Красота и мода

9 Невероятни модели за бижута с шоколадови перли за жени

Pin
Send
Share
Send


Шоколадови перли идват от Таити и са изключително редки и скъпи. Те са култивирани перли и след това се избелват, за да получат цвят. Перлите вече могат да бъдат оцветени в кафяво. Това е създало пазарна ниша за естествените шоколадови перли и те са обичани от модните съзнателни хора. Разгледайте чудесните бижута, които изброяваме тук и които използват шоколадовите перли.

Повечето блестящи бижута за дами с картини:

Нека да видим тази перла, тя е най-очарователната и красива. Тук показахме най-добрите модели на бижута за момичета. Тези дизайни трябва да променят облика ви по традиция

1. Обици от шоколадова перла:

Вземи тези прекрасни шоколадови обеци, които са в обръч. Обеците са с диаманти на върха. Тази комбинация от диаманти и перли прави обеците удивителна двойка. Шоколадовият цвят на перлите е прекрасен и привлекателен.

2. Висулка от шоколадова перла:

Вземи чисто шоколадово перлено огърлица, което е пасианс. Този хладен единствен перлена огърлица висулка е чудесен за прости и зашеметяващи ефекти. Можете да получите шоколадовата перла с бели златни, златни или сребърни вериги. Ефектът на шоколадовите перли е брилянтен. Свържете висулото с обеци от същия тип.

3. Гривна от перли:

Изглеждайте невероятно в тази естествена шоколадова перлена гривна. Тази тройна нишка от шоколадова перлена гривна идва с различни нюанси на кафявото. Гривната има метален клап, който също е стилен. Чистите шоколадови перли са брилянтни в сянка и блясък.

4. Шоколадов перлен пръстен:

Вземете си този шоколадов таитиански перлен пръстен, който е поставен на 18 карата злато и диаманти. Зашеметяващият шоколадов перлен пръстен е спиращ дъха и ще изглежда богат на пръстите ви. Комбинацията от диаманти и шоколадовата перла е красива и трябва да се купи за всички.

5. Колие с шоколадова перла:

Перфектната 11 мм тахитянска бижутерия от шоколадов перлит е това, което трябва да получите, ако обичате добрите неща. Това едно бижу бижута шоколад перла е класическо парче и ще изглежда страхотно на дрехите си. Комбинирайте го с прости перлени обеци и ще удивите всички наоколо.

6. Огърлица с перлени клъстери:

Зашеметяващ бял шоколад перли и тъмен шоколад перли клъстер огърлица е голям бижута елемент, за да имате в колекцията си. Тази клъстерна огърлица е изявление, което ще ви хареса да носите за всички важни поводи. Перлите са групирани заедно, за да образуват хубава група, която прилича на клъстер.

7. Тъмна шоколадова перла:

Направете ръчно изработена гривна с тези тъмни шоколадови перли. Шоколадните перли са известни навсякъде и изглеждат зашеметяващи. Тази ръчно изработена гривна е това, което можете да носите за всеки повод. Опитайте този привличащ окото цвят, тъй като той се движи почти от всякакъв вид и цвят на дрехата. Обикновената гривна е перфектна за всякакви размери.

8. Обици с капка перла:

Опитайте тази прекрасна 3 цвят шоколад хрупкави перли капка обеци. Трите различни нюанса на шоколадовите перли са част от всяка обица. Това отстъпва място на красив комплект от обици, който изглежда страхотно на всеки. Обикновените перли, използвани в обеците, са прекрасни.

9. Двойна перла:

Модерният обрат на нормалния пръстен е този двоен пръстен с диаманти. Сребърен пръстен е абстрактно в дизайна и изглежда наистина страхотно. Странният дизайн ще бъде обичан от хора, които обичат фънки бижута и изкуство.

Шоколадовите перли са красиви и привлекателни. Тъй като те са редки, те са много скъпи. Бижутата, направени от шоколадови перли, си струват разходите. Вие ще получите обеци, бижута и други предмети като гривни и др.

Гледай видеото: Бижута с кристали Сваровски Mix (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send