Опаковка за лице

6 Най-добри L'oreal опаковки за лице за естествен блясък на кожата

Pin
Send
Share
Send


L'oreal предлага най-добрите маски за лице за кожата. Тези маски са лесни за нанасяне и отстраняване. Можете да избирате от широка гама маски. Те имат маска от глина, детоксикираща маска, ексфолиант и др.

Най-добрите продукти на L'oreal Face Pack за светеща кожа:

Ето няколко опаковки за L'Oreal Face, които можете да изберете от горните опаковки за лице,

1. L'oreal Pure Clay маска пречиства и матира:

Експертите на кожата в L'oreal са разработили глинена маска, която може да пречисти и матифицира кожата ви за минути. Съдържа евкалипт, който помага за почистване на запушени пори на кожата. Тя придава на лицето ви избистрян, матиран и освежен тен. Това L'oreal лицето пакет е най-добрият продукт. Излишното масло се отстранява от кожата и кожата изглежда свежа.

Употреба: Намокри лицето; нанесете маската равномерно върху лицето си. Оставете да изсъхне. След това почистете добре с вода и го изсушете.

Цена: Той струва Rs.638 за 48g.

2. L'oreal Paris Pure Clay маска за ексфолиране и пречистване на порите:

Тази ексфолираща рафинираща маска подобрява структурата на кожата. Премахва маслото от порите на кожата. Направете кожата по-свежа. Съдържа кайсии, които ексфолират скучната кожа и я правят свежа и здрава. Има уникални почистващи свойства. Той съдържа екстракти от червени водорасли, които почистват добре порите. Това е най-добрата маска за лице на L'oreal.

Употреба: Намокрете лицето и нанесете маската за лице. Оставете да изсъхне. Почистете го с вода и подсушете лицето.

Цена: Той струва RS.638 за48g.

Виж повече: Естествен пакет за лице Lodhradi

3. L'oreal Париж Pure Clay маска Detox и осветление:

Маска за всички типове кожа и възраст. Тази маска за лице с въглен L'oreal съдържа чиста глина и въглен. Благодарение на магнитните свойства, които поддържат кожата светеща. Текстурата е кремава и не изсушава кожата. Това L'oreal лицето пакет дава блестяща кожа. Можете да го наречете като черна маска за лице L'oreal.

Употреба: Нанесете равномерно маската на лицето. Глиняната маска е малко по-тежка. Оставете да изсъхне. Почистете го с вода.

Цена: Това струва Rs.751 за 50ml

4. L'oreal Pure Clay Мулти маскиращ комплект за възпроизвеждане:

Съдържа чист каолин от кал, който е силно концентриран със силикати. Абсорбира допълнително масло и замърсявания от кожата. Прави кожата свежа и чиста. Тя ексфолира повърхността на кожата. Ексфолира кожата и разкрива полирана повърхност на кожата. Също така съдържа Montmorillonite и Ghassoul, който абсорбира маслото и поддържа кожата свежа и сияйна. Предлага се с 3 маски за лице.

Употреба: Намокрете лицето и нанесете маската. Има 3 различни вида глинени маски. Можете да приложите от 1 до 2 маски едновременно. Дръжте го за 15 минути. Измийте лицето с вода и изсушете.

Цена: Това струва Rs. 3248 за 3 х 10 ml

Виж повече: Най-добри маски за лице за радост

5. Маска за хидратиране на L'oreal Pure Clay:

Съдържа минерална богата бенетонитова глина. Това е хидратираща и балансираща маска. Помага за отстраняване на примесите и излишното масло от кожата. Съдържа маточина и глицерин, който подпомага хидратацията. Оставя кожата мека и свежа. Това е най-добрата маска за лице.

Употреба: Нанесете малко лице на маска за лице. Оставете да изсъхне за 15 минути. Почистете го с вода. Използвайте я за 2-3 седмици.

Цена: Той струва RS.842 за 50g.

6. L'oreal Paris Hydra Fresh:

Мазната гладка текстура на този лосион се плъзга по повърхността на кожата ви. Вливат се с екстракти от френски гроздови семена, които премахват свободните радикали. Той предпазва кожата от замърсители. Хидратира кожата и подобрява структурата на кожата. Ефективен за предотвратяване на фини линии.

Употреба: Нощна маска или гел, този лосион може да се прилага равномерно върху повърхността на кожата през нощта.

Цена: Това струва Rs.630 за 50ml.

Има много маски от L'oreal. Те са експерти по кожата. Можете да избирате от различни маски като глина, ексфолианти или да усъвършенствате порите маски. Изберете маската си в зависимост от вида на кожата.

Виж повече: Jolen Face Packs за светеща кожа

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Pin
Send
Share
Send