Красота и мода

Комплект четки за грим - преглед и употреба

Pin
Send
Share
Send


Гримът води до засилена красота и текстура на кожата. Това е много надеждно за продуктите, които се използват. Правилното използване на подходящи инструменти и козметика може да даде безупречен вид. Четките се оказват по-важни при оформянето на красотата. За нашата изненада четките броят повече от дузина в неговото разнообразие и всяка от тях има своя собствена цел. За по-добри резултати могат да се използват продукти с добро качество. Качеството на продуктите се основава на дълготрайността на продукта, а не на дизайна или красотата на продукта. Продуктите могат да бъдат избрани над името на марката, качеството на продукта, уникалната му характеристика и т.н. При правилно използване и поддържане на живота на продукта може да се удължи. Почистването на четките през редовни интервали го прави по-издръжлив и го предпазва от замърсяване.

Съвети за избор на правилни четки за грим

Разгледайте тези съвети, за да изберете правилната четка за безупречен грим:

 • Безупречният външен вид започва веднага след избора на продукта.
 • Всяка от разновидностите е специално разработена за специфична употреба и неправилното използване на продукта може да предизвика трудности по време на прилагането и може да покаже незначителни разлики в сравнение с използването на правилните.
 • За да изберете правилните, винаги е важно да знаете за различните видове четки и марки. Качеството на четина в четката е по-важно от цвета и дизайна.
 • Естествените четина имат кутикули, които понякога могат да капанят, докато найлоновите четки не го правят.
 • Естествените четки с косъм са по-малко вероятно да бъдат трайни, но са препоръчителни за много меки типове кожа.
 • Дизайнерските четки могат да привличат очи, но не винаги са гарантирани за по-дълъг живот.
 • Изборът може да бъде направен дори над марките.
 • Марките, които са високи на пазара, са с добро качество.

Видове четки за грим:

Четките за грим са в голям брой разновидности и всеки има своя собствена цел и употреба. Правилната употреба и поддръжка на всяка четка може да подобри дълготрайността на четката. Изборът на качествени четки е по-вероятно да е свързан с качеството на грима.

1. Четка за основа:

Фондационните четки поставят основата за грима. Спретнато нанесената основа без никакви ивици е добро начало за грим. Доброто качество на фундаментната четка може да доведе до добро и безупречно покритие. Основата трябва да се нанася от средата на лицето и след това в краищата.

2. Четка за коректор:

Консилерните четки могат да се използват за нанасяне на коректор под очите. Найлоновите четки за коректор придават чист вид на естествените. Висококачествените четки с мека четка го правят без остатък.

3. Еластична четка:

При осветяването се използват щрихови четки. След нанасянето на основата маркерът може да се използва отстрани за по-добро покритие. Професионалните четки за обработка са съвместими както с течност, така и с крем. Той може да се използва и за смесване на сместа и подчертаване на кривите и страните на лицето.

4. Четка с ъглови руж:

Ъгловата ружна четка може да се използва за добър изваян вид. Ъгловият дизайн улеснява приложението. Четката е проектирана с меки и естествени четина. Меката четка лесно дава финия и завършен вид. Той също така помага при очертаването на чертите на лицето лесно, тъй като има меки и естествени четина.

5. Четка за прах:

Праховите четки обикновено са широки и лесни за нанасяне. Може да се използва за нанасяне на козметика на основата на прах. По-удобен и удобен за фино запрашаване. Използва се за професионална обработка и за резултати с висока разделителна способност.

6. Ъглова четка:

Ъгловите четки са лесни за използване, тъй като са конструирани в ъглово положение. Веждите се коригират с ъглови движения. Използва се и в ъглови движения за осветяване на кривите в бузите. Подчертаването е различно за различните възрастови групи. Той може да се използва и за стабилно разпределение на цветовете.

7. Контурна четка:

Контурните четки оставят ударите безупречно по бузите, челюстите и носа. Използва се в случай на единични удари при довършване на грима. За изваяни и подчертани контури могат да се използват четки за контур.

8. Маркирайте четка на вентилатора:

Подчертайте четките за вентилатори са широки, както подсказва името, и обикновено се използват при изсипването на прах от очите. Сгъване на носа и очите също се коригира с четката за вентилатора. Това се използва и като маркер, когато трябва да се изчертаят тънки движения.

9. Четка за очна линия:

Четките за очна линия с тънки и ъглови четки го правят да изглежда остър и по-лесен за нанасяне. Дългите власинки се използват за привличане на фини и дълги линии за закачливи и подчертани очи. Огънатите четки правят потока на ударите по-лесен.

10. Четка за сенки за очи:

Четките за сенки за очи са меки и по-малко широки. Меките и естествени четки леко слагат перфектни удари и придават подчертан вид. Меките четки могат да се използват и за оставяне на затъмнени ходове. Може да се използва и като блендер.

