Красота и мода

Топ 10 снимки на Емили Блънт без грим

Pin
Send
Share
Send


Британската актриса, Емили Блънт също има американски произход. Емили Оливия Лиа Блънт е пълното й име и тя се е превърнала в име за Холивуд, като участва в някои от най-добре произвежданите филми. Нейната естествена красота, ако често се разкрива във филмите и разбира се, тя не й прави грим, когато не работи. Заради невероятните си актьорски умения, тя е обявена за най-добрата нова жена, когато започва актьорската си кариера с Кралското семейство. Нека обсъдим някои от най-добрите снимки на тази жена, където тя спортува напълно естественото си лице.

Красива Емили Блънт без грим със снимки:

1. На летището:

Ако търсите снимки на Емили Блънт без грим, може да се каже, че това е един от най-добрите там. Тази снимка на Емили и нейния съпруг беше натиснат на летището, където английската актриса изглежда не носеше никакъв вид козметичен продукт на лицето си.

2. Момичето с очила:

Емили изглежда изглежда напълно без грим в тази картина. Тя не се занимаваше с грим на лицето си и се занимаваше с напълно естественото си лице, дори когато знаеше, че се снима.

3. Божествената красота:

Тук можем да видим божествената и уникална красота на лицето на английската актриса Емили Блънт. Тя изглежда толкова невероятно в тази картина. Това може да се каже, че е един от най-добрите там и е чудесен показ на естествената красота на тази жена.

4. Тя е уникална:

Емили Блънт е последната от рода си. Тя е уверена жена, която няма какво да крие и може лесно да покаже голото си лице, тъй като е уверена в естествената си красота.

5. Съблазнителната двойка:

Ако търсите Емили Блънт без грим, то това е един от най-добрите, които някога ще получите. Тук можете да се насладите на прекрасна гледка към естествената красота на тази жена. Нейната лицева привлекателност е напълно уникална. Изглежда още по-добре, когато се съчетае с текстурата на лицето.

Виж повече: Линдзи Лоън Няма грим

6. Интервюто без грим:

Някога Емили Блънт се появи в интервю, където изглеждаше напълно без грим, без да се налага грим на лицето си. Тя живееше с ежедневния си начин на живот като през повечето време и наистина разкриваше вътрешната си привлекателност.

7. Проверка на красотата:

Тази снимка на английската актриса беше натисната, докато тя я бе прекарала без гримьор. Нейното облекло изглеждаше да й подхожда и че това е причината това да е една от най-добрите снимки на Емили Блънт без грим. Човек лесно може да се влюби в естествената красота на тази жена, като я гледа само веднъж.

Виж повече: Кейт Уинслет без грим

8. Картина на автомобила:

Емили бе отрязана, без да носи грим, докато пристигаше на събитието със съпруга си. Тя изглеждаше много проста, но много привлекателна. Това е един от най-хубавите Емили Блънт, без да правите картини, които някога ще получите.

9. Естественото лице:

Това е парче от един от наистина успешните филми на Емили. Тя изглеждаше напълно без грим в тази конкретна сцена, тъй като трябваше да играе ролята на войник. Тази жена може да изглежда наистина удивително, когато само спортува естественото си лице, а не грима.

Виж повече: Грим за Амбър Хърд

10. Тези очи:

Емили има красиви очи и естествената й привлекателност определено не може да се сравни с нищо там. Тя е може би една от най-добре изглеждащите жени там, която не се нуждае от грим, за да изглежда привлекателна. Тя може просто да спортува привлекателното си лице и да изглежда привлекателно, както прави в тази конкретна картина.

В тази статия ще получите естествената красота на Емили Блънт. Човек не може просто да изглежда толкова примамлив като Емили, без да се гримира. Но тази жена може, тъй като тя е била надарена с естествено съблазнително лице и нейната естествена красота не може да се подчертае достатъчно с онези продукти за красота.

Емили Блънт е може би една от малкото актриси в холивудския филмов бизнес, който изглежда толкова страхотно, без малко грим на лицето си.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Гледай видеото: Meet the Mormons Official Movie International Version - Full HD (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send