интелектуално, този часовник е много добър. Можете да го запазите навсякъде, където пожелаете. Циферблатът е бял и всеки номер е представен от математическото уравнение.

15. Модерен кварцов часовник:

Когато искате да украсите дома си с цветен часовник, можете да изберете този LED часовник. Той е добър с цветни LED дисплеи и дори можете да видите времето през нощта. Ако не искате светлината да го изключите. Дръжте го във вашата спалня и проверявайте времето, когато пожелаете.

Кварцовите часовници са по-известни в тази категория. Ако искате да получите такъв с разнообразни погледи, можете да опитате това. Когато става въпрос за опции като стенен часовник и часовник за маса, това е най-предпочитаният избор. В тази категория ще намерите голямо разнообразие от дизайни.

Гледай видеото: Джобни часовници от (Август 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send