Красота и мода

20 Модерни настолни часовници за дома и офиса

Pin
Send
Share
Send


Настолните часовници са много полезни и в същото време, те също са много обичаи. За ваше удобство и избор има многобройни разновидности сред настолните часовници, които ви карат да изберете най-подходящия за вас. Има бели, черни или всякакви тъмни сенки на часовника, които правят много лесни за четене. Повечето от тях идват с лесно откриване на номера с опции за задно осветяване. В допълнение към дисплея за време, настолния часовник също ни предоставя информация като дата, ден и температура.

Уникални настолни часовници за дома и офиса:

Ето някои от Топ 20 настолните часовници за вас,

1. Алармени часовници за изглед на винтидж:

Този малък настолен часовник се отличава с алармена инсталация и дава перфектната реколта, която може да бъде украсена на всяка маса на вашия дом. Той е в лъскав червен цвят и има общо 120 грама тегло. Тя е лесна за носене навсякъде и се състои от пластмасов материал.

2. 6 "преходни кръгли маси:

Това е стилно парче от 6-инчов движещ се съвременен часовник с отлична функционалност. Това е номериран настолен часовник, който има смели черни арабски цифри, които лесно се идентифицират с един поглед. Те имат движещи се съоръжения и са направени от метали. Втората ръка се прави в червената сянка. Можете да изберете това е изпълнителен часовник.

3. Цифрови настолни часовници от черна дървесина:

Изображението показва идеален часовник на бюрото, направен от черно дърво. Това може да покаже около 6-цифрен номер и азбука с LED седалка в нея. Това е кубична дървена форма с цифров механизъм. Той използва AAA батерия и може да се използва за алармени опции.

4. Декоративни настолни часовници с плътна дървесина:

Тези видове са изработени от масивно дърво в американски орехови стил. Лицето на часовника се предлага в различни съвременни цветове. Този уникален настолен часовник е с размери 12 x 12 x 5 cm. Той показва времето в прост аналогов механизъм и няма опции за аларми. Всички ръце са проектирани в бели нюанси.

5. Елегантен бял часовник:

Това е фантастична колекция от хладен настолен часовник, който е елегантен и стилен на външен вид. Те имат кръгла форма и работят с две батерии тип АА. Те работят в аналогов механизъм и имат функции като сензори за светлина и опции за дрямка. Изработена е от бели ABS пластмасови материали.

6. Ръчно изработени дървени часовници:

Запознайте се с красотата на ръчно изработените дървени материали уникални настолни часовници, които работят с прост механизъм. Тя е направена с уникално парче дърво, което е изгладено и завършено с множество слоеве лакиране, за да се получи този блясък. Работи с кварцовото движение с опции за батерията и може лесно да се настрои.

7. Прозрачни кристални настолни часовници:

Това е прозрачен тип кристални настолни часовници, които имат предавки и са направени от материал за директно гравиране. Този прохладен настолен часовник е изработен по метода на пясъкоструйно гравиране с цвят на матиран отпечатък. Този оптичен часовник е висок 6,75 инча и използва модела на скелетния стил. Той по-добре подхожда за престижен и ценен подарък за всеки, който обичаш.

8. Сребърен часовник с шестоъгълна форма:

Този часовник ще даде свеж и античен вид на бюрото ви, когато се съхранява над него. Той е с размери 4,25 ”ширина и 2” дълбочина с 5,25 височини. Този мини часовник на бюрото има стъклен фронт и използва батерия с размер AA. Изработен е от неръждаема стомана и алуминиеви материали.

9. Зъбни часовници с каре:

Точното измерване на този голям настолен часовник на Seiko е от основата и горната плоча с размери 2.2 x 3.2 инча. Общата височина е 4,4 инча с дръжка нагоре и 3,6 инча, когато дръжката е надолу. Този фантастичен настолен часовник е покрит със златен метал и има съоръжение за превоз. Използва батерия с размер AA. Той също има кръгъл бутон на гърба си при натискане и издърпване; сте готови с възможните му употреби.

10. Аналогови дървени тихи часовници:

Обърнете внимание на този готин настолен часовник, който е направен от дърво и е от категорията на тихите часовници за бюро. Те имат алармената функция, която звучи постепенно с повишен тонус и също има време на задържане от около 5 минути. Те работят безшумно без тикащ звук, който осигурява безпроблемен сън през нощта. Той има нощна светлина с големи числа.

