Красота и мода

Топ 9 домашни лимонови опаковки за лице

Pin
Send
Share
Send


Пакетите за лице, предизвикани от добротата на лимона, са изброени по-долу.

Лимони:

Тук са горните 9 лимонови опаковки за лице, както следва.

1. Мед и лимонов пакет за лице:

Тази маска за лице е чудесна за суха и къса кожа. В купа се добавят две супени лъжици пресен лимонов сок, една супена лъжица мед и няколко капки бадемово масло. Разбъркайте добре. След това използвайте върховете на пръстите на ръцете или памучната топка в сместа, за да я нанесете равномерно върху лицето и шията. Оставете го за 15 минути. След това измийте със студена вода. Той е един от най-добрите домашно-лимонени пакети за лице.

2. Пакет за лице с мулти и лимон Multani:

Тази маска за лице помага да се облекчи кожата. В купа се добавят две супени лъжици прах multani mitti или прах за пълнене на земята, две супени лъжици пресен лимонов сок и необходимото количество розова вода, за да образуват паста. Смесете добре съставките, за да направите гладка паста. Използвайте пръстите си, нанесете сместа равномерно върху лицето и шията. Оставете го да изсъхне и след това измийте с хладка вода.

3. Кисело мляко и лимонов пакет за лице:

Това е противовъзпалителна маска за лице, която също помага да се облекчи кожата. Добавете една супена лъжица кисело мляко в купа заедно с една супена лъжица пресен лимонов сок. След това добавете две капки масло от сандалово дърво и разбъркайте добре съставките. Нанесете сместа върху кожата си и масажирайте добре. Оставете го за 10 минути, преди да се измие със студена вода.

4. Пакет с домати и лимон:

За тази рецепта ще ви трябват земен овес. Вземете купа и добавете една супена лъжица смлян овес, половин супена лъжица доматен пулп и една супена лъжица лимонов сок. Смесете ги добре, за да образувате паста. Когато сте готови, нанесете сместа върху лицето и шията и я оставете да почива за 15 минути. След това изплакнете със студена вода.

5. Пакет за бели и лимонови яйца:

Тази маска за лице създава чудеса върху кожата, подложена на акне. В купа се смесват едно яйчен белтък, една супена лъжица пресен лимонов сок и няколко капки розова вода. Смесете ги добре, докато стане течна паста. След това нанесете сместа върху кожата си с кръгови движения. След като изсъхне, можете да измиете лицето си със студена вода.

Вижте още: Опаковка за лице от грозде

6. Gram Flour и Lemon Pack:

Това е чудесна рецепта, която работи и като скраб. В купа, добавете половин супена лъжица грамово брашно, половин супена лъжица кисело мляко и две супени лъжици лимонов сок. Смесете добре съставките, за да образувате гладка паста. Когато сте готови, нанесете сместа равномерно върху лицето и кожата. Оставете я да почива за 20 минути преди да се измие със студена вода. Това е хубавият пакет за лицето на пъпките за пъпки.

7. Опаковка за сурово мляко и лимон:

Тази рецепта работи чудесно, за да премахне слънцето. Просто смесете половината супена лъжица грамово брашно, две чаени лъжици пресен лимонов сок, една супена лъжица сурово мляко и две супени лъжици розова вода. Разбъркайте добре, за да образувате паста. Нанесете върху кожата си и оставете да направи магията си за 10 минути преди да изплакне със студена вода. Продължете да използвате тази маска за лице за 15 дни, като със сигурност ще премахнете тена си.

Вижте още: Маска за цвекло

8. Тулси и лимонов пакет за лице:

Тази домашна рецепта лицето пакет е страхотно да се намали белези от акне. В блендер, поп в няколко tulsi или босилек листа и добавете две супени лъжици лимонов сок. Смесете, за да направите гладка паста. Почистете лицето си с хладка вода и нанесете пастата върху лицето си и я оставете да почива за 20 минути. След това отново го измийте с хладка вода. TТова е една от най-хубавите маски за лице у дома.

9. Опаковка за оцет и лимон:

Това е още една рецепта за намаляване на тъмните петна и белези от акне. Налейте три супени лъжици ледено студена вода в купа заедно с половин супена лъжица пресен лимонов сок и капка оцет. Смесете съставките и впийте памучен тампон в него. Нанесете го върху лицето си и го оставете за 5 минути. След това измийте със студена вода.

Вижте още: Предимства на Tulsi Face Pack

Снимки Източник: Сток на затвора 1.

Гледай видеото: 5 МАСКИ ЗА ЛИЦЕ, които наистина действат. ЛЮБИМИ (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send