Красота и мода

Как се прави грим за зелените очи

Pin
Send
Share
Send


Има различни начини за носене на грим за окото. Те са доста лесни за създаване. Ако имате кафяво оцветени очи, това е поглед, който може да направи очите ви по-модерни. Зелените сенки или зелените лайнери са много бляскави. Можете да носите тези с по-голямата част от вашата страна носи тези, които са зелени на цвят. Ако искате да носите легенга или тежък костюм със зелена и червена бродерия, този вид поглед може да бъде доста бляскав. Затова трябва да опитате това. Трябва да имате поне няколко нюанса на зелено и черна сянка под ръка, ако искате ефект на Smokey. Вие също ще се нуждаете от тежка спирала и гел лайнер, който е доста популярен и модерен тези дни, отколкото вода лайнери. Можете допълнително да използвате блести и други бляскави накладки.

По-долу са стъпките, за да получите правилния грим за зелените очи:

1. За да започнете основния грим, трябва да почистите повърхността на кожата. Ако има отлагане на масло и мръсотия, вашият грим няма да седи правилно. Ще трябва да използвате дълбоко почистващо лице за лицето и след това да изтриете повърхността суха. Можете също да използвате малко почистващо средство без масло за това. В зависимост от вида на кожата, можете да изберете почистващ препарат за почистване на порите.

2. След това можете да поставите някакъв грунд. Това е важно, така че сянката или облицовката да не се набръчкат. Ако искате това като експериментален изглед, не е необходимо да прилагате грунд. Въпреки това, ако това е за страна, където искате да носите това за дълги часове, тогава трябва да използвате някакъв грунд върху капачките и около очите. Ако не искате да похарчите за отделен грунд, можете да използвате един и същ грунд.

Виж повече: Purple Eye грим инстркцията

3. След това можете да използвате някаква форма на овлажнител, ако имате навика кожата да получи пукнатини. Можете да избегнете това, ако имате мазна повърхност.

4. Вече можете да използвате някакъв коректор. Попийте коректора в необходимите зони, където имате петна или всякакъв вид петна или някаква друга петна. За начинаещи те също могат да използват някаква форма на консилер. Ако искате по-професионален поглед, тогава можете да носите крем-коректор. Можете също да използвате някой минерален коректор.

5. Вече можете да използвате основата за завършване на основните стъпки. Използвайте гъба, за да я използвате. Това трябва да се смеси правилно. Можете да нанесете компактно и да направите лицето си грим с необходимите червило и устните лайнер.

6. Сега можете да използвате сребрист цвят на целия капак. Използвайте това от челото и около окото.

Виж повече: Как да се прилага грим за очи за начинаещи

7. Вземи зелен молив. Начертайте линията, за да направите фигурата на опашката според формата на окото. Сега можете да попълните външната част на капака със същия зелен молив. Сега използвайте апликаторна четка, за да размажете цвета. Сега можете да използвате някакъв по-тъмен зелен цвят в средната част.

8. Използвайте жълто във вътрешната част и смесете цветовете. Вземете лекия нюанс в апликатора и го използвайте по долния ръб за допълнителен ефект.

9. Използвайте тънка черна облицовка, която е много близо до линията за мигли, както за горната, така и за долната джанта. Използвайте тежка спирала и можете допълнително да използвате свободни блести за по-силно парти.

10. Можете също така да използвате блестящи лайнери в зелено за повече парти и стил драма.

Виж повече: Как да направя грим за очи за сини очи

Гледай видеото: Грим за зелени очи (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send