Красота и мода

9 Красив и атрактивен дизайн на пижама "Златна курта"

Pin
Send
Share
Send


Златото е цветът на просперитета, успеха и щедростта. Също така се счита за благоприятен и цветът прави присъствието му чувствително в повечето традиционни дрехи. Обикновено булките предпочитат червено или негова версия, но повечето коняри предпочитат да изберат златен цвят курта пижама в една или друга сватбена церемония. Златото също символизира лоялни, надеждни, семейни, традиционни и сватбени тържества, които са само повод да се похвали тези ценности и златен цвят. Така че, без много шум, тук са най-добрите девет златни куртки пижами, от които да избирате.

Най-новата и страхотна пижама Golden Kurta за мъжка сватба:

Нека трябва да погледнем най-добрата златна курта пижама за господа.

1. Златната копринена пижама "Курта":

Коприната се счита за традиционна тъкан. Сватбена или подобна социална афера е просто повод да се парадираме с тази копринена куртия на коприна със самостоятелен дизайн и китайска яка. Носете куртата с цял златен или кафяв churidar и шал за кралски поглед. Не забравяйте да използвате аксесоари с подходящите обувки за по-голямо въздействие.

2. Сурова коприна "Златна курта" пижама:

Суровата коприна е тъкан, считана за подходяща за кралски лица. Ръчно изработената копринена курта със златни панталони или churidar е правилната визия за сватбен прием или традиционна функция. Аксесорирайте с яке Nehru или бронзов шал, за да се откроите по всяко време

3. Отпечатана златна копринена курта:

Обикновената златна курта пижама е класическа, но отпечатаната курта я отвежда на друго ниво. Изберете златна курта със самостоятелни или контрастни отпечатъци за парти за годеж и двойка със златна салвара за правилния вид. Съхранявайте аксесоарите до минимум, за да направите декларацията за вашия стил.

4. Златна бродирана коприна:

Човек, облечен с бродирана курта, е висок по всяко време. Една бродирана златна курта със златни дхоти панталони или salwar в същите или контрастни цветове е просто нещо, което трябва да се носи за етническо парти, социално или религиозно събиране.

5. Златен стил на Анграка Индо западната курта:

Индо-западна курта в злато, подходяща за всяка традиционна индийска функция или случайна партия. Носете тази курта, която гордо показва културното наследство, но се слива с случайния случай. Сдвойте тази курта пижама с мокасини и притежавайте тоалета.

6. Златна Муга Коприна Курта Пижама:

Коприната Муга е характерна за състоянието на Асам в Индия и е известна с естествения си златен оттенък и изключителна трайност. Златната курта пижама от мюга е нещо красиво и се счита за еквивалентно на златото. Инвестирайте в един и той ще завърши като желана статия във вашия гардероб.

7. Коприна Гича Златна Курта и Салвара:

Дълготрайна и висококачествена материя, коприна ghicha е трайна и лека. Златна курта и салвара, направени от коприна ghicha, трябва да имат предмет за всеки човек. Той е удобен и не изисква много грижи. Също така е идеално за повечето социални събирания.

8. Парчева коприна Курта пижама:

Brocade е тъкан плат и традиционно се прави в злато или сребро. Елегантна брокатна златна курта с мандаринова яка и алигархи панталони в по-тъмен оттенък ще бъде идеалното облекло за сватби или специални поводи.

9. Костюм Златен Патани:

Костюмът е идеален за всички поводи, от случайна вечер до сватба. Този костюм допринася за личността на човека. В него се казва, че този човек върви по нетрадиционен, но все пак традиционен път. Инвестирайте в златна пътека за всички поводи и сезони.

Златото е цвят за всички сезони и подхожда на повечето мъже. Инвестирайте в някоя или всички от тези златни куртки пижами и ги носете със стил и болка.

Гледай видеото: Our Miss Brooks: House Trailer Friendship French Sadie Hawkins Day (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send