Красота и мода

Топ 9 места за меден месец в Калифорния

Pin
Send
Share
Send


Всеки има калифорнийски мечти! Дори и двойките, които планират медения си месец; и какво може да бъде по-добро от този красив американски град за тях! Ако планирате да посетите САЩ за медения си месец и да объркате точно къде да отидете, тогава не мислете повече! Калифорния е! Нека първо да ви отведем на виртуално пътуване.

Най-популярни места за меден месец в Калифорния:

1. Разходка по плажовете:

Когато има повече от 1200 мили от брега, за да се насладите, просто дръжте ръцете си и ходете по водите на девствените плажове на Кармел, залив Моро, Малибу, Лагуна и много други. Тези плажове са едни от най-добрите места за меден месец в Калифорния.

2. Пътуване по полуостров Монтерей:

17-километрово шофиране, изпълнено с безкрайни гледки към океана, драматични скали, огромни голф игрища и внезапни пътеки е просто незабравимо преживяване. Кликнете върху снимка на любимия си човек в изхабения самотен кипарис и направете медения си месец в Калифорния постоянен спомен, запечатан в ума ви.

3. Калифорнийско вино в Сонома или долината Напа:

Избата е натоварена в провинцията на залива Монтерей, долината Шенандоа и страната на Санта Барбара. Карайте с партньора си в провинцията и опитайте най-доброто вино някога в тези изби!

Виж повече:In Топ дестинации за меден месец в Азия

4. Национален парк Редууд, Кресент Сити:

Когато гледате най-високите и най-старите дървета в света в Националния парк Редууд пред вас, вие се чувствате толкова малки, че усещането за смирение се просмуква в вас. Гигантските древни секвои, ели, полукълба и дъбове са омагьосващи, а посещението в пустинята е страхотно преживяване. Това е един от най-добрите места за естествен меден месец в Калифорния.

5. Замъкът Хърст в Сан Симеон:

Сред различните места за меден месец в Калифорния, замъкът Хърст ни дава поглед към луксозния живот на отминалите дни, когато посещавате къщата и градините. Докато се изкачвате на север, можете да изпитате най-доброто шофиране в живота си, като пътят осигурява спираща дъха гледка към красотата на природата.

6. Магистрала от тихоокеанското крайбрежие:

Шофиране с мед по магистралата на Тихоокеанското крайбрежие от Сан Диего до Лос Анджелис по залез с океан от едната страна със сигурност е една незабравима гледка. Това със сигурност е най-романтичният участък от пътя в света и подходящ за меден месец!

Виж повече:In Места за кацане в Канада

7. Езда на кабинков лифт, Сан Франциско:

Качете се на кабинковия лифт в търговския район Downtown и стигнете до върха на Nob Hill и от другата страна до Fishermen's Wharf. Пътуването между тях създава безкрайни спомени за споделяне и самото пътуване е красиво преживяване с партньора ви. Той е един от най-добрите места за меден месец в Калифорния.

8. Свържете се отново с природата в природен парк Йосемит:

Красиво сгушен в планината Сиера Невада, той има древни гигантски секвои. Ако вие двамата искате да се свържете с природата и нейната хипнотична красота, тогава нищо няма да стане по-добро от природния парк Йосемити. Можете да прекарвате времето си заедно, да говорите за всичко и да се наслаждавате на природата в истинската му форма. В половината купол, El Capiton гранит скали и Bridalveil падат, всички имат зашеметяващ чар. Това наистина е райско кътче, спретнато и красиво прибрано в Калифорния.

9. Дисниленд:

В за някои FUN !? Дисниленд е темпото, на което можете да отидете и да станете деца още веднъж! Насладете се на разходки през деня и се отдайте на страст в уютните стаи след залез слънце.

Виж повече:In Топ дестинации за меден месец в света

Ръцете надолу, Калифорния е най-доброто място за посещение за вашия меден месец. Период!

Гледай видеото: Classic Movie Bloopers and Mistakes: Film Stars Uncensored - 1930s and 1940s Outtakes (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send