Красота и мода

25 съвременни часовници, които не правят компромис със стила

Pin
Send
Share
Send


Дядовите часовници винаги са били любимите за всички времена за всички, които се интересуват от декори в стил винтидж. Съществуват големи класификации в серията от часовници, които са модерни и традиционни. Има часовници с различни камбанки, различни стилове на навиване, с живи модели калъфи и също изработени с различни комбинации от строителни материали. Ако наистина търсите античния стил или някой от стилните ръчно изработени часовници за дядовци, тогава следващите са 25-те най-добри снимки на часовници с дядо само за вас.

Новите часовници на дядото с изображения:

Нека да намерим тук с гореспоменатите 25 съвременни часовници с изображения.

1. Арабски цифри с релефни перлени часовници:

Той е с размери около H 78 "(199cm), W 20" (51cm) и D 11 "(28cm). Той има опция за автоматичен режим на изключване през нощта. Работи с Westminster, работещ с кварцови батерии. Кабинетът на този велик часовник е осветена от вътрешна светлина, а елегантният фронтон на врата, който е напълно завъртян с финални комплименти, е сгънат на страничните си колони с горни и долни обърнати глави. гори и фасети.

2. Махалото на Часовника с финиши на Тоскана Чери:

Този изискан модерен часовник на дядото е наследствена вещ, готова да бъде предадена от поколение на поколение. Тя се състои от финала на Тоскана Чери, която се гордее с изящна маска и книга, която отговаря на книгата. Пепелният фронтон с вратна врата и декоративна обвивка на черупката също остават уникални. Той измерва 23W x 13.5D x 86.25H инча. Той е направен от селектирани твърди дървета и фасети за издръжливост. Часовникът се захранва и с осветени циферблати за гледане в тъмна стая.

3. Бели стари часовници с твърда дървесина:

Ето един изтънчен съвременен часовник на дядо, който има месингов циферблат с лунна фаза и второстепенна лира. Той е вграден с мотив Нойшванщайн и месингови полирани тежести, които блестят с гравиране на осемдневен стогодишен 4/4 звънец с три мелодии. Часовникът има функцията на автоматичен режим на работа при нощно изключване. Размерите на този часовник са 208х65х35см и са задвижвани с три красиви мелодии в черна горска тематика.

4. Черешови дървесни часовници на дядото:

Открийте този елемент от стария часовник на дядо, който има случай на черешово дърво със счупен арменски фронтон и урна финал със страничен пост на ъглови блокове. Той също така се отличава с други детайли, като часовникът включва стъклена врата с месингова шарнир, която показва сребристоцветна рамка с арабски цифри със златен тон. Черните серпентинови ръце на този часовник работят със спиралите на свитъците. Часовникът се състои от ярко оцветена фаза на луната с елени. Той също така съдържа пейзажна сцена и махало със златен тон с месингови тежести и вериги зад стъклена врата. Часовникът е с размери от около 19.0 "W x 79.0" H x 12.5 "D.

5. Тройни часовници:

Обърнете внимание на този красив дъбов стенен часовник на Хауърд Милър, който работи фантастично с настройване при пристигането ви в дома ви. Часовникът разполага с тройни камбанки Уестминстър, Св. Михаил и Уиттингтън, които остават като уникалност. Механизмът също е снабден с режим безшумен избор. Часовникът може да бъде запазен като изключителен декор на стената с реколта. Работи с механичната характеристика на 8-дневното движение. Материалът, който се използва за случая е дъбово дърво.

6. Орех Рустик Черни горски дядо часовници:

Това са ръчно издълбаните стари часовници от 19-ти век. Те са конструирани така, че да бъдат отлични с голямо внимание. Те имат три мечки в основата, две мечки от двете страни и една мечка отгоре (не работи). Тези видове часовници са с такава изящна изработка, истинска и прекрасна украса, и са проектирани с превъзходен „вътрешен” модел, който се нарежда на върха на всички немски регулатори.

7. Тъмно завършени черни часовници с дядо:

Направете своя избор, без да преосмисляте тези малки часовници с дядо, които се състоят от осветен циферблат за гледане в тъмнина. Има регулируеми нивелири под всеки ъгъл на часовника, които могат да осигурят стабилност на неравни и мокетни подове. Вратите могат да бъдат заключени за допълнителна сигурност. Той работи с две батерии Duracell на “C” и два D размера и има опция за автоматично изключване на нощното време. Корпусът се осветява от вътрешна светлина и работи с маркови кварцови двойни движения. Той също така разполага с контрол на силата на звука и опция за автоматично изключване на нощно време.

