Красота и мода

25 Уникални часовници за броене с изображения за 2018 година

Pin
Send
Share
Send


Повечето от часовниците за обратно броене са с ясен и лесен за четене LCD екран. Цифрите с голяма черта с голям дисплей ви позволяват лесно да четете таймера за обратно отброяване, от където и да се опитате да хвърлите поглед върху него. Можете свободно да зададете таймер за обратно броене в тези видове часовници за обратно броене и чувате силен и ясен, но не и оглушителен звук. Някои от моделите ви напомнят да се справяте с нахранената или варена храна своевременно, което ви кара да подготвяте любимата си храна по-фино и добре. Той притежава умерен звук, който може да се чуе от всяка стая в дома ви и да продължи известно време. Простите часовници за обратно броене са изключително лесни за използване с интуитивния бутон, предоставен като негова разпоредба.

Най-добри часовници за броене:

Ето някои от най-добрите и топ 25 модели на часовници за обратно броене, които може да откриете около вас,

1. Червен светодиоден цифров часовник:

Този часовник има дисплей във формат DD: HH: MM: SS и има височина на цифрата приблизително 1,8 ”. Общият размер на часовника е 510x160x40mm. Това е червен нюанс с 3 уникални функции - броене, броене и нормален часовник 12 / 24часа. Яркостта може да се регулира с помощта на дистанционно, дадено заедно с него. Животът на светодиода е повече от 100 часа. Максималното разстояние за гледане е 100 метра.

2. Алармени кранове с голям екран:

Това е забележителен вид кухненски таймер с напомняне, хронометър и обратно броене, както и с алармено съоръжение. Това е прекрасна форма с голям екран. Той доставя огромен звук и е с размери 65mm W x 75 mm H x 30 mm D. Той се произвежда по модела на лентов магнит с кука, която е заедно с носещата скоба. Тези големи часовници за обратно броене използват 1.5V AAAA батерия версия, която е най-достъпният вариант.

3. Цифрови пластмасови персонализирани часовници за обратно броене:

Това е обикновен часовник за обратно броене, който е от типа на таймерите с цифров дисплей. Изработен е от пластмасов материал и има сертификат за CE / EU. Той е снабден с натоварен модел часовник, който е направен в съответствие със специфичните нужди. Това е персонализиран часовник с таймер за захранване 1X AAA. Той изпълнява функцията на хронометриране и има LCD цифров кухненски таймер.

4. Часовник за броене на бяла кухня:

Основната характеристика на този най-добър часовник е, че има ясен и лесен за четене LCD екран с големи и смели цифри. Той има силен алармен звук, който може да се чуе много добре от всяка точка на къщата. Не е необходимо да държите под око часовника, когато приготвяте храна. Отброява от всяко време до 99 минути и 59 секунди. Може да се използва и като хронометър, който може да се запази за броене от нула. Те са идеални за готвене на храна, домашна работа, фитнес тренировка, спорт, игри, офис и класна стая.

5. Квадратни сребърни електронни часовници за обратно броене:

Лесно е да се чете и таймерът за алармата ви предлага най-големите цифри с отброяващото устройство. Този голям отброяващ часовник има функцията на регулируем брояч, настроен до 99 минути, 59 секунди. Това може лесно да се закачи на стена или на всяка маса на вашия дом или офис. Той има магнит за окачване или дори може да бъде изработен изправен с предвидена сгъваема стойка. Той идва с алуминиева облицовка и включва също хронометър.

6. Най-добрите сватбени часовници:

Никой подарък не би бил толкова изненадващ, колкото този, показан в образа на обратното броене. Това е красиво персонализирано и персонализирано според нуждите му. Това има таймер за обратно броене, който е настроен да пресмята броя на дните и броя на оставащите часове за брака. Това ще бъде перфектният подарък за любимия ви годеник, който с нетърпение чака оценката.

7. Кръгли магнитни будилници с таймер за обратно отброяване:

Този прост часовник за обратно броене има цифров будилник с кухненски таймер. Стилът, даден на този модел, е моден и има светодиоден екран. Този часовник със старинен стил тежи около 37 грама и притежава цифров дисплей. Тя е с ширина 63 мм и има единична форма на лицето. Целият комплект е изработен от пластмасов материал и има кръгла форма. Той е с подходящ диаметър само около 63 mm.

