Красота и мода

9 Лесни зимни занаяти за деца и деца в предучилищна възраст

Pin
Send
Share
Send


Burrrr !!! Зимно време !!! Не можеш да излезеш да играеш със студените ветрове? Няма проблем!!! Ето някои очарователни занаяти, които да пазят малките ви заети у дома през зимата. Тези занаяти ще ви помогнат да убиете времето и да получите някои прекрасни подаръци, готови за нула време.

Прости и лесни идеи за зимни плавателни съдове за деца и деца в предучилищна възраст:

Огледайте 9-те идеи за зимни занаяти за малки деца и деца в предучилищна възраст,

1. Филцови ръкавици:

Това са много прости и лесни зимни занаяти за деца в предучилищна възраст. Проследете шаблоните за ръкавици на парчета от филц и ги зашийте заедно. Бродирайте носа и шийте бутоните за очите. Тези шаблони са лесно достъпни на много сайтове. Можете да използвате Dragon face / Lion face / Shark face като шаблони. Децата просто обичат да ги носят и да създават свои собствени истории на ужасите

2. Пластмасова чаша снежен човек:

Това са много лесни зимни занаяти за възрастни с лесно достъпни материали. Всичко, от което се нуждаете, са някои бели пластмасови чаши, телбод и цветна хартия. Зашийте чашките една до друга, за да направите кръгли топки - една голяма за тялото и една малка за главата. Изрежете две големи кръгове от черна лист хартия. За носа можете да използвате оранжева хартия за хартия или просто да залепвате морков. Това е много голям проект за включване на децата.

3. Зимно дърво за рисуване с пръст:

А щастливо време за малки деца да се забъркваш, просто трябва лист хартия, черен маркер и нетоксична бяла боя. Начертайте дърво с черния маркер или можете да кажете на децата да направят отпечатък на дървото. Капка бяла боя на фона, за да покаже падането на сняг и детето ви може да снеме пръстови отпечатъци по дървото. Това е чудесна идея да държите децата си натоварени през студените дни.

4. Хартиена чаша Snow Man:

За тези зимни занаяти хартия, имате нужда от 4 хартиени чаши, чистачки в черно, бяло и други цветове, черна боя, ножици, помпони, маркери, лепило, Push pin, синя, бяла и черна хартия. Нарисувайте очите, устата с черен маркер и поставете оранжевия препарат за почистване на носа. Придържайте черните почистващи препарати за ръце и обличайте снежен човек според въображението си. Това е една много творческа идея за експонат.

5. Село за хартиени кутии:

Всичко, от което се нуждаете, за да направите свое собствено село - хартиени чаши, химикалки или маркери, хартия за диаграми в ярки цветове, стикери за облак, гофрирани листове, лепило, двустранна лепкава лента и ножици. Селото е много лесно да се създаде; всичко, от което се нуждаете, е дивото въображение. Направете плоски конуси от цветна хартия и ги залепете като покриви. Залепете ги на зеления лист и добавете няколко растения, изработени от хартия с хартия и цветя върху тях.

6. Снежен мъж със сладолед:

Имате нужда от сладолед, лепкави ленти, бели и черни бои, маркери - оранжево и черно, два черни копчета и червена сатенена лента. Оцветете около 6 пръчки с бяла боя. След като боята е суха, залепете ги една до друга с лепкава боя. Начертайте линия и рисувайте горната страна с черна боя за шапката. Прикрепете червената сатенена панделка към шапката. Придържайте черните копчета за очите и нарисувайте извита линия с черен маркер за устата. Нарисувай носа с оранжев маркер и Вой си Снежникът за сладолед е готов, това е лесен за работа и забавен за децата.

Виж повече: Летни занаяти за деца в предучилищна възраст

7. Тоалетна ролка Полярна мечка:

Не изхвърляйте тръбата за тоалетна ролка. Просто го използвайте, за да създадете сладка и мила полярна мечка. Очевидно и лесно е да се направи. Просто предайте нещата на децата и те могат да го направят за миг. Всичко, от което се нуждаете, е - тоалетна ролка, бяла хартия, черна маркер, лепило, розова скица и 2 черни копчета. Детето може да го направи само като погледне картината. Продължи!! Увеличете го !!

8. Зимни аксесоари:

Фантастичните идеи за зимни изкуства и занаяти за деца са да украсят дома си с използвани вълнени аксесоари като шапка, ауспух, чорапи, ръкавици и т.н. Поставете вълнените аксесоари по ваш избор в кутия с голяма рамка. Това е забележителен начин да покажете старата си, неизползвана вълнена статия. Давай напред и да опиташ.

Виж повече: Празнични занаяти за деца

9. Колие от злато перо:

Тийнейджъри и възрастни се отегчават, седи у дома си, тъй като не могат да излязат в студеното, замръзнало време. Просто направете златна перуна огърлица като част от зимни занаятчийски дейности. Нуждаете се от Клей, златна боя, нож, златна верижка и разбира се валяк. Разточете размера, от който имате нужда, който трябва да бъде приблизително. 2 мм дебелина. Използвай ножа, за да начертаеш линия през центъра на перата. Начертайте много малки линии от средната линия до външния край на перата. Пробийте дупка в горната част, за да премине веригата. Оставете глината да изсъхне. След това го боядисайте със златен цвят. И Хей Престо, вашето златно огърлица е готово. Замъква се около него. Можете също така да направите чифт сравними обеци.

Прогони си зимния блус, като създадеш прекрасни занаяти, като рециклираш стари неща. Стенни декори, подаръчни артикули, коледни украси могат да бъдат направени така, че да не позволяват скуката ви по време на зимното време.

Виж повече: Мазилка на Париж Изкуства и занаяти за деца

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Magicians assisted by Jinns and Demons - Multi Language - Paradigm Shifter (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send