Красота и мода

Как да поддържаме приятелство?

Pin
Send
Share
Send


Кой не обича да има някой наоколо, някой във времена на нужда, рамо, което да плаче, или ухо, което би слушало, без никакви решения? И тук не говорим за любовници, а за приятели. Всъщност, за да имаш приятел е като да имаш съучастник в душата, с когото можеш да си взаимодействаш, да действаш всички бутони и да бъдеш точно такъв, какъвто си. Точно такъв кръг от хора затваря живота, който прави живота по-лесен за живеене, през времето, което е дебело и тънко или просто се наслаждава на приготвяне на студена зимна вечер. Приятелите ви помагат да хвърлите задръжки, да си взаимодействат и да общуват добре помежду си. И когато срещнете правилния кръг от приятели, има много неща, които правят това приятелство да продължи. Сега поемете дълбоко дъх и пребройте благословиите си, защото имате приятел в нас, някой, който ще ви каже как да поддържате приятелство с близките.

Точно както е във всяка връзка, приятелството също има своите възходи и падения. Казват, че там, където няма битки в приятелство, тя става монотонна и скучна. Представете си, че преживяваме дълбочината на нашето ежедневие и нямаме с кого да го споделим. Има някои неща, които могат да бъдат споделени с родителите или старейшините у дома, дори с братовчедите ви. Въпреки това, най-злобната и най-тъмната от всички тайни може спокойно да се сподели с приятели. Това е така, защото истинските приятели никога няма да преценят. Те осъзнават вашата ситуация, обстоятелства и ви съветват съответно.

Съвети за поддържане на това, че някога трайно облигации:

1. Само защото той или тя е най-добрият ви приятел, трябва да имате собствено пространство и да им дадете своето пространство, което означава, че няма да скачате по гръб по всяко време и няма да дишате по врата им. Добро приятелство се случва, когато не приемате всеки друг място за даденост, и все пак прекарвате качествено време един с друг, дори и да е за няколко часа седмично. Не бъдете преследвач, не разрушавайте любовния им живот, като приемате за партньорите си начини и навици и бъдете безпристрастни, когато давате съвети, особено по въпросите на сърцето. Намерете причини да бъдете близо един до друг, да се държите взаимно в какво се случва с живота ви и да планирате екскурзия някъде. Въпреки това, пространството е необходимо и следователно даването на взаимно време да бъде със собствените си близки също трябва да бъде взето под внимание.

Виж повече: Как да подобрим приятелството си

2. Трябва да сте надеждни, за да докажете достоверността си и това е много важно. Качествените приятели рядко могат да бъдат открити, следователно са рядкост, някой, от когото може да зависи и разчита на приятел. Ако от време на време избледнявате, потенциалният най-добър приятел ще си тръгне, защото има други, които са готови да чуят, да слушат и да бъдат там и да се грижат за тях и техните нужди. Това обаче не означава, че се превръщате в нещо като сорго, поддържате достойнството си и когато е възможно, се научете да казвате НЕ, ако не можете да се ангажирате в момента. Оставете ги да знаят, че сте в техните мисли точно както са в вашите, и има един милион начини да направите това. Може би едно текстово съобщение на телефона си веднъж или едно време емотиконен приложение или може би с помощта на сайтове за социални мрежи за този въпрос, давай напред и да им покажеш, че си наоколо по дух и скоро лично.

Виж повече: Съвети относно проблемите на приятелството

Направете усилие да бъдете най-добри като приятел:

Ние всички можем да бъдем добри приятели с всички, но за да бъдем най-добри приятели завинаги, се нуждаем от любящо сърце, пълно с грижа и разбиране. И така, коя сте вие?

Виж повече: Как да бъдем приятели отново след борба

Източник на изображения: 1, 2, 3.

Pin
Send
Share
Send