Красота и мода

9 Стилни цветни рокли, които се носят за функция Mehndi

Pin
Send
Share
Send


Бракът е непълен без грандиозно честване на функцията на мехенди. Обикновено индийските сватби ще бъдат с много скъпи планове и сватбата им за почти 3 до 4 дни в това, само един ден ще бъде само за церемонията на Мехенди.

Тя се превърна в жизненоважна част във всички сватби. Счита се за предварителна сватбена церемония. Докато избират екипировката, най-важното е да се помисли за цвета на екипировката.

Изключителни индийски мехнди рокли с изображения:

1. Жълто с розово Mehndi рокля за булката:

Жълтият цвят е най-благоприятният за всички случаи. Цветът на механди ще бъде засилен още с носенето на жълто и розово цветово съчетание на рокля с тежка дупата ще даде очарователен поглед за булката. За тази конкретна церемония това е много доминиращ цвят. Цветът е твърде трезвен и дава доста поглед на булката.

2. Пакистански мехнди рокли в зелен цвят:

Това е един от известните цветови нюанси, който придава невероятен вид на булката в Механди. Тъмно зеленият цвят придава специална атракция на булчинските мехнди рокли. Булката ще изглежда кралска в зелен цвят на анаркали с тази елегантна екипировка, а механди ще придаде повече радост на булката.

3. Хубава розова рокля за мехенди:

Розовият цвят винаги ще бъде в списъка на любимите за всички момичета. Той е един от най-красивите и общи цветове, които всяко момиче заслужава да носи за специални поводи. Особено този цвят на роклята за Механди ще направи булката по-очарователна. Цветът не е ярък, така че има трезвен и достоен вид.

4. Лилав дизайн на роклята на Mehandi:

Лилавият цвят ще накара булката да изглежда по-красива и да търси привличането на всеки. Самият цвят ще бъде ярък и ще се отразява с кралски вид. Не са необходими аксесоари за този тип тежки рокли Mehandi. Ако една булка иска да се облича с прост външен вид, тогава може да избере различен цвят.

5. Горчица Цветна рокля за Механди церемония:

Горчичният цвят има своето уникално място, когато се сравнява с всички останали цветове. Церемонията по Mehendi ви дава възможност да издигнете нова модна игра и да тествате водите с модни решения преди началото на по-големите събития. Изберете този цвят на синап, който ще пренесе през вечерта като звезда.

6. Червен цвят рокля за Mehendi дизайни: t

Червеното е най-преобладаващият цвят на церемонията на Механди. Сравнете с всички други цветове, това ще бъде най-предпочитаната сянка от булката. Безспорно цветът е много ослепителен за мехенди функцията. Ръцете на булката mehandi изглеждат по-красиви с този цвят на роклята.

7. Златен цвят като рокля за мехенди:

Златният цвят на роклята lehanga choli придава елегантна визия на булката в механди церемония. Този цвят ще бъде широко използван в повечето случаи. Златният цвят отразява лицето на булката и ги прави по-красиви. Този цвят изисква някои сериозни блясъка и блясък за екипите.

8. Синьото най-опустошителният цвят в Mehndi Celebrations:

Синият цвят е специалният цвят на всички времена. Зашеметяващият дизайн на механди със син цвят на облеклото ще изглежда елегантно, че ще бъде перфектен дизайн за рокля на мехнди. Това може да се носи лесно на вашия мехенди без други аксесоари.

9. Многоцветна рокля за мехнди:

Mehendi е церемония преди сватбата, която често е спокойно събитие. Многоцветната рокля е новата тенденция, която следва мехенди функциите. Повечето от булките предпочитат да бъдат уникални и да опитат тези многоцветни тоалети дават специална и уникална колекция за мехенди.

Заключение:

Въпреки това, редките нюанси на цветовете и моделите на рокли за mehandi церемония ще запълнят околната среда с много щастие. Експериментирайте с още модерни рокли, за да изглеждате по-елегантно, заедно с мехенди в ръцете и направете специалния ден от живота по-възбуден и запомнящ се.

Източник на изображението: 2, 7.

Гледай видеото: 8 модела дамски рокли, които непременно трябва да имате в гардероба си (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send