Красота и мода

Как да премахнете акрилни нокти?

Pin
Send
Share
Send


Акрилните нокти са много в модата. Те представят ноктите в разнообразие от цветове и дизайн. Ако акрилните нокти се поддържат и прилагат перфектно, те могат да останат в продължение на години. Въпреки това, отстраняването им може да нарани, така че трябва да се погрижите по подходящ начин, докато ги премахвате. Ако търсите за Как да премахнете акрилни нокти? тогава със сигурност сте на правилното място! Следвайте указанията с голяма грижа, за да не се допуска грешка.

Подаване на акрилни нокти:

Как да премахнете акрилни нокти у дома: t

1. Отрежете ноктите си:

Важно е да подрежете върховете на ноктите си до минимум и да го направите използвайте клипер за нокти. Подстригнете колкото е възможно повече акрил. Ако откриете това трудно, тогава спрете и преминете към следващата стъпка.

2. Подайте вашите нокти:

Оформяне на гел запечатване с файл или ноктите димер. Използвайте дясната страна на инструмента, за да подадете надолу всеки акрилен нокът. Можете да подадете достатъчно акрил, така че ноктите ви да изглеждат почти без акрил. Продължавайте да подавате акрила, докато слоят покриващ естествения ви нокът стане тънък. Поставете усилията си на един пирон по едно време и продължете, докато не подадете колкото се може повече акрил от всеки нокът. След като сте избледнели всички следи от акрила продължават към следващата стъпка.

3. Издигнете ръба на акрилния нокът:

Използвайте плъзгач за кутикула, за да отстраните акрила от ръбовете. Опитайте се да го направите малко по малко, сякаш се опитвате да се откъснете твърде много, за да откъснете естествения си нокът. След като сте вдигнали ръба, поставете върха на ножицата за кожички под него и започнете да режете акрила. Продължете с вдигането на ръба и рязането на акрила, докато целият акрил бъде отстранен. Повторете този курс за всеки пирон, докато акрилът изчезне напълно. Използвайте ноктите, за да извадите остатъка от акрила. Оформете ноктите си с ножица за нокти и пила.

Виж повече: Паунови пера на нокти

Издърпайте го с дентална конци:

1. При този метод трябва да издърпаме зъбната нишка под ноктите. И тъй като за издърпване на зъбната конци използваме две ръце, този метод ще изисква втори човек за помощ.

2. Издърпайте долния ръб на акрилен нокът. Също както при предишния метод използвайте кожичка за прилепване, за да изпъкнете леко нагоре по целия долен ръб. Сега кажете на партньора си да плъзне зъбната нишка под ръба на нокътя. Сега дръжте двата края на зъбната нишка във всяка ръка.

3. Плъзнете конец напред-назад под нокътя. Кажете на партньора си да плъзне конец напред-назад и да го издърпа нагоре, в резултат на което ноктите ще започнат да се разхлабват. Поддържайте това движение, докато акрилният нокът не се отдели от естествения ви нокът. Уверете се, че вашият партньор не дръпва конец нагоре твърде бързо; не искаш естественият ти нокът да се откъсва с акрила. Повторете процеса с всеки пирон, докато не бъдат премахнати. Използвайте буфер, за да почистите естествените си нокти, които може да са износени от процеса.

Виж повече: Nail Art в розов цвят

Накиснете акрилните нокти в ацетон:

Тези, които се учат как да изваждат акрилни нокти от дома, правилния и безопасен начин за премахване на акрилни нокти е чрез използване на разтворител. Премахването на акрилни нокти трябва да се извършва само с разтворител. Най-популярният разтворител за тази работа е ацетон. Ацетонът премахва акрилните нокти по най-лесен и достъпен начин. Той изпълнява задачата си, като прекъсва връзката на полимерните вериги. Ако имате счупена или възпалена кожа, тогава не използвайте ацетон, тъй като това ще боли и може да причини болка.

1. Прикрепете ноктите си:

Важно е да подрежете върховете на ноктите си до минимум и да го направите използвайте клипер за нокти. Подстригнете колкото е възможно повече акрил. Ако откриете това трудно, тогава спрете и преминете към следващата стъпка. Уверете се, че не вземете част от нокътното си легло, тъй като това ще кърви.

2. Свалете Topcoat от ноктите:

С помощта на фин буфер изхвърлете боята и извадете колкото е възможно повече акрил.

3. Нанесете петролен желе върху кожата, заобикаляща ноктите ви:

Ацетонът е твърд за кожата, поради което е важен за профилактиката. Тази стъпка ще предотврати раздразнението на кожата от ацетона. Нанесете малко вазелин върху кожата, затворете ноктите, той ще се погрижи за района от суровите последствия от ацетона. Не пропускайте тази стъпка, тъй като може да срещнете сериозно влошаване на кожата, поради ефекта на сушене на ацетона

Виж повече: Съвети за домашен педикюр

4. Изсипете ацетона в купа:

Използвайте 100% ацетон. Извадете стъклена купа и изсипете част от ацетона. Уверете се, че горната част на купата е достатъчно широка, за да поставите ръката си в нея. Просто налейте достатъчно ацетон, за да покриете ноктите. Малко хора обичат да поставят купата в по-голяма купа, пълна с хладка вода, за да затоплят ацетона, което го прави по-бърз.

5. Приложете ацетона към ноктите си:

Поставете върховете на пръстите си в купата с ацетон. Оставете го в продължение на 15 минути и след това проверете дали акрилът е започнал да излиза или не. Ако акрилните нокти все още са здраво залепени, оставете я за още 10 до 15 минути, за да може по-голямата част от акрила да се разтвори дотогава.

6. Премахнете останалото:

Сега вземете памучен тампон и го накиснете в разтвор за отстраняване на боя за нокти и го избършете с ноктите, за да се отървете от остатъчните произведения на изкуството.

7. Оформете естествените си нокти:

Използвайте ножици за нокти и пила за нокти, за да оформите ноктите си и да изгладите ръбовете. За да се пазите от повреди, подайте само в една посока.

8. Възстановете влагата в ръцете си:

Отстранете остатъка със сапун и вода. Изсушете ръцете си и завършете, като нанесете смес от екстра върджин зехтин и масло от чаено дърво, за да хидратирате ноктите си.

Източник на изображения: 1, 2, 3 и 4.

Гледай видеото: Бързо и лесно премахване на пясъчен, глитърен или друг труден за сваляне лак (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send