Красота и мода

Как да се направи Ким Кардашян грим за очите

Pin
Send
Share
Send


Ким Кардашиан е известен с различните си гримове. Когато става въпрос за грим за очите, тя е известна със споменаването на тежките мигли и поглед на Smokey. Това е често срещано явление за повечето от нейните погледи, които тя спортува в награждаването или в другите шоута. Можете лесно да създадете такъв стил. Това може да бъде направено с няколко смели цветове на сенки и ще ви е нужен фалшив камшик. Това са доста често тези дни, въпреки че те са скъпи, ако искате да си купите нещо, което ще даде професионален вид.

По-долу са споменатите стъпки, за да придобиете грим за очите на Ким Кардашиан като изображението, показано по-горе:

 • Много е важно да създадете основен грим на лицето, лицето ви не трябва да има никакви масла или мръсотия върху него. Следователно това е основната стъпка. За да получите професионален външен вид, трябва да си купите дълбоко почистващо лице и с това трябва да почистите лицето. Чистата повърхност задържа по-дълго компактната и основата.
 • След като сте почистили повърхността, трябва да приложите някакъв грунд. Тези дни можете да си купите капака на капака, който ще задържи сенките върху капаците за по-дълго време. Можете също да използвате грунда, който използвате за лицето си. Това трябва да се смеси правилно, така че да се постави в порите и да запази основата за грим по-дълго без пукнатини или износване.
 • Трябва да си купите коректор, който е много важен и основно нещо за всяка форма на вид. Трябва да си купите коректор, който е много модерен и лесен за нанасяне и подходящ за начинаещи. Можете да ги вземете на върха на пръстите и да се прилагат правилно, и на всякаква форма на петна, като пъпки марки или всяко друго нещо, което искате да покриете. Можете също да използвате някакъв коректор на базата на крем, който е подходящ за жени, които работят и които трябва да излизат от къщата редовно. Това се прилага предимно с четки за коса или с гъби за грим. Можете също да използвате минерален коректор, който е добър за стареене на кожата.

Виж повече: Кристен Стюарт

 • След като коректорът е приложен правилно, трябва да поставите основата върху капака. Вие също ще трябва да използвате правилно основата на останалата част от лицето.
 • След това можете да приложите компактен и руж в зависимост от вида, който искате да създадете.
 • За грима за очите на Ким Кардашиан ще ви трябват поне 3 вида смели сенки. Можете да вземете сребро с мед и черна сянка. Те могат да бъдат смесени, за да придадат страстен вид на Smokey.
 • Започнете от ръба и покрийте сгънатата повърхност с медната сянка. Можете също да използвате всеки цвят на прах за гънката. Това трябва да е малко по-светло от цвета на черната сянка.

Виж повече: Гримирай Кати Пери

 • Вземете друг апликатор и използвайте черната сянка отвън. Смесете това и създайте опашка.
 • Използвайте среброто върху челото и от вътрешната страна.
 • Използвайте месо или сребърен лайнер за долната линия на водата. Използвайте черния си гел за горния край.
 • Ако използвате фалшиви мигли, след това нанесете спиралата след носене.
 • Използвайте меката или прахообразната сенки за очи по долния край под водната линия с фин апликатор. Това ще направи драматичен ефект на Smokey.
 • Завършете външния вид с голи устни и бронзатор за оформяне.

Виж повече: Грим за очите на Карина Капур

Независимо дали става дума за сребро, тъмни тъмни или блестящо злато, Ким Кардашиан изглежда просто зашеметяващ, докато спортува всеки от стиловете, които наистина са в синхрон с трезвен грим върху лицето и устните. Единственият съвет, който девите следват, е да запазят минималния грим за устните, когато очите са подчертани.

Сега, когато разкрихме изключителен шик на Ким Кардашиан за вас, всичко, което трябва да направите, е просто да изберете един модерен блестящ блясък за сенки и да работите с магията си.

Гледай видеото: Kim Kardashian Makeup Look Cannes Awards 2016 (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send