Красота и мода

14 Прости диамантени дизайни за жени

Pin
Send
Share
Send


Диамантът е един от най-редките метали и най-трудният метал в природата. Диамантите винаги са били считани за символ на престиж поради високата си парична стойност. Диамантите са скъпи, тъй като са рядкост. Диамантените бижута са носени от елитната тълпа от момента, в който са били открити. Диамантени пръстени, висулки, медальони, обеци, гривни и пръстени за нос са едни от най-обикновените диамантени бижута.

Индийски дизайни с диаманти в злато и сребро:

Диамантените медальони станаха наистина известни през последните няколко години. Ето някои от най-добрите проекти за диамантения медальон за жени:

1. Златен диамантен джоб за жени:

Комбинацията от два благородни метала, злато и диамант, е един от най-класните дизайни с диаманти. Той има плосък кръгъл златен медальон, обсипан с диаманти. Има и златна верига. Това може да се носи с традиционно и западно облекло.

2. Сребърен диамантен джоб за момичета:

Този медальон е въплъщение на диамантения дизайн на медальона. Той има сребърна верига заедно с медальон, който има диаманти, издълбани във формата на цвете. Това е красиво парче и върви добре с тежко облекло. Може да се носи на официална партия или сватба.

3. Диамантено сърце в сребро:

Този хубав медальон има двойна сребърна верига и диамантено медальон с форма на сърце. Има място за две снимки. Това може да бъде приятен подарък за любимите ви хора. Тя е проста и може да се използва редовно. Това изглежда добре и на тийнейджърите.

4. Дюбел с диамантени букви:

Този медальон има златна верига, прикрепена към диамантения медальон, който е във формата на писмо. Човек може да го персонализира според желаното от тях писмо. Този тип медальон може да се носи ежедневно. Изглежда просто, но привлекателно.

5. Диамантен джоб с форма на звезди:

Този сладък медальон има сребърна верига с диамантена медальон. Децата, както и възрастните могат да носят този вид медальон. Изглежда просто и елегантно. Тя изглежда най-добре на обикновен черен връх.

6. Диамантени комплекти за жени:

Този диамантен комплект има богат и красив вид. Той има диамантена медальон с квадратна форма и идентичен комплект от обеци. Тя е повече от традиционната страна, а златната верига му придава тежък и богат вид. Това са чудесни примери за диамантените индийски дизайни.

7. Дизайнерски диамантен лебед-лебед:

Този прекрасен медальон има сребърна верижка с медальон с форма на лебед. Лебедът е обсипан с диаманти и изглежда наистина странно. Това изглежда просто и може да се носи с всички видове облекло. Той също изглежда добре на тийнейджъри.

8. Колие от злато и диамант:

Тази златна верига огърлица ще ви накара да отидете WOW. Той е различен от общите колиета. Той е универсален и се съчетава със западните или индийските дрехи. Това е малка топка, обсипана с диаманти, но когато се носи, придава изискан и елегантен вид.

9. Прост диамант на джоба:

Това е един от най-простите диамантени дизайни. Той има златна верига, прикрепена към пасианс, което дава перфектния вид на диамантения медальон. Може да се носи редовно.

10. Малък диамантен джоб:

Тази малка розово злато Колие е преплетено пръстени в огърлицата представлява неразделна обединение на две любими. Гравирането „Завинаги завинаги“ засилва образа на символизма и силата на свързването.

11. Злато с бяло злато:

Тази детска детска пепеляшка от бяло злато с диамантено сърце е идеален подарък за малка принцеса. Магията на Дисни е красиво изработена върху бяло злато и диаманти, а сърцевината на медальона е просто хипнотизираща.

12. Златен джоб с диамант:

Това брилянтно и нежно, жълто златно сърце е с бели диаманти. Богатото жълто злато покрива с диаманти и прави това парче най-елегантното допълнение към всяка колекция. Може да се носи върху златни верижки или на колие с висулка.

13. Платинен диамантен джоб:

Платинени висулки не са идеални само за млади професионални жени; може да се носи всеки ден с комфорт и елегантност. Блясъкът на белия метал е дълготраен и съвпада с различни дрехи. Съвременният дизайн на този медальон може да бъде съчетан с всички видове облекла, от традиционните до западните. Жените обичат да носят универсален дизайн като този.

14. Единичен диамантен джоб:

Простата, елегантна, напомняща форма на отворено сърце чества истинската същност на любовта. Зашеметяващият диамант подчертава формата на сърцето на този медальон, което го прави идеалният подарък за вашия перфектен специален човек.

Диамантените комплекти с медальон са модерен и високо търсен, поради привлекателността на сноба. Той има елегантен вид и може да се носи от тийнейджъри, както и от възрастни. Често срещаните видове такива медальони са диамантено колие с медальон на сърцето, медальон с златни диаманти, сребърни диамантени медальони и много други.

Източник на изображения: М, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14.

Гледай видеото: Report on ESP Cops and Robbers The Legend of Jimmy Blue Eyes (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send