Красота и мода

15 уникални механични часовници със снимки

Pin
Send
Share
Send


Механичните часовници са часовници, които работят на машини. Те не са обвързани от природата като слънчев часовник или пясъчен часовник. Те разказват времето с голяма точност и затова се използват широко. Механичните часовници също са чудесни. Многобройните зъбни колела, които са свързани помежду си, за да оформят часовника, работят с лекота и прецизност. Механичните часовници също изглеждат много индустриални, тъй като не покриват механиката на часовника. Можете лесно да видите всички части на часовника и това прави тези часовници много специални.

Най-добри механични часовници със снимки:

Да намерим тук с споменатите 15-те Механични часовника с изображения.

1. Градински механичен часовник:

Вземете този голям механичен часовник, който можете да използвате за градината. Този часовник има големи циферблати и е направен от метал. Това изглежда невероятно в голямо пространство. Здравите ръбове на часовника му придават промишлен вид.

2. Механичен часовник с многобройни съоръжения:

Ето един мултимедиен часовник, който изглежда много готин и уникален. Петте зъбни колела са свързани заедно, за да образуват една специална част, която работи добре, за да определи времето. Механичният часовник на стената е просто прекрасно парче, което да имате във вашия дом.

3. Механично шоу:

Вземете този механичен часовник за вашия дом или като подарък за някого. Механичният стенен часовник на скелета е превъзходен, за да гледа и има няколко предавки, които са свързани заедно. Комбинираният външен вид на часовника е индустриален. Централният часовник има големи римски цифри около него.

4. Старинен механичен часовник:

Опитайте този прекрасен механичен часовник, който идва с голям брой номера навсякъде. Дисплеят на часовника е такъв, че има два слоя. Външният слой има числата от месинг. Вътрешният слой е снабден с механична предавка, в която са разположени часовниците и минутите. Това е стар механичен часовник, който изглежда елегантно.

5. Сребърен механичен часовник:

Ако ви харесват някои хубави сребърни изделия във вашия дом или офис, тогава този сребърен механичен часовник е точно това, от което имате нужда. Този механичен будилник също е ценен часовник, който можете да имате. Яркият цвят на часовника привлича вниманието. Той има черни часови и минутни ръце, които дават добър контраст на часовника.

6. Дървен механичен часовник:

Дървото също е чудесен избор за часовници. Този дървен механичен часовник е чудесен за гледане. 3D ефектът на този часовник се формира от слоеве от предавки. Големите римски цифри са идеално разположени навсякъде. Това е и механичен часовник с махало.

7. Въртящ се механичен часовник:

Някои уникални механични часовници идват с въртящи се дизайни. Уникалните и модерни механични часовници са ретро и декоративни. Въртящото се колело на часовника е специално и към него е прикрепен будилник. Това е страхотен часовник, който можете да използвате у дома.

8. Комплект механични часовници:

Можете да създадете свой собствен прост механичен часовник чрез метод DIY. Инструментариумът ви осигурява всички части за часовника. Можете да създадете този сложен часовник с лекота. Този механичен стенен часовник с махало ще изглежда много добре на тъмна стена. Контрастът е подходящ за всяка стая.

9. Механични часовници за дядо:

Дядовите часовници са чудесно нещо от миналото и сега също са страхотни като модни предмети. Механичният часовник на дядото е страхотно парче за всяка къща. Часовникът е с големи размери и дървена рамка. Махалото на тези часовници звъни в подходящия час.

10. Механичен джобен часовник:

Това е чудесна възможност за много хора да имат този механичен часовник. Месинговото покритие на този джобен часовник има стъклена обстановка. Малкият механичен часовник в центъра на този джобен часовник е това, което я кара да работи. Часовникът може да има верига с него, за да се залепи за джоба на палтото.

11. Бронзов механичен часовник:

Бронзът е друг чудесен вариант, който се използва за правене на часовници. Сложните дизайни, използвани тук, обикновено са от старите дни. Дизайнът прави този часовник с механична маса най-добър. Бронзовият метал може да се осветява лесно и да се поддържа безупречен за дълъг период от време.

12. Часовник за механичен часовник:

Да имаш чудесен часовник в къщата е въпрос на голяма гордост за някои хора. Този механичен настолен часовник е превъзходен, за да погледнете и може да бъде във фокуса на вашите разговори. Дизайнът е елегантен и прост, но изглежда ефектно. Римските цифри на часовника са големи по размер и контрастът на бялото и черното е красив.

13. Работен часовник за дърво:

Тук е превъзходен часовник, направен от дърво. Дизайнерът е включил лабиринт в долната част на часовника. Топката в лабиринта се движи от единия до другия край на часа. Това е един от най-добрите механични часовници, които са построени.

14. Часовник за скулптура на орел:

Вземете този впечатляващ часовник, който има най-горната скулптура на орела. Малките зайци в основата също са сладки. Този кръгъл механичен часовник има бронзов покрив и стъклен капак. Можете да получите този часовник като настройка на масата и да го запазите като централен елемент.

15. 3D отпечатан часовник:

3D печатането е най-новата функция на изкуството, която достига до всички. Използваният тук принтер създава 3D обект на желаната снимка. Този часовник е направен с помощта на 3D принтера и работи чудесно.

Механичните часовници се предлагат в различни стилове. Дървените часовници заедно с месинг, бронз и мед са най-продаваните в света на механичните часовници. Часовниците също могат да имат махала. Някои от тях могат да бъдат с аларма или 3D моделиране.

Гледай видеото: Този ЧАСОВНИК успя да направи нещо УНИКАЛНО. DP07 (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send