8. 60 секунди анимиран отброяващ часовник:

Тук идва модерният и прекалено модерен комплект от анимационен часовник за обратно броене. Това има общо 60 секунди. Най-важната особеност на този най-добър часовник е неговият гласов ефект. Той може да говори и да отговаря на чутия звук. Той управлява цифровото време, което се показва на LCD екрана и ви дава допълнителен звуков ефект. Анимираната функция на този часовник става най-привлекателната му характеристика.

9. Цифров LCD екран за Нова Година:

Вземете най-новата гама от Нова Година серия от готини часовници за обратно броене, че има уникална функция, затворени с него. Той изпълнява действието на отброяване на броя на оставащите часове за ден от Нова година. Цветният LED има рейтинг от около 100 часа. Ъгълът на гледане варира от H: 85 до V: 85. Необходимият източник на захранване е AC110-250V 50-60Hz, DC 5V с USB конектор. Той също така идва с функцията на IR дистанционно управление. Максималното разстояние за гледане е 100 метра както през деня, така и през нощта.

10. Външни Коледни часовници:

Това е ослепителна серия от часовници за броене, които показват оставащото време за Бъдни вечер. Целият часовник е използван като коледен Дядо Коледа с Hammacher Schlemmer. Свързан е с захранващ кабел, осигуряващ постоянно напрежение с дължина f 2000 mm. Затова можете да запазите този декор навсякъде в дома си или дори като декор на открито. Влажността варира от 32 ° до 158 ° F (0 ° до 70 ° C). Той има алуминиев корпус и хардуерна система за монтиране на желаното място.

11. Празнични часовници за почивка с таймер:

Това е лесен за задаване часовник за броене на празника, който ще покаже оставащото време за предстоящото пътуване за почивка. Когато трябва да извършите различни подготовки за пътуването, това ще ви помогне да управлявате времето ефективно. Той има вграден таймер, който може лесно да бъде зададен за нужната работа. Той използва само една батерия с размер AA и използва прост механизъм.

12. Часовници с черен рожден ден:

Това е идеалният начин да запомните рождения си ден с този страхотен часовник за обратно броене. Подходящо е за всеки рафт във вашия дом. Часовникът е с 4 "ширина и 2,5" с високи размери. И жизненоважната характеристика на този часовник е, че когато часовникът достигне етапа на текущото напомняне, той може да се нулира, за да започне да брои отново за друго събитие.

13. Персонализиран часовник за отброяване на събития:

Всички ние бихме искали да отброим определени събития като рождени дни, сватби, ваканции и подобни подобни събития. Този малък часовник за обратно броене е основно в бял нюанс, който може да покаже събитието и определената дата, която е необходима за напомняне. Всичко, което трябва да направите, е да въведете името на събитието, както и да настроите таймера за очакваната дата.

14. Сватбени пръстени с релефни сватбени часовници:

Тук е идеалният начин да преминете своите забързани дни, чакащи предстоящото ви сватбено събитие. Това е страхотен часовник, който е релефен с брачни халки и рози. Часовникът показва дните и оставащото време за вашето любимо събитие на сватбено събитие.

15. Ръчно изработени часовници за броене:

Това е перфектно време за забавление, за да намалите любимата си ваканция, която ще започне през следващите няколко дни или месеци. Това е готиният часовник за обратно броене, който се прави с помощта на умалени разкрасявания за отрязване на почивките. То е просто отпечатано на карта, отегчена само наподобяваща поздравителна картичка. С него се прикрепя целия цифров часовник, който показва дните и времето, оставащо за почивката.

16. Часовник за отброяване на събрания с аларма за музика:

Това е твърд пластмасов таймер за обратно отброяване с дигитален LED дисплей с размери 5 x 3 cm. Диапазонът на отброяването варира от 1 секунда, 99 минути и 59 секунди. Той идва с уникалната функция на паметта и може да се използва за всички официални цели като срещи. Този малък часовник има функцията на прекъсвач за прекъсване на захранването и също така и за изключване на звука.

