Красота и мода

9 Най-естествените бижутерийни модели за жени

Pin
Send
Share
Send


Имате ли представа защо тези естествени перли са все още търсени сред модерните и стилни жени? Да, те правят по-голямата част от облеклото напълно перфектно с тези перлени аксесоари като огърлици, гривни, пръстени и обеци. Тези естествени перли се предлагат във всички естествени лъскави нюанси с различни размери. Можете да намерите и перлите на всички възможни цени, които са достъпни за всички стандарти на физическите лица.

Най-популярни бижута с естествени перли с изображения:

Ето и иновативните топ 9 гама от естествени бижута. Днес модерните и стилни жени все още се опитват с тези естествени перли, защото бижутата от тази перла са толкова лъскави и очарователни.

1. Колие от сладководни естествени перли:

Това е колекцията на река Мисисипи сладководни естествени перли огърлица дизайн. Използваните тук перли не са с еднакъв размер. Те са бял естествен нюанс с тегло 54.5 карата. Те са в уникална барокова форма с антични градуирани размери и дизайн.

2. Таитянски култивиран естествен перлен и диамантен пръстен:

Това е 18k бяло злато Таитянски култивирани естествени перлен пръстен с 0.58ctw диаманти, използвани. Този зашеметяващ пръстен се отличава с централна перла, акцентирана от диамантите, поставени от скарип, в богато украсена галерия. Формите както на перлата, така и на диамантите са брилянтен кръгъл разрез.

3. Антични естествени перли и диамантени обеци:

Това е чисто новият дизайн на рядката комбинация от викториански естествени перли, обеци с диаманти. Тя е ръчно изработена от солидно 16k злато и със сребърни следи. Тези антични обеци получават специален блясък от големите естествени морски перли с размери 8мм. Освен това перлите нямат идеалната кръгла форма.

4. Кръгли светли естествени перли:

Обърнете внимание на този натурален сладководен бисер, който има брилянтна кръгла форма, без груби повърхности. Тази мъниста огърлица е от американски стил с големи размери от 11 мм. Този комплект е подходящ за модерно облекло за бални рокли за жени, които могат да бъдат от всякаква възраст.

5. Единично огърлица от естествени перли:

Надявам се, че търсенето ви ще свърши тук с този естествен дизайн на перлената огърлица, който има уникална единична нишка от естествени лъскави перли. Той има диаманти, вградени на висулката си, а също и върху него. Приблизителната дължина на огърлицата е 45 см. Той е идеален и идеален подарък за булката в нейните ангажименти.

6. Японско Колие с черна перла Акоя:

Открийте вълшебството на естествените черни перли от огърлица, което е от качеството на А. Това е японската дизайнерска перлена огърлица Akoya, която е от сладководни перли. Той измерва перлите с дебелина 70 мм, които имат висулка с позлатено покритие от 14 кг.

7. Оцветени естествени перли от бяла сол:

Съсредоточете се в този красиво проектиран естествен бисер със солена вода, в който са вградени различни перли. Той има жълтеникаво-бели перли, които произхождат от солена вода. Тя е обединена в огърлица с 40-каратна закопчалка.

8. Ръчни гривни от естествени перли:

Дайте поглед върху тази естествена перлена гривна, която е ръчно изработена в модела на дизайнерската серия. Той разполага с истински сладководни перли, артистично или отбелязани с акценти от сребърно покритие и красиво очарование на сърцето като капеща апликация. Тя е внимателно ръчно изработена с високо качество както на естествените перли, така и на среброто.

9. Колие от червена коралова перла:

Направете вашата екипировка подходящи аксесоари, включително и огърлицата с този комплект от естествени червени перли. Те също имат етнически вид, който много добре го прави подходящ за носене по време на индийските бракове. Те се правят с кръгли червени коралови перли със сребърна верига. Има и някои бели естествени перли, за да се подобри нейната красота.

Макар че има красиви колекции в тези красиво проектирани аксесоари, които са направени с истински естествени перли, жените винаги са в търсене на новите, които да подхождат на техните нови дрехи. В тези категории може да получите и най-доброто от най-доброто в тези диапазони. Тези естествени перли аксесоари са проектирани и също ръчно изработени за постигане на неговите върхови постижения.

Гледай видеото: За Коледа и Нова Година - луксозни подаръци с бижута и винтидж колиета за жени (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send