Красота и мода

9 Атрактивни къси слоести прически и прически за 2018 година

Pin
Send
Share
Send


Слоевете имаха голямо влияние върху прическите, където късата и тънка коса изглеждаше пухкава и тежка с простото използване на нарязани пластове. Нова прическа е сигурно нещо, което трябва да се вълнува. Разфасовките на слоевете са модерни и ще изглеждат привлекателно, когато се изрязват добре. Разхлабените нишки ще покажат точно слоевете, които са били луди.

Сега слоевете са управляващ стил на подстригване в индустрията за коса и освен по-дългите косъмчета, дори и по-кратките днес са започнали да включват слоеве в тях. Така че, ние смятахме, че ще ви позволим да знаете някои от най-добрите кратки наслоявания, които биха били подходящи и модерни.

Последни къси слоести прически и прически със снимки:

Нека да намерим тук с деветте най-кратки наслоени прически и прически, за да предефинираме вашия стил.

1. Бобът на страничния слой:

Това е един от най-нормалните класически пластове, където цялата коса е направена на слоеве, но те са меки и лесно се смесват. Мекотата на слоевете започва от предната част на главата, където бретонът е пометен на една страна, а останалите продължават в слой. Използването на слоеве от горната страна добавя пухкавост към разреза.

2. Ултра краткият поглед:

Косата тук е удължена от пиксела, за да получите ползите и от двете. Косата тук има малко феминизъм и в същото време е сбъдната мечта за всички хора, които мразят косата. Това е класическа байцова прическа със странични меки бретончета отпред. Тази къса слоеста коса пада върху челото ви и ще изглежда елегантно.

Виж повече: Модерни слоести прически

3. Погледът на перото:

Ким К винаги е взимал света с нейните въстанически прически и модни изявления. Направихме от гардероба си, открихме тази страхотна прическа, която се състои от меки плажни вълни, направени в меки слоеве. Предните бретончета свършват някъде близо до челюстната линия, а останалите завършват с меки пера. Тази къса наслоена прическа е идеална за къса коса и ще бъде най-подходяща при всяко облекло.

4. Наслоените слоеве:

За всички майки, които се опитват да направят това в този модерен свят, тук е класическа прическа, на която можете да се насладите. Косата тук е направена от най-меките слоеве, за да се създаде остър поглед. За официалните събития можете да го оправите, като използвате гел и за други времена; можете да спортувате новата си гореща майка.

Виж повече: Слоести коси прически

5. Погледнете изсъхналия удар:

Тази прическа за късо подстригване ще добави обем на косата ви и затова хората, които имат кръгло, овално или дори диамантено оформено лице, могат да се възползват от този вид. Просто срязани слоеве в два три комплекта, за да добавите дебелина към външния вид и след това може да използвате кърличка, за да добавите обем, не забравяйте сухата боя и лак за коса, за да заключите изгледа.

6. Асиметричен:

Асиметричните прически са новите приказки за света на модата и тук има един класически пласт, който се отличава с правилното подравняване с останалите. Косата тук е в меко момче, нарязано с малко пикси, а предната странична брава изглежда страхотно с меки два слоя. Можете дори да добавите лента за коса тук, за да създадете вид заглушаване. Направете малко фънки с този къс слой.

Виж повече: Слоеста прическа за права коса

7. Класическият изглед:

Тук имаме още една прекрасна коса за всички по-възрастни жени, които искат да запазят проблемите си с коса в рамките на една граница. Дори и да сте добре във вашите четиридесет години, можете да изберете прическа като тази, която е едновременно модерна и безпроблемна. Можете да изберете да имате бретон с този къс слой отрязан и да го оставите да седне като изрязана култура.

8. Шикозният Боб:

Сега ето един червен килим, който можете да спортувате всеки ден всеки ден, без да имате прекалено много работа за него. Това е смес от страничните предни бретончета с лек асиметричен подход. Слоената козина за къса коса е общата визия за много жени там. Опитайте това.

9. Нарязване на култури:

Много приличате на Британи Мърфи, можете да се възползвате от тази къса прическа с меки слоеве, формиращи цялата основа на прическата. Той седи като култура и не пада върху челото ти. Или, ако искате, дръжте няколко къси бретончета, за да подобрите рязането.

Списъкът на късите пластови прически е изключително вдъхновен да бъде кратък, прост и модерен. Някои обаче ще се нуждаят от време, за да се управляват добре, защото трябва да се примирите с бретон, който ще падне всеки път на лицето ви, докато други ще седят като нарязани. Въпреки това, тези краткослойни прически никога няма да излязат от модата, елате какво може!

Pin
Send
Share
Send