Красота и мода

Топ 9 шампоани за глава и рамене

Pin
Send
Share
Send


Един от водещите шампоани на Proctor and Gamble е главата и рамото и е избран за един от основните шампоани, които ви помагат да се борите със сухата коса и пърхота. Зимите имат отражение върху кожата и скалпа. Докато кожата започва да се напуква и ние често тичаме, за да получим правилното овлажняване, което изисква, по същия начин, по който скалпът ни започва да се люще, и този път имаме глава и рамо, за да се погрижим за храненето на скалпа. Сега марката глава и рамо идва в различни пакети, някои от които са споменати по-долу.

Различни видове шампоани за глава и рамене в Индия:

1. Главата и раменете Копринено черно:

Класическият копринен черен цвят по главата и рамото е направен за най-доброто от косата, която се къса и се поврежда по цялото време на деня. Този нежен шампоан е подходящ за ежедневна употреба със специални съоръжения за защита на цветовете и затова може да се използва ежедневно. Копринено черният цвят е класически шампоан против пърхот, който ще остави непокътнатата ви коса мека и еластична.

2. Главата и раменете Cool Menthol:

Веднага след като приложите този шампоан в косата си, можете да почувствате изблик на прохлада, разпръснат по скалпа мигновено, като ви дава охлаждащ ефект. Ръководителят и рамото е още един шампоан против пърхот, този път с помощта на охлаждащия ментолов ефект за перфектното лято, когато така необходимата прохлада ще се разпространи в теб с изтръпващо хладно усещане.

3. Намаляване на косата на главата и раменете:

Шампоанът против главата и раменете против косопад ще ви помогне да запазите косата си здрава и дълготрайна, докато навлизате в мръсотията и замърсяването. Косата ни, подобно на нашия екран, има много истории, за да разкаже как ежедневното отопление и стайлинг ги отслабва в корените си и тук този шампоан намалява счупването и увреждането на косата, като работи върху корените, за да намали падането на косата.

4. Главата и раменете са гладки и копринени:

Гладката и копринена глава и рамото идва в доста розово в бяла бутилка и основната му цел е да се справи с неуправляемия, който ви предпазва от перфектен летен ден. Гладката и копринена, както подсказва името, работи за контролиране на гаденето и възстановяване на повредената коса, така че да можете да играете с голям блясък и добър отскок.

Виж повече:Anti Лек шампоан против пърхот

5. Главата и раменете Lemon Fresh:

Специално формулиран с технология за заключване на цветовете, лимонът е още един шампоан от главата и рамото, който се фокусира предимно върху използването на пресни лимонови екстракти, за да работи енергично върху сухия скалп и да премахне пърхота. Този шампоан идва с красива свежа спукана лимонена есенция, която ще ви накара да се почувствате свежи и освежени.

6. Глава и рамене чисти и балансирани:

Главата и рамото са чисти и повредени с класическия аромат на глава и рамо. Този шампоан се връща към корените, където основната му цел е просто да се бори с повтарящия се упорит пърхот, докато съживява и подхранва корените си. Шампоанът помага на скалпа ви да поддържа здраво нивото на pH във вашата коса.

Виж повече:Sh Шампоани Amla

7. Главата и раменете Cool Blast за мъже:

Готиният взрив е специално разработен за мъже с тежък скалп. Мъжкият скалп е по-твърд и по-сух от жените и е необходима специална грижа за борба с пърхота и поддържане на косата чиста и лека. Прохладният взрив за мъжете също използва усещането за охлаждане и затова е идеално за лятото.

8. Суха кожа на главата и раменете: t

Грижата за главата и раменете суха скалпа се фокусира върху осигуряването и заключването на влагата в косата ви, така че можете да имате здрав скалп, без да се налага да се притеснявате за chapness, изсушаване на къдрава коса или дори пърхот на скалпа.

Вижте още: Шампоани Loreal

9. Косата на главата и раменете запазва за мъже:

Този път главата и рамото формулират косата запазена специално за мъжете, където заедно с почистването на пърхота се поддържа максимален контрол на падането на косата.

Гледай видеото: Dye Your Hair At Home Like A Pro - Girls Hair Highlight Colour (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send