Красота и мода

9 Прекрасни бижута с дизайн за жени

Pin
Send
Share
Send


Има огромна колекция от зелени перлени комплекти, които се предлагат в различни цветове, размери, дизайн и модели с различни ценови диапазони. Дори и в уникалния зелен нюанс, можете да имате варианти като сладководните перли, истинските зелени перли, булчинската колекция, лимоновите зелени перли, зелените бисери на шаферката и също античната колекция.

Най-добрите комплекти за бижута за жени с изображения:

Ето някои от тях, вариращи от топ 9 модела зелени перлени комплекти. Това са модерен и традиционен дизайн. Нека трябва да погледнем бижутата от зелени перли.

1. Два слоя Green Pearl Комплект бижута:

Този красив зелен комплект от перлена огърлица идва със съчетанието на зелена перла, гривна и пръстен. Перлите са с произход от Нигерия, Африка и двата слоя се състоят от два размера в един ред. По-малките перли образуват първия слой и малко по-голям е вграден в следващия слой. За допълнителна красота белите камъни с позлатени метални конструкции са заключени с перлите.

2. Комплект бижута от зелени пяна

Тук е и очарователната сватбена колекция от бижута с перлени зелени пръстени. Перлено зеленият цвят в този комплект е основният акцент на бижутата. Изработен е от стъклена перла с размери 8 мм с висококачествен найлонов покрит проводник.

3. Набор от култивирани зелени сладководни перли:

Вземете сетивата си нов тласък, като направите тази зелена перла цяла. Има полукръгли бели и сладководни зелени перли. Този комплект бижута с 9-10мм перли е красива колекция за жени, която може да се носи ръчно подбрана като изключителен аксесоар за ежедневно облекло.

4. 14k златен пай-таитянски зелен перлен комплект:

Този ръчно подбран лъскав Tahitian зелен перлен комплект се внася директно от южната лагуна на Таити. Те са прикрепени с 14k висококачествена златна закопчалка. Най-добрата грижа се взема от чистотата, качеството и зеления цвят на перлата по време на производството й, за да получим истински перлен комплект.

5. Злато над зелена перлена огърлица:

Тази изключителна бижута е буквално предназначена за празничния сезон, който има слоеве от зелени перли над веригите от злато и кунданско огърлица. Този продукт има обща дължина от 19 инча. Това е великолепна врата с истински зелени перли, която придава на вашето облекло кралско докосване.

6. Комплект за изработка на партита "Зелена черупка":

Вземете ръцете си в този изключителен дизайнерски парче носят зелени jades перла комплект. Това е уникалната категория светлозелени перли, които са от черупки. Тези видове са предназначени за партита, ангажименти. И перфектно изглеждат с бели и зелени черупки с пунктирани перли с камък от нефрит като долара и зелените перлени обеци.

7. Тигърски дизайн на опашката на зелената перла:

Ако търсите най-качествените зелени перли, то това ще бъде идеалният избор за вас. Използваните материали тук са 4мм бели перли, 6мм зелени перли и 2мм морски мъниста. Те са вързани заедно с връзката на тигровата опашка, която поставя всички мъниста и перлите на място.

8. Комплект от модни златни позлатени перли:

Тук можете да получите цялата зелена бижутерия комплект от обеци, пръстен и висулка. Всички елементи са позлатени и добавени с бял камък, за да получите този изключителен блясък. Тази партия носят бижута комплект също има скромна зелена перла пръстен, който не винаги е на разположение.

9. Зелена огърлица на Перлата:

Този драматичен тип зелена перлена огърлица е изработена с помощта на перлата и стъклените перли Милефиори. Това е златен цвят жичен и закопчалка е златен цвят лилия превключвател закопчалка. Той е идеален за принцеса, а дизайнът също така прилича на зелен дизайн на перлите.

Предпочитан е зелената бижутерия, заедно с другите нюанси, особено белите морски мъниста и белите американски камъни. Предлагат се и с комбинация от позлатени метали с уникални дизайнерски модели. Следователно, те са най-добрият избор сред бижутерийните колекции, когато има изискване за дизайнерски бижута за ангажимент или за подобни случаи.

Гледай видеото: Онлайн магазина на ИРРА (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send