Красота и мода

Как се прави пиърсинг?

Pin
Send
Share
Send


Не помним ли всички онези дни, в които бихме били привлечени в салона, където обикновената дама ще ни помоли да изчакаме нашия ред да пробием ушите си? Ужасът на болката, която отива на нашия приятел през следващите няколко дни, изостави цялото ни щастие и тогава дойде времето, когато седяхме тържествено, всички уплашени, докато маркираха и измерваха мястото. В рамките на секунди няма да има силен клик и ето! Имахме дупки, които надничаха от ушите ми. Денят ще свърши добре със сладолед за пътя и шоколад за дома. Днес в тази статия ще преживеем отново тези моменти с начините за пиърсинг на ушите.

Безопасността на първо място:

Сега, когато знаем по-добре, винаги е лесно да бъдем безопасни и здрави, докато опитвате всяка форма на боди арт и пиърсинг определено е вид боди арт, който изисква клирънс на медицинските състояния. Сега основната мярка за безопасност за вас е да проверите отново историята, за да си спомните дали преди е имало подуване или образуване на гной по време на друг пиърсинг. Обикновено това може да е мястото, което не е подходящо за пиърсинга, така че в този случай се избира друго място.

Хората с диабет или хепатит или друго състояние на кожата са по-внимателни от другите, медицинските последици могат да бъдат само фатален проблем, докато се опитвате да настроите тенденциите си.

Виж повече: Tragus ушни пиърсинг

Получаване:

Обикновено сега сме в дните, когато избираме пистолет, който е лесен начин да се направи пиърсинг, отколкото стария метод на игли и ръкавици. Но тук ще обсъдим и двете. Преди това стерилизирайте добре оборудването си, за да избегнете инфекции или микроби. Вие сами трябва да измиете косата си с дезинфектант. Сега вземете малка подложка и налейте в нея малко алкохол. Всеки друг медицински дезинфектант също би го направил и след това го разтрийте върху ухото. По този начин всички микроби ще бъдат изчистени.

Сега ще преминем към бизнес, където с писалка ще решите на подходящото място. Обикновено ние получаваме и двете пробити уши и използването на маркер може да ни помогне да разберем къде ще бъде перфектното подреждане на двата пиърсинга в лобовете. След като сте готови с маркирането и ако сте доволни, слезте на работа.

Виж повече: Пиърсинг на корема

Оръжието го прониква:

Преди това изберете обица с отворен край и стерилизирайте също. Обикновено оръжията имат място, където да държат обицата, така че докато правите дупката, пръстенът автоматично ще се плъзне в нея. Сега поставете пистолета в точката на маркиране. Винаги помагайте с втора ръка, за да знаете, че го правите правилно. След това започнете с бързо издърпване на спусъка, но по контролиран начин. Не се безпокойте, което би предизвикало ръцете ви да се разклащат.

Традиционният начин:

Традиционният начин този път не е предпочитан, тъй като болката е два пъти те казват, но традиционният е един от най-добрите начини за бързото излекуване на подутото ти пиърсинг. Започнете с носене на ръкавица и след това стерилизирайте иглата и гнездото. Поставете края на иглата в точката на маркиране и се уверете, че е достатъчно остър. За това ще ви трябва професионална ръка. Измерете скоростта си, тъй като трябва да преминете през цялото време и след това с бързо движение на ръката да тласкате маркерната точка бързо и твърдо, така че иглата да минава през другата страна.

Завършете го:

Завършете външния вид, като отново използвате алкохола за почистване, за да почистите пиърсинга и се уверете, че не се бъркате много, докато не бъде напълно излекуван.

Виж повече: Пиърсинг на език

Източник на изображението: 1.

Гледай видеото: Brass Gets a Nose Piercing (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send