17. Часовник за броене за пенсиониране в офиса

Този лесен за задаване часовник за обратно отброяване ще покаже надолу секундите, които показват колко време имате времето до пенсионирането си. Просто влезте в големия ден и избършете клубовете без караница и изчакайте точното напомняне. Той използва две батерии с размер AA и е идеален за бюрото в офисите. Те могат да бъдат нулирани за бъдещи напомнящи седем.

18. Очаквайте часовници за броене на бебето:

Разгледайте този забавен начин за отброяване за големия ден на ново бебе, което идва в дома ви. Простият часовник за обратно броене се прави с карта, която е релефна с Love Birds с Nest. Дизайнът е украсен на картата с таймер за обратно броене, който е с размер 3,75 "x 3,75". Това ви кара да изглеждате и да се чувствате като висок клас поздравителна картичка. Той е лесен за програмиране и включва огромен магнит с батерии.

19. Малки обратни часовници:

Тук можете да погледнете часовника за броене, който отчита обратното за определеното събитие. Може лесно да се използва за цели като игри, тренировки за тренировки и много други. Също така е универсален таймер с основни функции, които се съдържат в обикновен часовник. Часовникът е лесен за настройка и в същото време е лесен за четене. Той също така разполага с 24 часа часовник режим, обратно броене и преброяване на режима на съоръжението.

20. 60 секунди жълти часовници за броене:

Това е малък часовник с обратно броене, предназначен само за броене на 60 секунди. Часовникът е оцветен в ярко жълт нюанс, който предизвиква ново усещане за всеки старт. Може да се използва за игри, официални сделки, както и за вътрешни нужди. Използва само една батерия с размер AA и работи с прост механизъм.

21. Допълнителни малки часовници:

Вземете най-доброто от най-новите елементи на таймера, който се показва в линка за изображения. Това е сладък часовник за обратно броене, който е изключително малък размер, който ви кара да носите с лекота всеки в движение. Той има специални функции като индикация за използване на LED светлини. Можете да отмените действието, да нулирате таймера и също да настроите за ново събитие като таймер.

22. Мека версия на часовниците за броене:

Ако не сте този, който предпочита идеалния вид часовник от съвременния вид, тогава отидете за такава софтуерна версия на часовниците за броене. Те са просто изтеглени в оригиналния си формат във вашия компютър, лаптоп или дори в андроидите. Те се предлагат в Резолюция от 1920 × 1080 и размер на файла от 5.3 MB. Те се изтеглят в съотношение 16: 9, кадрова честота от 23,97 кадъра в секунда и с продължителност 5 секунди.

23. 3 ”9Digits Големи LED часовници за обратно броене:

Запознайте се с характеристиките на тези 3 инчови цифрови LED часовници за обратно броене. Това е големият часовник за обратно броене, който разполага с достатъчно пространство за показване на 9 цифри. Те могат да отброяват до всеки ден, а също така могат да се правят, за да се преброи, когато се въвежда очаквания ден. Той също така показва нормално време и в двата формата 12 и 24 часа.

24. Цифров часовник за декорация на маси:

Този часовник е от десктоп тип часовник, който има модел на прескачане на движение и дължина от около 238 мм. Той е от цифров двигателен тип с ширина 85 мм. Той е в квадратна форма с традиционен китайски стил. Това е направено от пластмаса и функции със задна светлина, както добре. Предлагат се във всички променливи цветове и нюанси. Те тежат около 600 грама.

25. Часовници със 100 часово отброяване:

Този часовник с таймер и обратно броене може да брои както нагоре, така и надолу. Те могат да изпълняват нагоре или надолу за 100 часа на интервали от 1 секунда. Той има уникалната функция, която ви казва колко време е изминало след звука на алармата в неговия обратен режим. Той има вградена стойка, джобен клипс и магнит.

Някои часовници са снабдени с услугата за дистанционно управление, което ви прави още по-удобни за работа с него. Повечето от часовниците за обратно броене са вградени с цифров дисплей LED, който ще даде на живота по-голям от други висококачествени часовници. Те винаги правят зрителя идеален и удобен за четене на всичките му цифри с LCD или LED дисплеи. Може да се използва и като обикновени часовници.

Гледай видеото: трик с карти - 15 БГ (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send