Красота и мода

Genelia съвети за красота и фитнес тайни

Pin
Send
Share
Send


Genelia D'Souza избухна на сцената на Боливуд и се превърна в усещане за една нощ. Това, което работи в нейна полза, беше нейната мехурлива личност и младост. От изяви на червени килими до филмови премиери, Генелия впечатли модните критици с чувството си за стил. Тя също се смята за една от най-пригодните актриси в филмовата индустрия на Хинди и следва ежедневен режим на тренировка, който й помага да остане във форма.

Тя също така следва строг диета, която й позволява да остане лека и енергична. Също така трябва да се отбележи, че тя не вярва в нанасянето на много грим и всъщност обича да я поддържа свежа и естествена, така че да остане млада и да предпазва от кожни увреждания. Позволете ни да разберем по-добре някои от най-добрите тайни за красота на Genelia:

Genelia Съвети за красота и фитнес тайни със снимки:

Грижа за косата:

Като актриса, косата на Genelia е изложена на тежко сушене и топлинна обработка, което оставя косата й в крайна сметка суха и по-малко бляскава в края на деня. Затова тя е голям фен на редовното лечение на косата, тъй като помага за съживяването на косата й, връщайки естествения блясък и обем.

Тя винаги го кара да подготвя косата си, когато я измива. Първо изплаква косата си с топла вода и бързо я измива със студена вода, за да запази цялата влага. Тя подстригва косата си веднъж навреме, за да задържи разделения край. Тя също така прави идея да масажира косата си поне веднъж месечно с топло маслиново масло, като прилага маска за яйца, за да запази лъскавите си ключалки.

Виж повече: Приянка Чопра Съвети за красота

Лечение на кожата:

Genelia вярва в спортното естество, тъй като най-добре подчертава вашата красота. Ето защо, когато става въпрос за грим, тя винаги отива минимално и избягва основата или тежкия грим. Вместо това тя предпочита да прищипва бузите си, за да прибави този цвят в допълнение към лекия руж. Тя също вярва в ексфолирането на кожата си и я почиства преди лягане.

За да запази кожата си мека и еластична, Genelia избира прясна маска за лице, която помага да се предотврати изсъхването на кожата. Тя също използва пакет multani mitti поне веднъж седмично, който изпълнява функцията на естествен ексфолиант, в допълнение към придаването на кожата й на свеж, новоочистен блясък.

Осветяване на очите:

Що се отнася до подчертаването на тези нейни прекрасни очи, Генелия зависи от един от нейните задължителни - кол. Тя никога не напуска дома си без нея. Тя също използва оскъдна сянка за очи, за да даде на очите си ясно определение и сияние.

Виж повече: Тайната на красотата на Реха

Режим на хранене:

Като мангалорец, Genelia консумира риба поне 5 пъти седмично, а пилето поне веднъж седмично. Тя избягва да яде червено месо. Тя гарантира, че има добра закуска, пълна с въглехидрати, тъй като избягва да се храни с тежка храна през нощта. Тя също така пие много вода и консумира много зеленчуци и сокове, които помагат за почистването на нейната система отвътре. Тя прави идеята да има малки хранения на всеки два часа, за да се избегне преяждане. Тя се старае да се похвали с добра храна в неделя, която включва тандури пиле.

Виж повече: Съвети за грим за Рани Мукерджи

Fit & Petite:

Що се отнася до фитнеса, Genelia признава, че е далеч от фитнес изрод. Тя също така заявява, че тъй като е участвала в лека атлетика от най-ранна възраст, тя никога не би трябвало да се тревожи за натоварване. Въпреки това, ако е принудена да работи, тя обича да отиде за сутрешни джоги и да направи няколко хрускам, когато у дома. Тя избягва тежки рутинни упражнения и наема обучител, който й помага да поддържа своята дребна рамка поне три пъти седмично.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Pin
Send
Share
Send