Красота и мода

15 Атрактивно облекло на парти за Salwar в Trend

Pin
Send
Share
Send


Salwar костюм е традиционна рокля, носени от индийските жени. Това е най-удобното облекло и дава свобода на движение. Състои се от три части, отгоре, което е kameez, дъно, което е salwar и dupatta. Има своя маршрут от северната част на Индия, която е Mughal's. Тя се носи от жени от Пенджаб, Харяна и Химачал Прадеш. Той е елегантен и много елегантен. Той е идеален за партита и сватби.

Последни и красиви костюми за момичета Salwar.

Ето няколко вида парти за износване на костюми за дамски костюми.

1. Костюмите на Дхоти Салвар за страните:

Костюмът Дхоти салуар е салварен костюм, който има дънни стилове дъна. Тя е отворена от талията до края. Обикновено завършва на глезена. Те се разпалват в бедрата. Горната част обикновено е къса. Той е идеален за крушовидно тяло. Колхапурите са перфектни с този вид салварен костюм.

2. Парти за носене на салварски костюми в Чудидар:

Chudidar salwar костюм има чудидар като дъно. А chudidar е salwar, който е свободен до коляното и стегнато от коляното до глезена. Тъй като има гънки на глезена, тя прилича на гривни, които чудидар. Обикновено върхът е дълъг. Малко е неудобно да се седи в този тип, но все още е много известен стил.

3. Костюмът Patiala Salwar:

Патиала е име на място в Пенджаб. Жените носят специален вид салуар, наречен Патиала. Тя се губи навсякъде. Има специални гънки близо до бедрото и коленете. Този костюм на Patiala salwar е много стилен и хип. Те имат върхове до средата на бедрото, за да покажат уникалните гънки. Те се носят с мода.

4. Костюмът Харем Салвар:

Харемните панталони са широки панталони, носени от танцьори и хип-хопъри. Те са супер хлабав и най-удобният салварен костюм. Носи се с къса курта. Апартаментите и високите токчета изглеждат добре. Този тип салварен костюм е доста ударен сред младите хора.

5. Афганистански салварски костюм:

Афганистанският салварен костюм има афганистански стил на дъното. Те са подобни на Paliala salwars. Те също са навсякъде. Има плисета отпред. Горната част е хлабава и малко по-дълга. Той е идеален за жени с по-голям размер.

Виж повече: Салварски костюми за сватба

6. Костюм Aladdin Salwar:

Костюмът Aladdin salwar е комбинация от харем костюм salwar и костюм на Патиала салвар. Той е с нисък разрез на чатала и се сгъва като костюм на Патиала салвар. Тя е много удобна и дава поглед назад. Носи се с къси курти. Той е много подходящ за лятото.

7. Костюмът на Палацо Салвар:

Костюмът Palazzo salwar е новата тенденция в тенденциите в костюма. По-долу има широки панталони панталони. Те губят панталони като дъно на камбаната. Накрая има пламъци. Обикновено върхът е дълъг kameez. Високият ток е идеален за него. Той е много елегантен стил.

8. Паралелен костюм на Salwar:

Паралелният салварен костюм има паралелни дъна. Паралелното дъно е стил с прави панталони. Те са малко изгорени отдолу. Това беше стилът на 90-те години. Горната част обикновено е къса курта. Носи се с платформени токчета. Обикновено те са идеални за ябълково тяло.

9. Костюм за цигари Salwar:

Преди тенденцията за костюм на палацо салвара, костюмът за цигари е нов. Те са прави панталони. Предимно имат усет. Те са малко по-къси до глезена. Те имат дълги върхове под коленете. Предимно са направени от коприна. Те са горещи любими сред високите жени. Това е най-добрата страна носят salwar костюми дизайн.

10. Отпечатан костюм Salwar:

Печатният салварен костюм е най-често срещаният стил на салварен костюм. Те имат всякакви разпечатки. Това е евтин избор. Но това със сигурност е добре изглеждащ вариант. Също така отпечатъците са най-вече на salwar и dupatta, с обикновен kameez. Те са зашити в много модели и стилове.

Виж повече: Памук Салвар Камеез Дизайн

11. Дизайнерски костюм Salwar:

Дизайнерският салварен костюм е проектиран да приспособи тялото. Те са предимно луксозни и имат всички дантели и диаманти. Те имат различни разфасовки и стилове. Повечето от тях са много скъпи. Материалът на костюмите е много богат и тежък. Те имат предимно бродерия и диаманти. Сандалите с шипове са начинът, по който можете да го направите.

12. Джинсови костюми от салвара:

Джинсовият салварен костюм е новата тенденция сред младежите. Те са направени предимно от мек деним материал. Това е или куртата, или дъната са направени от деним. Те имат минимална работа. Те имат къси или никакви дупати.

13. Чанти за гетри Salwar:

Клетките са новата алтернатива на чудидарския костюм. Гетричките са пижама, обгръщаща тялото. Те се носят с дълга курта. Предимно жените носят дупата, но понякога момичетата избират да не носят. Много дизайнерски марки като "И". 'W', 'Global Desi' и много други. Можете да ги носите на работа или на партита. Апартаментите вървят много добре.

14. Пола на салвара:

Поларният костюм за пола е най-новата тенденция в костюма на салвара. Тя има дълга пола, а не салвара. Той е идеален за вечерни партита. Те са много стилни и елегантни. Поради пълната си дължина тя придава по-тънък вид. Полата обикновено е обикновена с тежка курта. Куртата е с дължина на коляното. Това е нова предстояща тенденция. Той е перфектен с дълги обици и тънки токчета.

Виж повече: Копринени костюми за жени

15. Костюм Anarkali Salwar:

Костюмът Anarkali salwar е дълъг връх, който е закрепен до кръста и е разгорен до края. Носеше го от Моголите. Тя има дълга история. Сега се носи с гамаши и чудидар. Той е харесван от всички, тъй като допълва всеки тип тяло. Те са дълги. Дължината на пода anarkali е новият стил. Високите токчета и огромните обеци са перфектни за завършване на вашия дива вид.

Salwar костюмът е новата безопасна опция в традиционните индийски рокли. Те са стилни, елегантни и перфектни за вечери. Dupatta може да се носи като аксесоар върху него. Предимно жените носят гривни и традиционни индийски бижута. Те са удобни и богати едновременно. Подходящо е за времето на Индия.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: Сатенена парти рокля от Кокетна (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send