11. Висящ тип часовници тип висящи:

Няма съмнение, че това ще бъде най-добрият дизайн на часовника в реколта. Това е нещо като висящ часовник на железопътна гара, който придава елегантност, когато се държи до леглото. Черната рамка на този часовник е умело изработена с помощта на метал с най-доброто и уникално майсторство. Лицето на часовника е слонова кост и е обозначено с големи римски цифри.

12. Седем цветни светодиодни настолни часовника:

Тук са мини бюрото часовници, които са идеално идеални за употреба в спални, а също и на офис настолни компютри. Те имат специална функция за промяна на цветовете със 7 различни цвята. Те водят осветени настолни часовници за показване на време, дата, ден и температура. Тези малки цифрови настолни часовници също имат характеристика на аларми.

13. 5 ”компас месингови морски часовници:

Направете този стилен настолен часовник, който е наистина четлив и лесен за четене с характеристиката на морски часовници. Тя е изработена от месингов метал и има 5 инча компас в основата си под кръглия набран часовник. Това определено ще бъде идеалният подарък за морски ентусиасти, както и за навигатори.

14. Полярни часовници Polaris Marble:

Открийте този сладък часовник на бюрото, който буквално е изработен от перлен бял лъскав мрамор. Този часовник ви дава най-стилния и остър външен вид, където и да се съхранява във вашия дом или офис. Мраморът, от който е направен газ, е с размери 6 х 4,75 инча.

15. Гравирани стенни часовници от злато:

Този красив настолен часовник има уникален дизайн с позлатена опция за гравиране. Тя може да бъде надарена за всеки повод като подарък за пенсиониране, сватби и годишнина, както и за признаване на служителите, когато е персонализиран. Разполага с класическо бюро, гравирано с основа за голф и златна плоча. Общият размер на часовника ще бъде 8 x 5 инча.

16. Старинни настолни часовници тип Mantel Square:

Сега разгледайте този малък часовник, който е направен с помощта на модерна дървесина. Този часовник е в квадратна форма, която има винтидж стил дървен случай с дръжка тип FOB. Има бял часовник с римски цифри. Той също така използва пластмаса и се нуждае от батерия с размер AA, за да работи. Ако искате да закупите луксозен настолен часовник, тогава това ще бъде правилният избор.

17. Бюро часовници за офис с гласово управление:

Ако сте били в търсене на идеален офис, използвайте настолен часовник, тогава вие сте тук за него. Това е цифров часовник на бюрото с живи характеристики на фоново осветление на LCD дисплея, алармено съоръжение и индикации за времето. Звучи с две алармени функции на чука.

18. Златна дръжка от мрамор

Когато сте загрижени за общото тегло на часовниците, тогава лесно можете да отидете за часовници от мраморни маси. Това е големият настолен часовник, който също е тежък и чудесно проектиран със златна дръжка. Той използва батерия с размер АА с механизма на движението на кварца. Измерванията на този часовник са приблизително 16cm x 10cm x 5cm.

19. Дървени часовници с дисплей за дървени кубчета:

Тук можете да имате широк спектър от цветове с единствения стилен часовник. Това е дървен часовник на бюрото с кубична форма и разполага с цялата възможна характеристика, която ще притежава цифров часовник. Тя може да показва времето, датата и температурата на всяка от кубичните му страни. Освен това, той може да бъде направен за промяна на цвета си и може да се направи за показване на всяка функция от всяка страна. Това е модерен декор, който много добре подхожда на всяка офис маса.

20. Стенни часовници за писалище:

Възползвайте се от часовника на бюрото за аларми като стационарна стойка, когато се съхранява на масата ви вкъщи или в офиса. Това е стилен настолен часовник със сребристи сенки. Както часовникът, така и стойката за писалка са изработени от неръждаема стомана. С този часовник с ретро бюро можете да поръсите масата си с елегантни и изискани изгледи, които също са забавни и организирани. Те използват само една 1,5-волтова батерия и ви помагат да поддържате времето си, където и да отидете.

Всички настолни часовници имат свои характеристики и специални характеристики. Всяка от тях има уникален модел, проектиран и с нов модел, който отговаря на съвременната съвременна структура на света. Има различни цветови опции сред тях, за да направи несъответствие с интериора. Те имат специални функции, като опции за задно осветяване през нощта, изключване на тик в определени ситуации, малки или големи часовници, завършени дървени и огледални, както и с морски модели. Освен тези 20 топ модела, все още имате многобройни възможности за търсене на най-добрия избор.

Гледай видеото: Week 2 (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send