Красота и мода

9 Модни дизайни на бижута с култивирани перли за жени

Pin
Send
Share
Send


Култивираните перли са най-добрият начин да направите перлите достъпни и достъпни за масите. Те се произвеждат от мъжко прибавяне на пясък към мекотелите. Това създава прекрасните перли, които идват в различни нюанси на бяло, сиво, черно и т.н. Можете да имате тези култивирани перли за изработка на бижута и да ги поставите в пръстени, огърлици и др.

Най-популярните модели за бижута за жени с картини:

Ето и най-добрите 9 модела бижута от култивирани перли за жени. Това са модерни и впечатляващи бижута с перли. В тази бижута, различни цветове на перлите го използват, по този начин тези модели са ослепителни и също модерни.

1. Културирано перлено огърлица:

Тук е зашеметяващо култивирано перлено огърлица, което се откроява от останалите. Перлите имат блестящ блясък, който свети ярко. Това със сигурност е официален повод за износване, който ще ви накара да изглеждате блестящ. Перлите са крем в цвят и перфектно кръгла форма.

2. Културирана перлена висулка:

Културната перла е страхотно нещо. Това прекрасно сребърно колие със сложен дизайн е направено по-кралско с помощта на култивирана перлена висулка. Висулката е голяма култивирана перла, която е с бял цвят. Дизайнът на огърлицата има диаманти в него, които добавят към блясъка.

3. Разделен пръстен:

А култивирани перла пръстен е страхотно да има в колекцията си от бижута елементи. Този пръстен с разделителна лента е модерен пръстен, който не е конвенционален. Пръстенът завършва с голяма култивирана перла в края. В другия край има малък диамант. Този пръстен ще изглежда страхотно на модни дрехи.

4. Културирани перлени обеци:

Опитайте тези прости, но елегантни култивирани перлени обеци, които са стил на падане. Обеците имат една голяма перла в края на обръча. Можете да изпробвате различните цветове, в които идват перлите, но бялото и кремавото изглеждат най-добре. Тази обица е това, което прави всичко различно в официалното облекло за носене.

5. Колие от сладководни перли:

Друг хладен начин да се носят огърлица е да имате тази тройна нишка сладководни култивирани перли огърлица. Трите направления на огърлицата са със средни размери в бял цвят. Това е блестящ оттенък, който излъчва и ви кара да изглеждате великолепно.

6. Брошка с култивирана перла:

Зашеметяващ начин да изглеждате изискан е да опитате тази културна брошка от перла. Брошът е с малки и средни по размер перли, които са поставени в спирален дизайн. Култивираните перли, използвани тук, са във връзка със среброто.

7. Култивирана гривна от перли:

Японските култивирани перли идват в прекрасни форми и размери. Блясъкът на тези перли е страхотен. Гривната, направена с култивираните перли, е просто великолепна. Можете да добавите диамант към гривната, за да му придадете богат поглед.

8. Булчински култивирани перли:

За булката на нейния сватбен ден няма нищо по-романтично от красивите бели култивирани перли. Тези перли имат блясък и блясък, който е съчетан с диамантите в него. Цветният дизайн и дългите обеци са идеални за булката в нейния основен ден.

9. Колие от бароков перлен огърлица:

Изпробвайте тази стилна истинско колие от перли с бароково докосване. Дългите разноцветни перли изглеждат невероятно в тази нишка. Можете да го използвате за всеки официален повод, който отговаря на нуждите. Дългата огърлица е прекрасна на сари и официални дрехи.

Културните перли са най-добрият начин да се насладите на красотата на морето. Тези чудесни творения са най-добри в пръстени, гривни, висулки, огърлици и др. Можете дори да опитате да носите брошка с култивирани перли в тях. Официалните и ежедневни облекла са страхотни и така е и сватбената колекция.

Гледай видеото: BirSé - Ефектни Сребърни Бижута (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send