Татуировки

9 Последни и най-добри идеи за татуировки с изображения

Pin
Send
Share
Send


Макабре означава нещо, което е свързано със смъртта и следователно смущаващо. Напоследък терминът "зловеща" е синоним на ужасно, ужасяващо, привлекателно, ужасно и т.н. Думата macabre е много обща; нещо, което може да тероризира някой, може да не е толкова страшно за другите. Следователно в следващите топ 9 са описани зловещи татуировки, които могат да дадат почти всички на гърба на гръбнака.

Топ и нови дизайни на идеи за татуировка за мъже и жени в тенденция:

Нека да разгледаме 9 ужасни татуировки.

1. Татуировки със зашито лице: t

Помислете само веднъж, че искате да изразите мнението си, но не можете. Самото чувство е ужасно. Когато причината да не правиш това, устните ти са зашити заедно, това става ужасно. Татуировката на зашеметеното лице на лицето е тъмно кльощаво лице, чиито устни са зашити заедно. Лицето изглежда безчувствено и се предупреждава, което превръща татуировката в елемент на ужас.

2. Татуировки с гръмотевица:

Тази кървава татуировка прилича на лицето на момиче, което е било пребито лошо. Цялото лице изглежда изкривено от синини по него. Кървавите сълзи, капещи от сините очи, правят татуировката ужасно, но абстрактно изкуство.

3. Татуировки на зомби:

Зомбитата и вампирите дават на много от нас кошмари. Представете си, че е направена в татуировка, колко ужасяващо може да бъде зловещото. Графичната татуировка показва зомби, които ядат човешка плът. Емоционалното набръчкано лице е много подробно и се оказа доста призрачно.

4. Татуировки на вещици:

Вещиците и майсторът-магьосник може би са градска легенда, но самата идея за това ни дава много кошмари. Тази татуировка на вещици включва всички компоненти на ужаса в нея. Кръв капе от очите на мъртвите, вещица може да се види яде човешко сърце. Устата е пробита с кръстосани игли, докато вещицата продължава да изпълнява черната си магия.

5. Татуировки на чудовища:

Вярно е, че когато пораснахме, станахме по-малко загрижени за чудовищата под леглата ни. И все пак в нашето подсъзнание, отвращението остава и всички ще открием идеята за татуиране на ужасяващи чудовищни ​​фигури, малко пресичащи линиите. Много чудовищни ​​татуировки са направени със съвършенство, но все пак получаването на мастило с тази много графична татуировка на скелета изисква много кураж. Правилното използване на нюанси и цвят направи тази страхотна тематика перфектно произведение на изкуството.

6. Татуировки с животински видове:

Всички се страхуваме от едно животно или от друго. Вече е много известна табуретката за животински тематики. Тази животинна татуировка е взела темата на напълно ново ниво на призрачност, като комбинира повече от едно такова същество. Една кобра, орел, саблезъби всички, които имат свой собствен ужас, направиха тази татуировка ужасна.

7. Татуировки на тъжни очи:

Казано е, че можем да надникнем в душата на човек през очите им. Очите отразяват щастие, тъга и страх. Тази невероятно абстрактна и обозначаваща татуировка показва око, което се топи от очевидния страх. В татуировка подробно е невероятно. Погледни отблизо и ще видиш череп като предмет на очите, отразяващи се. Тази татуировка прави зловещия жанр татуировка по-привлекателен.

8. Татуировки с карикатура:

Ние всички се страхуваме от тъмната страна на всеки положителен характер, главно защото той атакува директно в нашата съвест. Злият клоун от дълго време е бил предмет на ужас в книгите; филми и татуировки. Злият анимационен филм има свои собствени фактори на страх. Това злобно търси снежнобяла татуировка със зашити устни може да бъде причина за безсънни нощи за мнозина.

9. Татуировки на черни изкуства:

Черна магия, вуду кукли, поклонници на дявола; всичко може просто да бъде мит, все още е страшно като ад. Този зловещ жанр е изключително обширен и разнообразна гама от татуировки може да бъде проектирана да взема идеи от нея. В страховито черна татуировка показва темата правилно и има точната сума на страх в него. Могат да се наблюдават две призрачни фигури и в долната част на нокът с мишка. В татуировка подробно е доста страхотно и зашеметяващ да погледнете. Той също така изпълнява целта на това: чист зловещ лудост.

Както беше обсъдено в началото, темата е толкова бърза, че лесно можете да намажете това, което ви плаши най-много, за да победите този страх. Докато някои се страхуват да се удавят, някои се страхуват от височините, ужасните тематични татуировки имат безкраен потенциал по отношение на дизайна.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Rethinking infidelity . . a talk for anyone who has ever loved. Esther Perel (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send