Красота и мода

9 Атрактивни дизайни в Brass Bangles за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Месинговите гривни носят етнически и традиционен смисъл с тях. Техният дизайн включва чар, като мъниста, морски черупки, ахат, катарами и т.н., които дават историческо докосване на ръцете или облеклата. Те могат да се носят както на етническо, така и на западно облекло от мъже и жени. Преди това месинговите гривни бяха известни още като гривни. Те все още са известни като Мали, Бела браслети, Набила и много повече в различни страни с невероятен дизайн.

Най-новите гривни в Брас:

Нека да разгледаме някои дизайни на дизайни от месингови гривни, които трябва да имате в кутията с браслети.

1. Колоритни браслети с мъниста:

Месинговите браслети с няколко цвята и украсени с мъниста дизайни е доста вероятно подбрани от тийнейджърите на колежа в западните дрехи. Има и гривни, които са релефни с извита конструкция, която перфектно съвпада с други гривни. Доста широко се вижда, че дизайнът се извършва и по случайни неща.

2. Релефен месингов ръб:

Известен също като kadas, на месинговия гривна се дава един отвор, който може да се побере на всякакъв размер. Браслетът също е даден криви дизайни и малки декоративни флорални мотиви. Гривната гривна е с широк дизайн, подходящ за тежки китки.

3. Дизайнерски месинг:

Дизайнът на месинговите гривни е с дизайнерско докосване с прекрасни цветове и прищипване на точките. В bangles с тези дизайни са известни също като лак браслети в някои области на Гуджарат и в комбинация с рокли и sarees.

4. Мъжки обикновен месингов ръб:

Един доста прост и елегантен дизайн на африканските месингови гривни също се носи от мъжете. Браслетът е декориран с окислен дизайн на въже с метален дизайн, който се носи на случаен принцип. Гривната може да бъде направена и в домашни условия с необходимата папка.

Виж повече: Единични дизайни на ръкохватка

5. Домашно месинг за мъже:

Стилен дизайн на домашни мъжки месингови гривни е доста модерен. Дизайнът се съчетава с две месингови ремъци с закачени месингови маншети. Те могат да се носят от всякакъв вид. За да добавите към своята красота, смъртоносните чар могат да бъдат прикрепени в средата на пропастта чрез свързването им.

6. Браслети на Джайпури в месинг:

Джайпур е доста известен със своите комплекти от месингови гривни, проектирани с перли и камъни, които придават блестящ вид. Месингът е осеян с цветни големи и малки камъни и перли, за да придаде дизайнерски вид. Златните мъниста, използвани за изработване на граница на краищата, придават на белезите здраво задържане на камъните, за да удължат живота си.

Виж повече: Пасианс Браслет Дизайн

7. Въже, проектирано от месинг за мъже:

Дизайнът на новите мъжки месингови гривни с опростен вид е широко приет за редовно носене. Дизайнът е вдъхновен от африканския стил, наречен гривни. На гривната е даден дизайн с въже и завъртания, идеални за ежедневно облекло. Гривната може да бъде направена с комбинация от други метали също с месинг.

8. Исторически месинг за жени:

Искате да придадете историческа обстановка на вашата личност! Вземете браслетите от месинг с исторически допир с дизайни, плетени върху него чрез остри ножове. Дебелият шлиц се заплита около ръцете, като им придава поправен вид. Браслетите могат да бъдат направени и с любимите ви дизайни.

Виж повече: Кристални браслети

9. Funky Brass Bangles:

Модно и модернизирано докосване е придадено на браслетите от месинг, които се носят широко за случайни хора. На простия месинг се придава форма на камбаната без никакви чар, мъниста или какъвто и да е друг вид декорация върху нея. Това е най-добрият избор за студенти за партита.

Дизайнът на месинговия ръб сега се носи и в брачните функции, тъй като модернизираните дизайни с атрактивен дизайн са добра комбинация от етичен характер. Трайността и качеството са най-добрата причина за избора им не само от мъже, но и от жени.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send