Красота и мода

15 модерни музикални часовници за дома с изображения

Pin
Send
Share
Send


Музиката играе важна роля в нашия живот. Той осветява нашия ден и ни кара да се чувстваме щастливи. Звукът на музиката е единствената истинска връзка между всички човешки същества. Най-добрият начин да започнете деня си е да имате музикални часовници, за да разкажете времето по един забавен начин. Музиката може да бъде класическа, празнична или модерна.

Най-добрите музикални часовници за стени и маси:

Ето някои страхотни музикални часовници, които можете да имате,

1. Музикален часовник за свитъка на пиано:

Този прекрасен музикален часовник за свитъка на пиано е идеален за стената. Часовникът е във формата на клавирни пиано с музикални ноти за числата 3, 6, 9 и 12. Тези музикални часовници са подходящи само за хора, които обичат музиката и свирят на инструмента.

2. Кръгъл музикален часовник:

Опитайте този кръгъл музикален часовник на стената, който има ключовете на пианото около външната граница. Центърът на часовника има римски цифри в злато и троен ключ в самия център. Този прекрасен часовник може да бъде надарен на някой, който много обича музиката и особено свири на пиано.

3. Музикален часовник за носталгия:

Тук е чудесен музикален часовник от известна компания, която прави часовници с носталгични подтексти. Часовникът има фон на старото царство с тромпети, изпълнявани от музиканти. Предната част на часовника е чист часовник, който има хубав черно-бял контраст.

4. Мелодичен музикален часовник:

Това е специален елемент от колектора, който е часовник за музикално движение. Часовникът има хубав дизайн, който е за замък. Часовникът се движи според музиката, която се възпроизвежда на всеки час. Това е чудесен подарък за всеки, който е специален и обича музиката. Децата също ще харесат този очарователен предмет.

5. Часовник за пиано:

Тук е музикален часовник с мантия, който е оформен като парче от рояла. Пиано нотите в дъното на часовника са перфектни в цвят и форма. Капакът на пианото е мястото, където часовникът седи на черен фон. Музикалните ноти са украсени около корицата за допълнителен чар.

6. Часовник за музикални ноти:

Вижте този часовник с музикална нота, който има музикални ноти за номера на часовника. Числата са представени от броя на ударите. Това прави много хладен часовник, който ще бъде високо оценен от любителите на музиката. Тези, които знаят как да четат ноти, лесно ще се влюбят в този часовник.

7. Дизайнерски часовник за музика:

Вземете музикален часовник за някой, който изучава музикален инструмент или някой, който е добре запознат с музиката. Музикалната тема дава на стаята си прекрасен тематичен облик. Това също е страхотно като подарък за рожден ден или стартирането на някаква музикална кариера.

8. Музикален часовник с кукувица:

Музикални часовници с кукувица са чудесно нещо в къщата. Те са обичани както от възрастни, така и от деца. Музикалният птичен часовник ви дава възможност да видите дивата природа вътре. Птиците и дърветата са издълбани от дърво и птицата излиза от гнездото си и пее при всеки час.

9. Музикален празничен часовник:

Фестивалите са време да бъдат щастливи и гей. Музикалният коледен часовник е идеалният начин да се насладите на празниците. Часовникът включва много песни, които се пеят по време на Коледа. Хубав холи и панделка в центъра му придават празнично докосване. Това е прекрасен часовник за музикална маса.

10. Музикален часовник за карикатура:

Disney е любимата на всички деца и карикатурите, които са показани са станали домашни любимци също. Дисни музикален часовник е нещо, което повечето деца обичат да имат у дома и в стаята си. Мики и Мини са двете най-известни герои на Дисни.

11. Музикален фен часовник:

Виниловите часовници са фантастичният начин за рециклиране на стари винилови албуми и превръщането им в музикални часовници. Музикалният часовник на Бийтълс е добър начин да подариш някой, който обича музиката от епохата на Бийтълс. Перфектният фен на Бийтълс ще се влюби в това парче и най-вече от винил албума.

12. Музикални часовници с махало:

Тези велики музикални часовници са гордост в много домове и изглеждат абсолютно зашеметяващи. Музикалните часовници с махало имат дълго махало, което е в дъното на часовника. Махалото се люлее напред-назад през времето и звъни на всеки час.

13. Дървен музикален часовник:

Ето един класически музикален часовник на Бетовен, който има бележки на едно известно произведение, което той е написал. Дървеният часовник има отпечатък от музикалния лист и номера, отпечатани върху него. Това работи добре за хора, които обичат музиката и особено са луди по класическите парчета.

14. Часовник за музикална лъжица:

Нещо музикално за вашата кухня е идеалният начин да започнете деня си. Този музикален кухненски часовник е направен от вилици и лъжици, които са облицовани от външната страна на часовника. Центърът е стандартен часовник, който има стоманен ръб. Това е идеално за голяма кухня, тъй като размерът на часовника е доста голям.

15. Детски музикален часовник:

Освен стандартните музикални часовници Seiko, които са направени от компании, има и сладки и ярко оцветени музикални часовници за деца. Те са страхотни, за да научат децата как да разказват време. Ярките цветове ги заемат и привличат към часовника. Часовите и часовниците на часовниците също са чудесен начин да ги научите да различават двете.

Музикалните часовници могат да бъдат разнообразни по стил. Те могат да бъдат ярки за деца или да имат класически бележки за възрастните. Феновете на музикалните групи също имат своя собствена селекция от музикални часовници. Музикалните ноти също са чудесен начин да включите музика в часовници.

Гледай видеото: IRONMIND - FULL MOVIE - My Plant Fuelled Challenge To Race The Ironman Triathlon - London Real (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send