Красота и мода

Добре ли е МСМ за растежа на косата?

Pin
Send
Share
Send


Някога чували ли сте за МСМ за растежа на косата? Искате ли да знаете за това? Ако отговорът ви е да, тогава сте на правилното място. Днес всички индивиди, особено жените, са много наясно с тяхната личност. Ето защо, като добре изглеждащ, както и дълга коса играе ефективна роля за придаване на привлекателен външен вид. Ако искате естествено решение за получаване на здрава и дълга коса и затова днес в тази статия се обсъжда МСМ за растежа на косата.

МСМ е органична сяра, създадена естествено във всяка растителна и животинска клетка и във всички съществуващи тъкани на тялото. МСМ е храна, просто погълната от тялото ви. Е, съкращението е за Метилсулфонилметан, което е химикал в органо-сярната група. Много хора се обръщат към МСМ, за да им се възползват от ежедневните проблеми като подобряване на пропорциите на растежа на косата. Кератинът и колагенът са опасни за производството на здрава коса и нокти. МСМ е доброкачествен „минерал на красотата“, който предлага сяра, желана да създаде колаген и кератин.

Виж повече: Фази на растежа на косата

Естествени източници на МСМ за растеж на косата:

МСМ могат да бъдат намерени в много храни, включително тези с високо съдържание на протеини, като месо, ядки, птиче месо, лук, риба, чесън и яйца. Също така се установява в мляко, кафе, морски дарове и шоколад.

МСМ добавка и дозировка:

МСМ може да се приема като смирена хранителна добавка, МСМ може да се получи под формата на хапчета или таблетки с променлива концентрация или в процедура на течност, която може да се променя със сок като напитка за фитнес, за тези, които желаят да приемат добавките си в течаща форма. Тя може да се получи и като прах, който може да се променя и в здравословна напитка със сок или мляко. Повечето експерти съветват около 1500 mg всеки ден и е подходящо за много хора да го приемат по метода на три капсули от 500 mg.

Виж повече: Тоник за коса за растеж на косата

Как MSM работи за растежа на косата?

Косъмът е направен главно от протеин, наречен кератин. Вашето тяло иска сяра да създаде колаген и кератин, които са жизненоважни за всеки тип тъкан и репарация на клетките в човешкото тяло. Колажът кондензира косъма. Освен това, както вече знаете, съществуват три фази на растежа на косата:

  • Анагенна фаза (фаза на растеж)
  • Catagen (фаза на почивка)
  • Телоген (фаза на отделяне)

Отделно от това, че химикалите, които захранват космените фоликули, произхождат от МСМ, за да се повиши естествено дължината на фазата на растеж на косата (анаген), като се мотивира циркулацията на скалпа. Дълго нарастващата фаза на улики за по-дълга коса, нещо, което мъжете и жените обикновено се стремят към изразяване на здравето на косата.

МСМ като добавка за растеж на косата:

МСМ добавки могат да доставят сяра, хранително вещество, важно за здравето на косата, кожата, ноктите и сухожилието. Тези добавки могат да поддържат подхранващата коса и да премахват растежа на косата. Много хора също са видели увеличаване на ширината на косата си, докато са с добавки на МСМ. Едно проучване съобщава за подобрени участници в растежа на косата след използване на метилсулфонилметан за около шест седмици.

Виж повече: Дали биотинът помага на растежа на косата

Витамини за коса с МСМ:

МСМ обикновено е много безопасно да се приема като добавка за растеж на косата, но първо трябва да говорите с лицензиран медицински специалист. По същество МСМ е одобрен като добавка, която може да предложи сяра, която може да играе жизненоважна роля в много биохимични процеси в организма. Това подобрява производството на гъста, здрава коса чрез увеличено производство на клетки.

Така че, всичко това е за МСМ за растежа на косата и се надявам, че тази статия е много полезна и ефективна. Нанесете това и получите красива, както и дълга коса!

Гледай видеото: The Great Gildersleeve: Gildy Considers Marriage Picnic with the Thompsons House Guest Hooker (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send