Красота и мода

Топ 15 сандали

Pin
Send
Share
Send


Когато става въпрос за Casual Sandal тогава най-предния тип идва в съзнанието на всеки е сандали флип флоп, които са много удобни в носенето им, което се постига чрез простата си ремък дизайн, който може да се нарече като Y-образен дизайн лента, за да видите стария и също така и най-новите разработки във връзка с дизайна на сандалите на флип флопа, тук са най-добрите 15 сандали тип флип флоп за мъже и жени.

1. Бели каучукови каучукови сандали:

Бялата гумена чехъл с джапанки е най-старият и най-добър тип сандали, които продължават по-дълго време. Мъжете обичат определено да ги имат в багажника си, тъй като може да бъде многоцелево, като да се използва като сандал в градината, облекло на плажа или дори като домашен сандал.

2. Черна кожена каишка за жените:

Това сандалово черно флип флоп за жени е най-подходящото ежедневно сандало на открито. Подметката на сандала е изработена от лъскав черен синтетичен материал и Y каишката е изработена от черен кожен материал.

3. Жените сандали:

Това сандалово обръщане на сандаловия флип флоп е най-известният и най-евтиният модел на сандалите, който се предлага на пазара. Основата на сандала е направена от слама, която придава най-много финиш и Y ремъкът може да бъде направен от слама или кадифен материал.

4. Сандали от кафяви велурени мъже:

Материалът от велур е вътрешната кожа на животното, която придава гладко покритие, което се използва при направата на сандалите на тези мъже. Тъй като вътрешната кожа се използва за направата на тези аксесоари, тя е по-евтина.

5. Жълти обувки с високи токчета:

Клиновете са едни от най-удобните сандали за петата, в сравнение с други видове дизайн на петата или блока. Тази клинова пета се използва при изработката на сандали с гумена материя с джапанки с контрастни цветни ивици на клиновете.

6. Син дънков мъжки сандал:

Denim материал не се използва само при производството на джинси и риза, но също така се използва при създаването на този иновативен сандален дизайн за мъже. Мъжете определено харесват деним и сандал от деним флип флоп.

7. Плъзнете в мъжете сандал:

В този плъзгащ се сандал, флип флопа, Y каишката се заменя с извит блок, прикрепен към горния център на подметката, което го прави много удобен за плъзгане на крака. Този сандал се използва като външен, градински сандал или дори като плаж. носят сандал от мъже.

8. Отпечатано лого на марката Унисекс сандал с тригер:

Флип-флоп марка сандал определено трябва да има флип флоп както от мъже, така и от жени, крокодила известен флип флоп производител, чиито сандали са станали известни. Този сандал е изработен от пяна, което го прави гъвкав сандал за носене.

9. Мъжки флип флоп сандал за покриване на пръсти Birkenstock:

Сандали с мъниста, покриващи флип флоп, определено харесват тях, за да имат един в багажника за обувки, за да направят промяната единствената база на Birkenstock да се използва за направата на този сандал с капак на пръст, направен от велурен материал.

10. Розов цвят, проектиран за жени, флип флоп сандал:

Флип-флоп, който има система за обтягане на гърба с прикрепена закопчалка може да бъде направена по-привлекателна чрез добавяне на някои новаторски дизайн. Един такъв дизайн е използването на пластмасовото розово цвете като декоративен материал, прикрепен към уплътненията или кръстосаните пластмасови цветни каишки. Rose показват мекотата и естеството на човека, ще получите добри коментари, сигурни на тази селекция от флип флоп.

11. Жените сандали за бял флип флоп на Birkenstock:

Birkenstock е марка от Германия, произвеждаща този корк, направен от флип флоп сандал за жени, който е ударил модната индустрия с огромен бум, тъй като дава изключително удобство при носене. Този дебел базов сандал, съчетан с лъскава бяла лента на върха, е най-доброто сандалово лятно облекло.

12. Сандал от дърво с един флип флоп за жени:

Flip Flop сандал, при който основата на сандала, изработена от дърво, която е 100% дърво изработена в сандала, може да се нарече иновативен дизайн, който включва трудов труд и търпение, за да ги направи. Жените могат да предпочетат, ако работят в индустриални машинни фирми или получават такъв тип джапанки от компанията, които да се използват като ниво на безопасност.

13. Перфорирана кожена джапанка за мъже: t

Перфорирани кожени обувки са доста известен дизайн, когато става въпрос за мъжката колекция на обувки, този дизайн на обувката, когато се използва за създаване на сандал с флип флоп, определено е хит сред тълпата на мъжете. Подметката на сандала е изработена от черна гумена основа и кожен връх е зашит от страните на сандала.

14. Женски сандал от чешски флип флоп:

Бохеми или племенни сандали стил флип флоп са доста джази, които са типични летни открито носят сандал за жени. Горната част на сандала е проектирана с помощта на различни цветни мъниста, които са съединени в различен дизайн и форма.

15. Цветни сандали за жени:

Тази пластмасова цветна сандала, изработена с помощта на инжекционно формоване, разкрива последните разработки в създаването на такъв сандал, който е не само привлекателен, но и лек. Подметката на сандала е плоска основа с Y ремък и прикрепен към него лък.

Сандалите с джапанки са най-удобни и лесни за носене на сандален дизайн, което несъмнено е, че всеки трябва да има такъв в багажника за обувки. Тъй като тези джапанки не са скъпи в сравнение с други видове обувки и сандали, използващи флип флоп като домашно или градинско облекло, не би трябвало да е проблем. Мъжете и жените могат да използват този тип джапанки, ако сте добре с висок бюджет, тогава ще получите добър избор в широка колекция от флип флоп модели.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: ТОП МИСТЕРИИ: КАРТИ НА ДУХОВЕТЕ (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send