Красота и мода

Топ 9 летни лагери в Ченай

Pin
Send
Share
Send


Летните лагери в Ченай са общи и се провеждат всяка година. Тази статия изброява 9 летни лагера, които можете да посетите през този сезон

1. Детски център за игра на Hansel & Gretel:

Адрес:

www.hanselandgretel.in
Ул. Джагадамбал, Тиягарая Нагар
Ченай, Тамил Наду
098 40 431549

С очарователно име, извлечено от знаменитите приказки, които са част от репертоара на всяко дете, децата на Хензел и Гретел (H & G) се открояват като център за игра на деца / деца, който има за цел да посрещне мечтата на всяко дете и сърцето на всеки родител. , Зареден с многобройни развлечения, това е една очарователна къща за игра по всякакъв начин, без опасната вещица!

H & G разполага с възхитително ясно мото, което твърди всички: „където децата могат да бъдат деца“. Целта на този игрален център не е да бъде "ясла", факултет или дневна грижа. Той е позициониран като забавна къща-мечта, където децата ще разгърнат въображението си и ще се открият със собственото си темпо. В крайна сметка, H&G е за изграждането на трите C в децата: AT CREATIVITY, CHARACTER и CONFIDENCE. Носете децата си на деца на Хензел и Гретел - „мястото за играчки“. Ще се радвате, че вероятно сте го направили.

2. Летни лагери на Криятикидз:

Адрес:

www.kriyativekidz.com
6/22, II пресечка, Раджавска червена колония, ашок нагар
Ченай, Тамил Наду
044 2474 4623

Нашата визия:

В Kriyative Kidz, те са склонни да си партнират със семейства, възпитатели и хора, които се грижат за децата, за да сътворят свят, където сме склонни към всяко освобождение, за да бъдем истинските и най-добрите си сред живите, мирни, артистични и грижовни общности. Техните лагери и категории използват магията и силата на художественото обучение, за да помагат на децата на възраст от по двама - четиринадесет се проявяват в този свят. Тяхната мисия: their Да реализират визията си с правота и удовлетвореност, с изключение на достъпни цени за всички категории лица.

3. Кодаил Тамиж Кондатам:

Адрес:

Thamizhmozhikoodam. Свържете се с 92821 3333, 90928 90459, 044-42109486. Имейл: [email protected]

Този камуфлаж включва забавно изучаване на тамилски, традиции, игра на древни игри, наслаждаване на хоровата музика в различни центрове в Mandaveli, R A Puram, Velachery, OMR, Vadapalani, Saligramam, Valasaravakkam, Perambur, Kolapakkam

4. Мултиспортен лагер - Различни места:

Адрес:

Спортен боб. Свържете се с [email protected], 044-66044763. Имейл: [email protected]

Тази програма е Мулти спортна програма за деца от 2.5 години до 8 години за запознаване на децата с футбол, крикет, тенис, волейбол, ръгби, хокей, бейзбол, баскетбол, голф на места като Адяр, OMR, Анна Нагар, ECR, Velachery , Mylapore

5. Летен лагер на робототехника @ TechKnowledge Education Ченнаи:

Адрес:

www.techknowledge.in
3/7, II Главен път, Индира Нагар, Адяр
2-ри Main Rd, Индира нагар, Адяр, Ченай, Тамил Наду
044 3221 3000

Бъдещето на науката принадлежи на ИИ. Всичко в света се роботизира. Роботите са намерили своя метод за производство на коли за опаковки. Рутинните ръчни задачи се изпълняват от роботи в един миг. Корпорациите приемат Man Minimum и Machine за повечето методи. TechKnowledge Образование пионери в придаване STEM (науката, технологиите, инженерство, математика), базирани най-вече AI коучинг за студенти.

STEM, базирана предимно на AI системи за обучение, създават увлекателна и забавна пълнене на науката. Конструктивно-базирана система за обучение помага на учениците да възприемат научните идеи, тъй като те изграждат автоматични модели. Програмите се изпълняват като в програмата AI на програмата в TechKnowledge факултети и като колеж дейност в TechKnowledge образование на студентската дейност центрове в Бхарат и в чужбина.

Виж повече:For Дейности за летен лагер за деца в Индия

6. Летният лагер на роботите в Ченай - Arobot- A Division of BABA Research:

Адрес:

www.arobot.in
Улица Vellalar, Adambakkam, близо до жп гара St.Thomas Mount, над банка Union в Индия
Ченай, Тамил Наду
044 4359 5695

Придобиването на информация, умения и компетенции в резултат на преподаването се придобива чрез коучинг. Коучингът има специфични цели, свързани с възможностите, капацитета и ефективността. Изкуственият интелект може да бъде истинска смес от всички отрасли на техниката. Тук коучингът дава възможност на обучаемите да възприемат законите / принципите и основните идеи на науката по изключително лесен начин чрез нашата стандартизирана методология за обучение.

Индивидите забелязват удоволствието от ученето дори на сложните идеи за изкуствен интелект и наука с обилен ентусиазъм и забавление. Нашите курсове са проектирани по начин, подпомагащ управлението и анализа на научния човек. Всички курсове са създадени, за да отговарят на желанията на всеки от тях. Тази индивидуализация в информацията се различава от другите. В, не са сглобени или готови части (комплекти Lego). КУРСОВЕ - Научни умения, технологични умения, инженерни умения, научни умения.

7. Детски клуб "Кенгуру" и предучилищна възраст:

Адрес:

kkel.com
Калки Нагар Main Rd, AGS колония, Velachery
Ченай, Тамил Наду
098 41 311117

Kangaroo Kids Education Limited (KKEL) е компания, ангажирана с пионерската промяна в парадигмата в индийското образование. Съединителен токоизправител от Лина Ашар, специалист-мечтател, KKEL внушава любов към учениците за учене в своите ученици. Той отхвърля идеята, че една и съща учебна експертиза е достатъчно сладка за всички деца. Вместо това, в KKEL основният акцент е върху персонализирането на обучението, като се има предвид, че всяко дете е изключително и се учи по друг начин. Той придава цялостно образование, подкрепено от модел на преодоляване.

Вижте още: Летен лагер в Хайдерабад

8. Летният лагер на Тасмин за деца:

Адрес:

Velachheri
96000 34842
044-4303 3862

Това е 20 дни творчески лагер с много дейности като живопис / рисуване / оцветяване, занаятчийски, бижута, изработване на врати, декорация на пот, маска декорация, квилинг, шевове, салатиране.

9. Лагери за оцеляване на Летни специални младежки лидери:

Адрес:
98231 29439

Учебната програма на лагера включва ПСИХОЛОГИЯ НА ОЦЕЛЯВАНЕТО, ПИСМО НА СТРЕС, ПРИРОДНИ РЕАКЦИИ и ПОДГОТОВКА.

Елате да се забавлявате в тези лагери това лято!

Виж повече:Camp Летни лагери за деца в Бангалор

Pin
Send
Share
Send