Красота и мода

15-те най-добри индийски дизайнерски сари с изображения

Pin
Send
Share
Send


Индийските сари заемат много специално място в целия свят, облечени в традиции и обичаи. Особено индийски дизайнери сари са създали тенденция в цялата индийска история заедно с модерната култура. Докато старите халати и корсети имаха своя прекрасен път в западната култура, тук, в Индия, общото облекло за жените от началото на цивилизацията е сари. За тези, които все още не знаят какво е сари, тя може да бъде дефинирана като дълго облекло, което е стратегически обгърнато около тялото ви, за да образува парче облекло.

Сари е традиционно облекло за един индиец и все още е чудно, че ние, стоящи в този текущ век, все още изглеждаме очаровани от сари. Въпреки че сегашното поколение предпочита вече западното облекло за ежедневния си живот, индийското момиче трябва да запази част от традиционното облекло в гардероба си за тези случайни събития. Сари все още управляват индийския пазар и тук са едни от най-добрите индийски дизайнери, които можете да вземете.

Красивият индийски дизайнер Сари със снимки:

Следват най-атрактивните и популярни индийски дизайнери със снимки, които със сигурност ще ви удивят.

1. Мекият розов Brasso дизайнер Сари:

Сарито се предлага в отличен розов цвят на праскова, който е едновременно трезвен и красив, но не е просто оттенъкът на сарите, който ни привлича, а простото, но тежко разкрасяване на сарите, което компенсира вида на сарите. Украшенията са от меко злато с настилки от жоржети по ръбовете на сарието. Съчетавайки го с розова блуза, този сари определено е съкровище. Както можете да видите тук, блузата се похвали с поглед на оглавната врата и простото привлича вниманието към сарито. На дизайнерския сари има златна граница, което му придава все по-категоричен вид.

2. Прохладният шифон дизайнер Сари:

Този фин шифонен сари започва с фина мрежеста консистенция, но не забравяйте красивия модел, който определя основата на сари. Сарито спортира силно орнаментирана граница с периодични мостри от виолетка по цялото тяло. По линиите има намек за черно с цветни произведения на изкуството. Този дизайнерски индийски сари има цветя и по централната линия. Красивата дантела създава доста шоу само по себе си. Също така трябва да се отбележи цветовата комбинация, която прави най-доброто от простото прозрачно монохромно сари.

3. Сари на дизайнера на Златната птица:

Красивият дизайн и окраска на този сари ни напомня за красив златен канар, където моделът тържествено стои в мак жълто сари. Границата на сари по тялото започва със сатенено матово злато, а палубата има жълто до него. Долната част на сарито има красива ацтечна картина в монохромна форма, която подобрява външния вид. Златната сари сари има етническа модерна муза. Можете да го носите в обикновени случаи, които са ви необходими, за да бъдете вашето класическо аз. Блузата с три четвърти или пълни ръкави ще изглежда най-добре с този сари, със златна дантела върху ръкавите си

4. Сарето с матово изображение:

Този сари е изключително красив в розов оттенък на мехурчета с блестяща странична граница. Цялата сари е скромен, но има силно изявление. Обгърнати в елегантност, краищата на сарието имат слаб цвят на цвят, който подчертава тържественото розово. Носете този сари най-добре с черна блуза или го свържете добре с розово. В ombre на този индийски дизайнер сари дизайн е да умре за и блузата е напълно невероятно, както добре. Можете да носите това във всяка функция, която ще ви позволи да извлечете максимума от аксесоарите си, тъй като това сари е доста просто и ще ви е необходимо допълнително, за да се възползвате максимално от него

5. Сари на дизайнера на флористичното претоварване:

Целият сари се предлага в красив цветен цвят в дизайнерския вид. Основният цвят на тази дреха е матирано меко бежово, което е шифон и поразително красиво. Границата на сари по протежението на палубата или на драпирането спомага за красивия си цветен дизайн в червено и жълто. Въпреки че цветята тук са големи, цялата сари спортисти миниатюрни жълти и червени цветя. Сарито е прозрачно, но все пак успява да изглежда толкова елегантно и милостиво, вместо да дава същата стара дизайнерска атмосфера. Трябва да се вгледате внимателно, за да декодирате целия облик, който всъщност е доста идеален за обикновени случаи или фестивали.

6. Големият паун жоржет Дизайнер Сари:

Това е един от най-търсените индийски дизайнери saree.This Georgette Saree е националната дреха на Индия и паун е нашата национална птица и затова нека да включи и двете в красива част от saree, че определено ще направи главата се обърне като валс от. Палута от сари спортира мощния елегантен паун с джорджет и заари. Останалото е в бял шифон със сини рамки. Самият паун е черен и че върху бялата прозрачна мрежа излиза нов поглед в светлината. Можете да видите как дори най-простият дизайн на блузата прави блузата да изглежда невероятно за ядрото.

