Красота и мода

15 Евтините и луксозни шоколадови подаръци

Pin
Send
Share
Send


Шоколадът като подарък е любим на всички времена. Това е особено добре за възрастни за рожден ден или годишнина. Има много начини, по които можете да им подарите шоколади. Това могат да бъдат персонализирани шоколадови подаръци или обикновени шоколадови подаръци. Можете да ги направите персонализирани или да представят точно така, както са.

Най-добри идеи за шоколадови подаръци:

Ето няколко избрани най-добри шоколадови подаръка завинаги,

1. Луксозни шоколадови бонбони:

Това са прекрасни и луксозни шоколадови подаръци, които можете да подарите на вашите близки или дори като корпоративни подаръци. Тук бонбоните идват в различни форми и размери. Всеки шоколад е пълен с различен пълнеж. Можете също да изберете вида шоколад.

2. Двуетажна обработка:

Друга чудесна възможност за подарък на шоколадови бонбони е тази двуетажна терапия, където можете да направите щанд с два слоя. Всеки слой се пълни с шоколадови блокчета и след това се обвива с панделки. Това изглежда много зашеметяващо и величествено.

3. Асортирана кутия за подаръци:

Чудесен начин за представяне на шоколадови бонбони е шоколадът. Тази кутия се състои от различни видове шоколади. Ще има тъмен шоколад, както и млечен шоколад. Всеки от тях ще бъде изпълнен с аромати, които са екзотични и уникални.

4. Шоколадова кошница:

Бихте могли да подарите шоколадови бонбони под формата на шоколадови подаръчни пакети. Тук виждаме прекрасна кошница с подаръци, която е пълна с екстри към ръба. Различните шоколадови блокчета се пълнят в кошницата, за да изглеждат зашеметяващи. След това кошницата се увива в лента за голям облик.

5. Шоколадово небе:

Когато давате на някого шоколадови подаръци за рожден ден или годишнина, е хубаво да ги накарате да се чувстват специални. Това шоколадово небесно лечение е точно. Състои се от шоколадови кутии, пълни с различни шоколадови бонбони. Тя също има прекрасна мека играчка, която седи в средата. Тук можете да направите човека щастлив с не един шоколад, а много.

6. Бисквитки и крендели:

Шоколадът за подарък е брилянтна идея за рождени дни и годишнини. Тази шоколадова кошница е различна. Състои се от бисквити, бисквити и гевреци, които са направени от шоколад. Бисквитките и карамелът са декорирани с шоколад, както и с гевреците.

Виж повече: Най-добри специални подаръци

7. Кутия за Свети Валентин:

Какво може да бъде по-добре от сладките шоколадови бонбони в деня на Свети Валентин? Е, тези шоколадови подаръци могат да бъдат направени и персонализирани, за да го дадете на любимия човек на този специален ден. За вашето Валентин на неговия рожден ден можете да изпратите шоколадови подаръци, които са сладки напомняния за вашата любов. Тази кутия с форма на сърце е точно за Деня на Свети Валентин. Кутията се състои от орехови бонбони в златната хартия, които изглеждат зашеметяващи.

8. Ястие за шоколад:

Този уникален шоколадов подарък за деня е перфектен, тъй като е и ядлив. Кутията с шоколад е пълна с шоколадови бонбони с различни вкусове. Самата кутия е направена от шоколад във формата на кухо сърце. Така че тази кутия е годна за консумация и след това може да бъде изядена, след като шоколадът свърши! Какъв прекрасен подарък да дадеш на някого.

9. Коледна шоколадова кутия:

Тази зашеметяваща трислойна коледна кутия за шоколад е много красива в червено. Кутията се състои от слоеве, които могат да се поберат в четири малки шоколада. Всеки един от шоколадовете тук е направен в различни форми, вариращи от риба, костенурка и обикновени кръгли форми. Това е чудесно за деца и възрастни, които ще харесат тъмните шоколадови аромати.

10. Шоколадови плодове:

Ето уникална концепция за шоколадови коледни подаръци. Кутията се състои от цветни плодове, покрити с шоколад. Малките плодове се потапят в шоколад и след това се държат на сухо. Всеки от тях е сочен в центъра и сладък с шоколад отвън.

Виж повече: Необичайни подаръци на чичо

11. Шоколад Персонализиран:

Друга идея за даряването на някой шоколад е да им се придадат персонализирани шоколадови бонбони. Някои от най-необичайните шоколадови подаръци са персонализираните. Този прекрасен млечен шоколад се украсява с бел шоколад с думи. Лентите могат да бъдат с различни форми и размери. Можете да добавите във всички думи, които искате в свободен стил.

12. Тъмен шоколад и червена боровинка:

Някои комбинации от аромати са винаги най-добрите. Този тъмен шоколадов подарък е просто префект, тъй като има най-добрата комбинация от боровинки в него. Шоколадът и боровинките се смесват, за да образуват кутия за занаятчии.

13. Персонализирана кутия:

Можете да подарите детето тази прекрасна кутия шоколад, която е пълна с квадрати от шоколад. Някои от шоколадовите квадрати могат да бъдат украсени с думите „Честит рожден ден“. Можете да добавите и името на детето. Шоколадовите бонбони могат да бъдат оцветени, за да им придадат характер. Можете също така да дадете анимационни шоколади на децата. Това могат да бъдат шоколадови бонбони, за които съм сигурен, че децата ще ги харесат.

14. Шоколадов букет:

Опитайте този фънки шоколадов букет, който е направен чрез опаковане на шоколадови бонбони в хартия и след това ги подредете като рози в букет. Букетът от шоколади след това се увива заедно с прекрасни панделки, за да даде зашеметяващ ефект. Можете да добавите малък маркер или бележка в долната част.

15. Шоколадови барове:

Голям подарък за ваканционен сезон е шоколадната кора. Това е нещо, което можете да направите у дома, като стопите шоколади и след това добавите някои плодове или ядки отгоре. Ефектът е доста зашеметяващ.

Има различни идеи за подарък шоколад, които могат да се дават по различни поводи. Можете да поръчате и тези шоколадови бонбони. Кажете го със сладостта на шоколадите. Това са идеалният подарък за всеки, млад, стар, който обича шоколади. Шоколадови подаръци са идеални за деца и възрастни. Опитайте тези опции на кутии, букети и т.н. Тази идея да предложи някой с шоколади не е лоша или всъщност е най-сладката идея, която може да се направи. Те могат да бъдат персонализирани и направени, колкото искате. Просто опитайте тези идеи и може да свършите някой щастлив.

Виж повече: Благодарствени подаръци

Гледай видеото: Brian McGinty Karatbars Gold Review December 2016 Global Gold Bullion Brian McGinty (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send