Красота и мода

6-те най-добри точки за загуба на тегло

Pin
Send
Share
Send


Често пъти в нашия натоварен график имаме един почивен ден и не знаем какво да правим с него. През цялата седмица поради работното налягане, домашните отговорности и много други различни графици, нашият живот е станал толкова компактен, че обикновено не можем да посветим себе си на фитнес. Фитнесът се нуждае от фиксирано време за тренировка, фиксирана рутинна тренировка, фиксирано посвещение - трите от тях трудно се поддържат, както и йога. Имате нужда от спокойствие за концентрирано йога дишане. Тогава, след тежък работен ден, не заслужавате малко лечение за себе си. Така че диета също се изключва. Как е възможно това, когато през целия ден преживяхте сътресения?

Ето защо, когато получим един почивен ден; Нека не го губим в мисленето как да го разпиляваме. По-скоро отидете за акупресура в най-близкия масажен салон и усетете разликата без значителна тренировка или диета.

Какво е акупресура:

Без значение колко урбанизирани сме ние, старата мъдрост никога не лъже. Акупресура е същата като акупунктурата, само това е по-безопасен метод, без каквито и да било игли. Това са старият традиционен начин за лечение на болки в тялото, дори и някои болести, но засега ще се справим само със здравните проблеми. Тъй като затлъстяването става постоянен член на Земята, акупресура е безопасен метод за отслабване, при който чрез натиск, приложен към правилните концентрирани зони в тялото, можем да контролираме нашия корем. Заедно с бързите си резултати, магарените 7 паунда могат да бъдат хвърлени само в рамките на 7-дневен празнина.

Акупресуралната терапия обикновено се извършва за около шестдесет минути и човекът е напълно погълнат от мека кърпа за терапията. Практикуващият леко прилага натиск към конкретните точки, за да постигне облекчение и релаксация. За ситуациите, които имат нейната връзка със стреса, здравеопазването, акупресура се доказва в такива случаи. Загубата на тегло става проблем за различни хора, така че акупресура терапия ще бъде от голяма помощ за хората, които искат да отслабнете по систематичен начин. Акупресура е чудесно за загуба на тегло и лекар трябва да се препоръча преди прилагане на натиск.

Виж повече: Акупунктурни точки за облекчаване на болки в гърба

Как да използвате акупресура точки За загуба на тегло:

За разлика от акупунктурата, акупресура, ако е наясно с правилните места, може да се извърши у дома от себе си или чрез помощ на приятел. Но за това трябва да се знае съответната област. Също така има процес на прилагане на натиск. Процесът започва с лек масаж в района и постепенно преминава в по-твърд по-дълбок натиск и след това отново завършва с лек масаж.

Акупресура се нуждае от точните точки за загуба на тегло и да даде на читателите прозрение тук са 6 акупресура точки за загуба на тегло в нашето тяло.

1. Ушна точка:

Виждате ушната кал, точно срещу лобчето на ухото, малкия триъгълен месест хрущял - това е нашата първа точка на натиск. Тази точка се нарича точка за контрол на апетита, която ни помага да овластяваме хранителните навици. Това, което е необходимо, е добро 3-минутно последователно налягане върху ушите на ухото точно пред ушния канал. След 3 минути налягане се освобождава точката.

2. Lip Point:

След това преминете към средата на лицето точно над горната устна, където е разположен участъкът на долината. Клинът между над устната е нашата следваща позиция, която контролира загубата на тегло. Ако искате да се отървете от внезапното желание за храна, стягайте 20 секунди за натиск върху зоната и след това пуснете.

3. Точка на лакътя:

Следващата област е областта на лакътя. Точно на противоположната страна на твърдия лакът е меката начупена чувствителна област, където се виждат вените, от вътрешната страна. Това е следващата ни точка за загуба на тегло. Пръстите трябва да бъдат поставени до лакътя към вътрешния ръб на ставата на лакътя. Всичко, от което се нуждае, е твърд натиск от една минута. Той е един от най-добрите точки за загуба на тегло.

4. Точка на коляното:

Специфична точка от далака енергизира метаболизма и спомага за регулирането на водата. Пръстите трябва да бъдат поставени към вътрешния крак през тибията. Което се поставя под 2 инча от коляното на външната страна на крака. Кръглата част на крака трябва да се държи здраво за период от три минути, за да се регулира нивото на водата в тялото и теглото на водата в нашето тяло се метаболизира. Това е най-добрата акупресура точка за загуба на тегло.

5. Точка на глезена:

В храносмилателния тракт се стяга чрез прилагане на натиск към специфичната точка, разположена на височината на глезена. Далакът е разположен към вътрешния крак над костта и зад крака. След като централната точка на костната точка на глезена е разположена, могат да бъдат разположени четири пръста над точката. Натискът трябва да се прилага с помощта на кокалчета и палци за една минута. Бременните трябва да се обърнат към лекарите преди прилагането на натиск. Това изисква задържане от 1 минута. Това се грижи за храносмилателните системи и по този начин помага при загуба на тегло.

6. Ръчна точка:

Точните точки за различните органи на тялото трябва да се намират доста под всеки пръст, за да се постигне спокойствие и облекчение. Под малкия пръст на лявата ръка се усилва функционирането на далака. Храносмилателният тракт под специфичните белодробни зони, жлъчния мехур и жлезите с вътрешна секреция и т.н. функционират много добре с точен натиск. Точките на рефлекс трябва да се държат твърдо по точен начин, защото прекалено голямото налягане създава проблем.

Гледай видеото: 6 невероятни ползи за здравето от цитрусовите плодове (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send