7. Дизайнер на Сале от Velvet Details:

Кадифето е консистенцията на тъканта и тази половин сари е безупречно изпълнена с дълбоко виолетово. Цялата горна половина на сарите има красив кадифен вид на петна, но както и за долната половина, тя има много слаб розов цвят. По границата на сари е истинска заари произведение, което следва ръбовете на сарита по долната част. Това е още една от омбре дизайнерските индийски сари. Всяка блуза ще подхожда на сарите, но тъй като е с ниско ниво на дизайн, освен границите, трябва да се съсредоточите върху нуждите на събитието. Сарито може да е достатъчно, тъй като и двете обикновени партита носят и прекрасно парти облекло.

8. Дизайнерът на ютата от нюйски нюанси Сари:

Голото е новият нюанс за този сезон и затова този сари ще утоли идеалната ви жажда за голи цветове. Сарито на горната половина се отличава с красив гол беж, който говори за простота. Същият тон продължава и на границата, но между бежовото има този прекрасен черно-златен плат. За границата е монохромен модел. Черната долна част на завесата като великолепен дизайн навсякъде, което прави сарие изглежда перфектен избор, ако сте в добрите стари традиционни, които се отличават с много сложни произведения на изкуството. Бежовото и черното вървят добре, както виждате, въпреки съмненията ви.

9. Mint Ahead Designer Net Saree:

За страстните лета светлият цвят на мента е най-добрият и спортът е необичаен цвят, който е най-добрият избор. Докато други биха избрали розово и жълто, този път уау тълпата със специален мента. Обогатен със свежест, този ментов зелен цвят има няколко златни украшения в оскъдна форма. Границата също е от матирано злато. Сари има малки златни дизайни навсякъде, както беше посочено по-горе. Това е един индийски нетен дизайнер Сари вместо обичайните традиционни прозрачни един ще затворен threading. Конците за този са по-широки и това прави сариената блуза важен избор.

10. Дизайнер на Saree:

Това е един от най-красивите индийски дизайнерски сари с отлична граница. Нарекохме този сари с екстравагантност за красивите си живи цветове, които бяха засилени от внезапните блясъци. Целият сари говори за гала вечерна вечер, където базата започва с кръстосано червено и обвиването около нея е среднощно синьо. Границата е влязла в златото на заари, което е широко и прекрасно срещу полунощното синьо. Червеното драпиране включва някои малки подробни произведения на изкуството, базирани в синьо и черно, което може да звучи странно, но всъщност изглежда страхотно, както може би вече забелязвате. Какво чакаш? Отиди да погледнеш този дизайн и го вземи обратно у дома, за да изглеждаш като дивата, която си.

11. Монохромният контролен борд Saree:

Докато говорим за блести и искри, ето още един такъв Сари този път в по-модерен инвентар. Модният детайл за сарите подчертава успокояващите черни и бели плътни чекове, докато горната палуба спортира тъмно черно с блясък. За границата този път използвайте поп оранжево сияние, за да добавите цвят. Този индийски дизайнер сари е много весел, но трезвен и елегантен. Можете да приличате на жена, която всеки иска да бъде като за момент с този облик.

Виж повече:Type Нов тип сари

12. Сари на дизайнер на индийски креп:

Погледът към този сари е изпълнен с цветове на два типични нюанса на жълтокафяв цвят - розовото жълтокафяво и поп синьото. Цялата сари е пълна с украшения в злато, блестящи и блестящи по целия път. Сарито е нещо разноцветно, иначе казано заради златните зари и се разпространява навсякъде, докато синьото е най-вече ограничено до ъгъла. Никоя друга сари не може да привлече като този индийски дизайнер Сари.

13. Страстната червена индийска дизайнерка Сари:

За този прием или сватбено тържество този път опитайте това валентино червено сари със златна граница и детайл. Около края на сарито има жълти чакри заедно със синя нетна детайл в палубата. Тялото на сарието за останалата част от тъканта е запълнено със златни шипове. Червеното сари, което виждате тук, е правилният избор всеки път, когато получите покана за участие в ангажимент. Това е много случайно, но зарито и сложността я правят много етническа. Блузата, която моделът носи тук, също може да бъде ваш избор.

Виж повече: Как да носите Сари в различен стил

14. Сари на дизайнера на цветя и лози:

Ето и още един монохромен сари, който ще отдели ума ви. За най-добрата част този индийски дизайнер сари от долу долу започва със сатенено черно, където са рисувани цветята. В горната част на коприненото бяло има останалите листа и лози. Лесно можете да докажете любовта си към цветята с тази. Това е един от отличните индийски дизайнерски сари, който е идеално подходящ за млади момичета на всеки фестивал.

15. Дизайнер на Saree от чистата крепост с цветна бомба:

Този сари е перфектно изпълнен с ярко бяло и синьо с внезапни зеленчуци от мента и поп розово. Това може да се извърши като забавен поглед. Това е просто превъзходен индийски дизайнерски сари, който ще подхожда на модерни и традиционни жени. Можете да носите този сари за всякакви семейни функции и други партии.

Сега, когато свършихме да говорим за най-добрите 15 индийски дизайнерски сари, можете да очаквате лесен ден за пазаруване. Очевидно е, че след като сте избрали, разбира се, но вероятно имате идея за цялата сделка сега, нали?

Виж повече: Как да носят памук Сари спретнато

Гледай видеото: Жак Фреско в Шоуто на Лари Кинг 1974 г. (Юли 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send