Красота и мода

9 Индийски традиционни кристални браслети за ежедневна употреба

Pin
Send
Share
Send


Браслети са важна и деликатна украса за дамите. Цветните джингли винаги са били очарователни поради външния си вид на ръцете. Съвсем модерен дизайн в дизайна на гривните е кристалните гривни, които също идват под формата на гривни за ексклузивен вид. Те също могат да бъдат проектирани у дома според вашия избор на кристални мъниста, съответстващи на вашето облекло.

Дизайни с кристали:

Следват няколко закачливи дизайна на браслети в кристалната работа, които няма да се спрете да го вземете.

1. Гривна от сребърен кристал:

Среброто, когато се комбинира с кристал, дава великолепен дизайн. Сребърен кристал браслет гривна дизайн се дава малки линии от кристали от едната страна, фиксирани в него. Гривната може да се носи по специални поводи над дизайнерски рокли или просто на случайни неща. Браслетът може да се носи и в една ръка за партита.

2. Подстригани кристални браслети:

Изрязаният кристал е направен от бронзов метал. Браслетът има крива рязане, където един носи дизайн, изработен с листа, докато другият носи бели кристали върху него. Той дава достоен дизайн на ръцете със съответстващо етническо облекло.

3. Ръчно изработен кристален ръб с мъниста:

Мислете да направите кристал мъниста мъниста! Ето един дизайн, който можете да помислите. Сребърен браслет е прикрепен с кристални мъниста във воден цвят и лилави диаманти с форма на мъниста. Заедно с това, сладки чар като сърце и звезди са прикрепени за фантазия вид.

4. Черно-бял дизайн на кристални пръстени:

Гривната вдъхновена от една ръка с черни и бели кристали придава бляскав вид на етническия и небрежен поглед. Дебелият сребърен кристал е с няколко бели кристала, докато централната част е покрита с черни кристали, които са широко подходящи за етносите.

Виж повече: Solitaire Bangles дизайн

5. Ръкавици за кожени кристали:

А фънки дизайн в гривна дизайн гривна bumles е тази, направена с кожени колани. Широкият кожен колан е допълнително фиксиран с бели и сини кристали, които правят плавен дизайн. Дизайнът е предпочитан сред тийнейджърите в колежа, най-вече по дънки и дълги поли.

6. Единичен кристален бранш:

Прекрасен дизайн, направен с розово злато, се отличава с няколко цветни кристала. На единствената браслета се дава диамантена линия на границите, докато центърът е запълнен с кристали с различни размери. Тя е подходяща за всякакви рокли за блясък.

Виж повече: Най-новите дизайни с единичен браслет в златото

7. Дизайнерски обикновен кристален ръб:

Сребърен кристал браслет е дадена проста дизайн гривна с сладък цветен форма кристал в бяло. На другата страна на гривната е даден дизайн от тип заключване с малки кристали. Това е прост модел, който може да бъде направен и от сребро и платина. Тя може да даде опростен поглед върху рокли и на западни рокли.

8. Перлен и кристален браслет:

Индийският дизайн на кристални гривни изглежда елегантен, когато се използва от перли и кристали. Златните гривни са украсени с перли в кремав цвят в центъра, а страните са граничи с кристали. Освен това, на гривните се дават и цветни кристали в средата.

Виж повече: Камъни от камък

9. Дизайнерски кристални браслети:

Един доста кралски дизайн в дизайна на индийските кристални гривни, направени в сребро с кристали от вода и сребърни перли, е доста широко използван за перфектен булченски вид. Браслетът е изработен от сребърни перли и е изпълнен с бели и сини кристали.

Дизайнът на кристалните гривни е модифициран вид на дизайна на гривната. Те могат да бъдат направени от окислени, златни, сребърни, платинени и бронзови метали. Дизайнът на jaipuri в кристални гривни е доста известен като новия дизайн в категорията. Отделно от това, кристалните гривни са благоприятни и за онези жени, които мразят носенето на снопчета гривни.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Процъфтяване Thrive 2011 - Бг субтитри (Юни 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send