Красота и мода

7 Известни паркове в Лудхиана със снимки

Pin
Send
Share
Send


Лудиана е типичен и аграрен град. Голяма част от нейната площ е покрита от огромни земеделски земи. Въпреки това тук има и няколко парка за релаксация на жителите му. Повечето от тези паркове са толкова красиви, колкото и останалите части на града. Пищна зеленина е обща част на града, която винаги е била известна с богатата си, плодородна почва и паркове, които придават на тази красота по-пълно излъчване.

Популярни паркове в Лудхиана с изображения:

Ето списък на най-добрите паркове в Лудхиана.

1. Розовата градина Неру:

Това е една от най-големите розови градини не само в Индия, но и в цяла Азия. В градините му са засадени повече от 1600 вида рози. Докато розите от всички цветове, вариращи от синьо или виолетово до дълбоко розово, са грандиозни, в градината има много други цветя и растения, които също са красиви! Красотата на градината го прави отлично място да дойде и да се отпусне. Красотата се харесва на очите ви и осигурява облекчение от желязото и бетона на градовете. Той е и едно от най-популярните туристически места в цяла Лудхиана. Туристите, които посещават Пенджаб, винаги правят посещение в тази градина.

2. Светът на Харди, увеселителен парк:

Смята се, че светът на Харди е втори след света на Есел, когато става въпрос за увеселителни паркове в Индия. това беше приятна изненада за всички жители на града, особено за децата. Вълнуващите разходки и приключенията, предлагани тук, са единствени по рода си и привличат туристи, както и местности. Това е отлично място за празнуване на рождения ден на детето или прекарване на почивка с него. Тематични партита, кафенета, радостни атракции, търговски комплекс - това място предлага всичко! Той дори има много водни спортове и пързаляне с кънки!

Виж повече: Паркове в Ернакулам

3. Rakh Bagh:

Това е едно от най-известните места за пикник в града. Добре поддържани тревни площи, огромни дървета и красиви цветя. В парка има всичко, от което би се нуждаело пикник. Големи основания за децата да играят спортове като футбол, бадминтон и т.н. също са на разположение. Паркът предлага и мини пътуване с влак, което вълнува повечето деца, които посещават. Макар и чудесен начин да прекарате един уикенд, този парк има отделна зона за сутрешните проходилки и бегачите, наречена Овална градина.

4. Парк Атам:

Парк Атам често се нарича парк „Магармаш“. „Магармач“ на хинди означава крокодил. Паркът получава това име от масивните статуи на два крокодила, разположени на входа на парка. Паркът е разположен на входа на местността Атам нагар на път Dughri. Самият парк също е красив с редовни буйни зелени градини и цветя и люлки и така нататък.

Виж повече: Увеселителни паркове В Вадодара

5. Парк за развлечения в долината:

Разположен в Sarabha Nagar в град Лудхиана, Leisure Valley Park е малък обществен парк, който се посещава от местните жители. Той се използва като джогинг парк от голям брой хора, живеещи около него. Той е добре поддържан и има поддържани тревни площи, бетонови пътеки, красиви фонтани, цветни цветя и няколко други храсти и храсти. Това са прекрасните паркове в лудхиана

6. Ботаническа градина в ПАУ:

Аграрният университет в Пау или Пенджаб има ботаническа градина, която е красива. Това е проста градина, разположена в самия университет. Някои от засадените тук дървета и храсти са много редки. Буйната зеленина е балсам за очите.

Виж повече: Паркове в Барбаман

7. Парк Вишвакарма:

Vishwakarma Park се намира в Janata Nagar, Лудиана. Разполага с добре поддържани тревни площи с голям брой дървета и храсти, които осигуряват много зеленина. Красотата на парка се харесва на естетическото усещане на зрителите. Това е хубаво място за почивка.

Гледай видеото: Grief Drives a Black Sedan People Are No Good Time Found Again Young Man Axelbrod (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send