8. Дървени часовници от бароков стил:

Дърворезбата на този дядов часовник е извършена изцяло на ръка, според древна традиция. Тя е добре завършена с голяма точност и нейните тежести и Lyra са вградени в позлатена месинг. Тя се състои от лунния циферблат с римски номера. Механизмът, използван от този уникален часовник, е немски механизъм 4/4 с намотка до 8 дни. Мелодиите са от Уестминстър като известната кула на Виктория с часовниковата кула на сградата на Парламента в Лондон. Този часовник е полиран от орех и е с размер около 207 x 47 x 28 cm.

9. Тамаракски стъклени дядови часовници:

Този уникален линеен часовник с дясно стъкло разполага с открит рамков циферблат с римски цифри и ръце с форма на диамант, завършени в антично злато. Горният, долният и задният панел на този модерен часовник на дядото са завършени в допълващ нюанс на Hampton Cherry. Отвореният калъф позволява ясно виждане на махалото, което отново добавя красотата му.

10. Антични стенни часовници, завършени с орехи:

Акцент на вашия дом с този красив, впечатляващ и уникално изваян античен часовник на дядо. Това са часовниците на дядото на тенденцията с дългите им куфарчета, махалата, ехото на камбанките и римските цифри. Тези характеристики придават класически и елегантен допир на часовника и, разбира се, дори във вашия дом. Изработена е от масивна дървесина и е с размери на дължината: 21.25, ширина: 10.5 и височина: 77.5. Тежи 22,72 кг с орехово покритие.

11. Махагони Черешово дърво Висящи часовници за дядо:

Този изискан часовник на стената разполага с махагоново покритие от черешов дъб с ръчно издълбани детайли. Циферблатът е светъл и отлично извежда римските цифри за удобно четене дори от определено по-далечно разстояние. Този класически стенен часовник ще се превърне в зашеметяващо допълнение към всяка стая в къщата ви. Той има мелодични камбанки като алис, стачка, Уестминстър музика и стачка.

12. Тръбни звънчета с часовници на дядо:

Шкафът на този най-добър часовник на дядото се допълва от любезен фронтон на врата. Той има ръчно издълбани арки на фронтони, финални и централни мотиви. Тя съдържа отделен качулка за предните врати на талията, която се заключва със скосени предни и странични стъкла. В този модел са включени странични врати за достъп и тристепенна основа с нивелири за подове.

13. Антични часовници от дядо:

Запознайте се с този нов моделиран нов кабел, предназначен за кабели, който има механичното движение на Уестминстърския звън. Часовникът има регулируеми лостове, които се поставят под всеки ъгъл на часовника, за да се осигури стабилност както на неравни, така и на мокет. Той също така има функцията за автоматично изключване през нощта. Той е гравиран с наследствена плоча за бъдещо удобство.

14. Часовници на Мора Бели:

Тук е любимата ви колекция от бял и бял облечен мини часовник на дядо. Изящните извивки са причината, поради която тези поразителни часовници принадлежат на известния регион Мора, Швеция. Белият боядисан финиш винаги се оценява с нежно раздразнение, което наскоро беше добавено, за да подобри красотата му. Декоративната дърворезба е връхната точка на този часовник, който обгражда лицето му. Това бяло боядисано покритие също допълва шведската серия от оригинални часовници, които все още се предлагат. Той е с размери H 89 инча x W 23.75 инча х D 8 инча.

15. Големи поставени императорски часовници:

Сега разглеждате по-голямата част от часовника на императора, който има уникални движения на пружиниращи пружини. Състои се от махало, изработено от висококачествена дъбова дървесина. Частите на този часовник са добре поставени и поддържани за добро работно състояние от последните години. Това е старият дядов часовник от средата на 18-ти век.

16. Китайски реколта:

Този часовник носи уникалното измерение от 20 ʺW × 18DD × 84HH. Това е ръчно рисувания китайски часовник на дядото на Vintage черни лакове. Този най-добър часовник на дядо има триизмерни майки с перлени резбовани фигури от всички страни за добавяне на красотата му. Часовникът функционира изцяло с камбанки с германските часовници Tempus-Fugit. Звучи както за час, така и за половин час. Тя е буквално ръчно рисувана и красиво изваяна.

