Красота и мода

8 Най-добрите продукти за красота за светеща кожа

Pin
Send
Share
Send


Един добър крем може да накара човек да се отърве от дефекти и други петна. Има много продукти на пазара, които могат да дадат сияние на кожата, когато се използват редовно.

Козметични продукти за светеща кожа:

По-долу са 9-те най-добри блестящи кожени продукта, които човек трябва да изпробва.

1. Garnier Skin Naturals кремове със SPF 17:

Това е много популярен продукт, който има uva и uvb защита. Това също намалява пигментацията и другите петна по повърхността. Това е доста достъпно и е любим и ефективен продукт за много хора. Това се предлага в малка опаковка и струва около 80 INR. Това е най-добрият продукт за получаване на светеща кожа.

2. Kaya крем за намаляване на пигментацията:

Това е много популярен продукт, който се предлага в стъклена бутилка. Това е достъпно още на цена от 30 мл за 1500 INR или по-малко. Той съдържа фитинова киселина и това помага да се елиминират всякакви дефекти на повърхността. Това потиска образуването на пластири. Това може да се купи от търговците на дребно, които продават продуктите на Kaya.

3. Хималайски крем за справедливост:

Това е много популярен продукт и се продава за приблизително 40 INR за всеки пакет от 25 грама. Те могат да бъдат закупени от повечето магазини за аптеки и други магазини за козметика. Това е много достъпен и приятен продукт за джоб. Той съдържа витамини А, D, Е и също фитоекстракти. Той съдържа кесар и е подходящ за редовна употреба. Това може да се купи от повечето магазини, продаващи козметика.

4. Крем за осветяване на кожата Lotus Herbals:

Lotus е много популярна марка и това е много ефективно вещество, което много хора обичат да използват. Това е продукт с умерена цена. Това струва приблизително 325 INR за 60 грама. Това дава видими резултати от премахването на дефектите след няколко седмици. Той е един от най-добрите козметични продукти за блестяща кожа.

5. Ароматни съкровища "Златен блясък":

Това е популярна марка. Това може да бъде закупено от повечето магазини, които продават това. Това може да се закупи от търговци на дребно и други магазини. Това също така идва с подобен обхват за тонери и други ексфолианти, които могат да направят това по-ефективно за изчистване на петна и други петна. Това е доста скъпо и струва около 450 INR за 50 грама.

Виж повече: Най-доброто измиване на лице за светеща и светла кожа

6. Крем за справедливост на VLCC Insta:

Това е един много приятен продукт, който може да бъде използван редовно за получаване на резултати. Това може да накара повърхността да се освободи от петна и е достъпна за повечето продавачи и от магазини за козметика. Това може да бъде закупено и от близките аптеки. Това струва около 100 INR за тръба с умерен размер. Възможни са и други разходи за обработка. Това е един от най-добрите продукти за блестяща кожа.

Виж повече:Добър бронзатор за честна кожа

7. Езера Златен блясък Младежки крем с SPF 15 за стареене на кожата:

Това е продукт с умерени цени, но е добър за тези, които имат стареене. Те могат да го използват редовно, за да получат максимални ползи и това също дава подмладяване. Това е UVA и UVB защита и затова не е необходима защита от слънцето, когато се използва това. Това обаче е доста скъпо при около 1000 INR за бутилка от 50 ml. Това може да се закупи от повечето аптеки и козметични магазини. Това е един от най-добрите козметични продукти за блестяща кожа.

Виж повече: Най-добър крем за справедливост за мазна кожа

8. Jovees Справедливост и светещ комплект за лице:

Това е комплект, който включва крем, както и други продукти като опаковка и скраб, които могат да се използват редовно, за да се постигнат максимални ползи. Това е популярен комплект сред много купувачи. Това може да бъде закупено от най-популярните търговци на дребно и също така се оценява умерено. Това може да се използва за лице и масаж. Това се оценява на приблизително 600 INR. Той е един от най-добрите продукти за избелване на кожата.

Източник на изображението: Сток на затвора, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Гледай видеото: A delightful way to teach kids about computers. Linda Liukas (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send