Красота и мода

Как да получите светят кожата през нощта

Pin
Send
Share
Send


Едва ли има някаква жена, която да не обича блясък на кожата си. Това е доста вероятно и за мъжете. Всеки от нас желае ясна и блестяща кожа, която дава отражение на безупречна личност, която всеки завижда. Светещата кожа също е признак за здрава и безпроблемна кожа, която ви дава основание да се чувствате уверени в себе си и да развиете връзка, за която винаги сте искали.

Въпреки това, никой не се ражда с съвършенство, но има голяма вероятност, че с известни усилия, съвети, трикове и естествени средства може наистина да се постигне светеща кожа не постепенно, а веднага. Да, според изследователите, носенето на сияние върху кожата може да стане през нощта и за да научите повече за това, можете да продължите да четете ръководството как да получите светеща кожа през нощта.

Как да си направим светеща кожа през нощта:

Горните съвети и идеи по-долу са добре разгледани за тяхната ефективност и със сигурност ще ви дадат очакваните резултати. Всичко, което трябва да направите, е да ги следвате с дължимата грижа. Вижте сега:

1. Използвайте сусамен и оризов скраб, за да получите светеща кожа през нощта:

Това е едно от незабавно светещите бутове, които могат да бъдат използвани през нощта за получаване на резултати през нощта. Ориз и сусам трябва да се накисват във вода през нощта и след това да се правят фина паста сутрин. Тя трябва да се нанесе върху кожата и лицето и след това да се отмие след 2 минути с хладка вода. Сусам подхранва кожата и оризът ексфолира.

Виж повече: Как да получите незабавна справедливост

2. Приложение на млякото, за да получите светеща кожа през нощта:

Вземете малко нискомаслено мляко и нанасяйте тънък слой върху кожата и лицето през нощта. Това трябва да се масажира върху кожата с удари, които се издигат нагоре, докато млякото се абсорбира напълно. Сутрин измийте кожата с леко измиване на лицето и изсушете, за да получите резултатите.

3. Вземи изобилие от вода, за да получиш светеща кожа през нощта:

Да имаш около 10-12 чаши вода ден преди и особено част от водата преди да заспиш е добър начин да се отървеш от токсините и бактериите от кожата. Това е един незабавен начин да получите светлината през нощта.

4. Спете на време, за да получите светеща кожа през нощта:

Заедно с ранно заспиване, уверете се, че сте приели поне 8 часа сън, преди да станете сутрин. Това ще намали шансовете на тъмните кръгове и подпухналостта и ще увеличи възможността за блясък на лицето рано сутрин.

Виж повече: Съвети за светеща кожа за булката

5. Използвайте спалните пакети, за да получите светеща кожа през нощта:

На пазара има много спални пакети, които могат да бъдат приложени след почистване с леко измиване на лицето. Масажирайте спалния пакет по лицето с възходящи движения. Това ще помогне на опаковката да се абсорбира от кожата и да не ви даде никакво мазно усещане. С студена вода и почистващо средство измийте лицето сутрин за този мигновен блясък.

6. Ексфолирайте кожата, за да получите светеща кожа през нощта:

За тези, които искат блясък през нощта на кожата на лицето, трябва да са наясно с факта, че ексфолиацията е един от начините, по които светлината може да бъде възстановена. Всъщност това е един от най-лесните и ефективни начини за постигане на целите ви.

7. Овлажнявайте кожата през нощта, за да получите светеща кожа през нощта:

Овлажняване на кожата помага за правилното хранене и трябва да се прави най-малко два пъти на ден, веднъж сутрин и веднъж през нощта. Човек трябва да знае, че използването на добър овлажнител на кожата помага при даването на желаното желание за цяла нощ.

Виж повече: Как да направите сиянието на кожата

8. Избягвайте горещите бани през нощта, за да получите светеща кожа през нощта:

Горещите вани измиват подхранването на кожата и по този начин го правят суха и скучна. Избягването на горещите вани през нощта ще запази кожата еластична и мека и по този начин ще ви даде нажежена кожа сутрин.

Източник на изображението: Shutterstock

Запази

Гледай видеото: Star Trek: TNG 30th Anniversary Reunion Full Panel - Front Row - August 4, 2017 (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send