17. Монументално проектиран часовник на дядото от Шварцвалд:

Това е 12-метров висок часовник, който е силно издълбан в тъмен дъб. Човек може да се почувства като джудже, който стои до него. Той има гигантски вид, когато се гледа към върха му. Часовникът е датиран на 1793 година. Върхът на този стар часовник на дядо е неговата четири-футова дърворезба на младия Whittington на вратата на часовника. Също така, тя има драматична сцена на котка, преследваща мишки. Има и резби на музикални инструменти и крилати ангели на този огромен великолепен часовник, който остава като негов подпис.

18. Миниатюрни Vintage черни часовници на дядо:

Тази супер колекция от малък часовник на дядо има миниатюрен кварцов мат. Това е часовник на черния дядо, който притежава кварцов часовник, който произвежда страната на Япония. Този часовник показва римски цифри и се състои от втора ръка. Той измерва височина от около 4,25 ", включително финала на върха на часовника. Тя има широчина на основата 1,23" и дълбочина като 1 ".

19. Часовници: Дървени часовници:

Този стенен часовник на дядо има сянката на ореха, така че цветът му лесно да допълва другите мебели в дома ви. Основният материал, който се използва, е масивно дърво. Махалото е красиво ръчно издълбано с античен вид. Определено ще бъде наследствена вещ за поколения.

20. 4 - Висящи часовници:

Този изискан часовник на дядо Индия, който може да бъде монтиран на стена, има черта на махагоново покритие от черешов дъб. За по-лесното ви четене ще намерите римски тип цифра, за да утешите този часовник за всеки.

21. Дългите часовници на дядо:

Този часовник има 8-дневен античен часовник, датиращ от 19-ти век. Този нов часовник на дядо има двата уникални декоративни тежести, които са квадратни и завършени в допълващ се в превъзходен античен модел злато. Те се възползват от механичното движение на кварцовия двоен камбанен звън. Тя може да играе на Уестминстър или Бетовен алтернативи. Той също така има функцията за контрол на силата на звука и опцията за автоматично спиране при нощно време.

22. Дънни часовници с дълъг калъф от махагон:

Този махагонов дълъг часовник с дължина е 89.5 инча. Тя е с добро качество на арка бял циферблат "8-дневна пламък продължителност. Той е вграден в елегантни пропорции шотландски шкаф с вградена черупка към врата и основа. Часовникът се състои от шкаф с фронтони от лебедката врата и крачета от скоби. Движението на този часовник на дядото на тенденцията е проектирано така, че да удари в часовете на един камбанен звънец.

23. Съвременните часовници на дядото от средата на века:

Сложете погледа си върху този стилен часовник на дядо, който има висок калъф в пушена Lucite с основа от орех. Това е стар, но модерен часовник на дядо и хромиран материал от орех, използван за този модерен, но класически часовник.

24. Готически стил на дядовите часовници:

Този готически стил на дедушки часовник от миналата история е от 60 години, това е направено от винтидж мебели и получаване на готически модел. Онези хора, които остават в бунгала или във всяка ферма, тогава този часовник ще бъде подходящ вариант за добавяне на още декоративни материали в стаята ви.

25. Девет часовници:

Тази невероятна гама от стари стари часовници е тази, която прави девет тръбни конструкции. Той има пет камбани с подписващи мелодии на Уестминстър, Тринити, Нотер Дам, Уитингтън и още един. Той е с куфар в Германия със свободни колони.

Дядовите часовници, които се показват във всяка от връзките, са уникални и с върховна кралска конструкция. Някои от тях са направени със стила им на произход от съответната страна, а някои са направени с няколко модерни техники. Съществуват многобройни колекции от колекции, които могат да бъдат класифицирани в живи масиви от стилове. Всеки човек със съответните спецификации определено ще получи необходимия модел на тези часовници, тъй като те се разпространяват в такива сортове. Така че, защо все още чакаме отговора на експертите, ще получим надеждни данни за тези часовници в горната дискусия и вземете най-доброто, което ви удовлетворява във всички аспекти.

Гледай видеото: IRONMIND - FULL MOVIE - My Plant Fuelled Challenge To Race The Ironman Triathlon - London Real (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send