11. Четка за устни:

Четките за устни подобряват равномерно нанасянето на цветовете на устните. Меките четки оставят леки удари по устните. Една хубава четка за устни с естествени четки поставя перфектен белег. Найлоновите четки могат да бъдат сурови, като по този начин се предпочитат естествените четина.

12. Четка за спирала или Spoolie:

Четките за грим подчертават миглите и повишават красотата на очите. Извитите маски за увиване на миглите

13. Четки за руж:

Ружните четки могат да се използват за подчертаване на праховете по бузите. Руж, пудра за лице и фини прахове се почистват с четка за руж. Меките четки са полезни при полагането на нежните бузи и го правят по-забележим.

14. Кабуки четка:

Четките на Kabuki се използват за прилагане на пудра козметика безплатно на лицето. Козметиката на течна основа може да се окаже в капан с четините, докато прахообразните козметични продукти са свободни. Той е проектиран така, че да се разстила равномерно по лицето и придава естествено довършителни работи. Основа, пудра за лице и руж могат да се нанасят с четка кабуки.

Топ 5 четки за грим

1. Шарлот Тилбъри прах и скулпторна четка:

Прахът на Шарлот Тилбъри и четката за скулптури са проектирани с уникално покритие. Цветът и дизайнът я правят по-впечатляващ, както и качеството на четката. Дървена дръжка е проектирана по лесен за употреба начин. Меката и тясно поставена четина помага при прилагането на козметика на прах. Четката е конструирана с цветовете подпис розово злато и нощно червено.

2. Четка на NARS Ita Kabuki:

Четката NARS Ita Kabuki е проектирана ъглово за свободно приложение на козметика на прах. Малкият и плосък дизайн го прави по-контролируем, докато се прилагат прахове и цвят. Четката е вдъхновена от драмата и артистичността на японския театър Кабуки. Четката е подходяща и за смесване, контуриране и осветяване.

3. Четка за основа на крем Том Форд:

Том Форд Крем Фондация четка е проектирана с лекота и лукс да се използва и да се запознаят с него от първия удар от него. Натуралната четка прави приложение без усилие и безупречно. Меките и естествени четина се смесват с кремообразните продукти и изглеждат дори на кожата. Дългата дръжка го прави по-лесен за използване и удобен.

4. Смесителна четка Бобби Браун:

Боби смесената четка за консилер е предназначена за по-удобно и удобно използване. По-малкото тегло позволява по-удобно. Меките четки дават фин и завършен вид.

5. Марк Джейкъбс Бронзовата четка за бронза:

Марк Джейкъбс Бронзовите четки за бронза са предназначени за по-широко приложение, а четините са меки. Меките четки и широката четка правят приложението свободно за голяма площ. Подходящ е както за тялото, така и за лицето.

Как да почистите четките за грим

Редовното почистване на четките го прави по-издръжлив. Интервалите на почистване на четките могат да варират един от друг. Например четките за очна линия трябва да се почистват два пъти седмично, докато четките за основи могат да се почистват веднъж седмично. Това не само подобрява трайността, но и качеството на грима. Използвайте топла вода за почистване на четките, тъй като това може да не направи твърдите четини.

 • Дръжте четките в изправено положение за по-добро почистване.
 • Препоръчително е да използвате нежен шампоан или сапун, бебешки шампоани и сапуни са по-склонни да бъдат нежни.
 • Разредете шампоана с хладка вода преди употреба.
 • Подсушете четките в кърпа, която е по-абсорбираща
 • Не използвайте сешоари за коса за сушене на четки.
 • Дръжте четките на проветриво място, за да поддържате качеството на четината.
 • Използвайте олио за почистване на четки за грим, а по-късно използвайте топла вода и сапун.

Някои допълнителни съвети за използване на четки за грим

 • За да поддържа формата на четките, тя може да се съхранява в плоски четки.
 • Винаги поставяйте четките в изправено положение.
 • Никога не оставяйте четките във вода за дълго време.
 • Почиствайте четките на редовни интервали.
 • В случай на гримьор, четките трябва да се почистват след всяка употреба.
 • Препоръчително е за гримьори да използват четки за еднократна употреба.
 • Не е препоръчително да използвате една и съща четка за всеки крем или течност.
 • Четките трябва да се оформят след всяко пране, за да се запази формата за дълго време.
 • За да направите четките дезинфектант, измийте го във вода, смесена с оцет.
 • Използването на гореща вода може да намали живота на четките.
 • Дръжте четките плоски по време на сушене.

Гримовете винаги са очарователни както за изпълнителя, така и за онзи, който го прави. Добрият грим е резултат от употребата на качествени козметика и четки. Добре съставените мъже или жени винаги са по-уверени и изглеждат по-привлекателни, а това може да се постигне само с добрата колекция от маркови козметични продукти и четки.

Гледай видеото: Четки за грим и нови продукти I Снежана (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send